• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

İşgalin 328. gün saldırılarında 21'den fazla kişi şehit oldu

DÜNYA 29.08.2024 16:39:58 0
İşgalin 328. gün saldırılarında 21

İşgalci siyonistlerin, şafak vaktinden bu yan Gazze Şeridi'nde çeşitli bölgelere düzenlediği bombardımanda 21'den fazla kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

328 gündür üst üste şiddetli bombardımana uğratılan Gazze Şeridi'nin çeşitli yerlerinde çocuk ve kadınlar dahil çok sayıda kişi şehit oldu ve yaralandı.

Sabah saatlerinde işgal uçaklarının Gazze şehrinin batısındaki El Amal Oteli yakınındaki bir binayı bombalaması sonucu biri kız olmak üzere 8 kişi şehit oldu, 3 kişi de ağır yaralandı.

El-Şati kampındaki bir eve işgalci bombası atılması sonucu bir kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.-

İşgal botları, Han Yunus'un kuzeybatısındaki El Karara Plajı ile Gazze şehrinin batısındaki Tel El Hava Mahallesi sahiline ağır makineli tüfeklerle ateş açtı.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr El Balah şehrinin doğu bölgeleri ile güneydeki Refah şehrinin kuzeybatısında top atışlarıyla saldırı düzenlendi.

Sağlık kaynakları, Han Yunus'un kuzeyindeki Asdaa bölgesinde yerinden edilenlerin çadırlarına yönelik işgal bombardımanı sonucu çok sayıda kişinin şehit olduğunu, çok sayıda kişinin de yaralandığını bildirdi.

Aynı kaynaklar, Refah şehrinin doğusundaki El Meşrua bölgesine yönelik işgal saldırısında 4 kişinin şehit olduğunu aktardı.

Sivil Savunma ekipleri, Abasan El Kabira'nın güneyindeki Wadi Sabre bölgesinde yerinden edilmiş kişilerin barındığı bir çadırın işgalci tarafından bombalanması sonucu 5 kişinin şehit olduğunu bildirdi.

Zeytun Mahallesi'nde toplanan vatandaşların işgal İHA'sı tarafından vurulmaları sonucu da en az 3 kişi şehit oldu ve çok sayıda kişi yaralandı.

Şafak vaktinden bu yana işgal saldırılarında şehit olanların sayısı 21'i aşmış durumda. 7 Ekim'den bu ya işgal kuvvetleri, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik kara, deniz ve hava saldırılarını sürdürerek 40 bin 602'den fazla kişiyi şehit etti, 93 bin 855 kişiyi de yaralandı. Binlerce mağdurun halen enkaz altında olması nedeniyle kesin bir rakam kestirilemiyor. (İLKHA)

DSÖ'den "Gazze'nin sağlık sistemi çöküyor" uyarısı

Çanakkale açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Doritos, Skittles ve M&M’s ürünlerinde "İnsan tüketimi için önerilmez" etiketi zorunlu olacak

Macron, Grönland'ı ziyaret edecek

Han Yunus işgalci askerlere mezar oldu!

Aydın'da trafik kazası: 5 yaralı

Çad, ABD vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı

Kanada'da orman yangınları kontrolden çıktı

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

Ukrayna'dan esir takası açıklaması: Rusya anlaşmaya uymayan farklı listeler sundu

Almanya'da aracın çarptığı 5 kişi yaralandı

Tüp patlayan evin çatısı çöktü: 6 ölü, 2 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 772'ye yükseldi

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gazze'ye yardım götüren Özgürlük Filosuna güvenli geçiş sağlanması çağrısı

Rusya'ya ait Su-35 savaş uçağı düşürüldü

Rusya ve NATO'dan Baltık Denizi'nde eşzamanlı tatbikat

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Yetimler Vakfı: Kurban bağışlarını bayramın 4'üncü gününe kadar kabul ediyoruz

İran: israil'in nükleer projeler ve tesislerine dair stratejik belgeleri ele geçirdik

Yardım kuruluşları Diyarbakır'da kurban kesimine başladı

İzmir'de ormanlık alanda yangın

Mardin’de “kiraz” gölgesinde ifsat edici festivale tepki

Seyir halindeki kamyonette yangın

Rusya: Ukrayna esir takasını erteledi

iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelilere kurban eti ulaştırdı

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ