İşgalin Gazze'deki saldırılarında 11 kişi şehit oldu

Tarih: 31.10.2024 19:05 Güncelleme: 31.10.2024 19:05
İşgalin Gazze
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

İşgalci siyonistlerin, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği bombardımanda en az 11 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampında, işgal uçaklarının Nuseyrat'taki yeni kampın kuzeyinde Ebu Şamala ailesine ait bir evi bombalaması sonucu 3 kişi şehit oldu, birkaç kişi de yaralandı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye kampında, Cebeliye El-Nazla'nın Halime El-Saadia bölgesi yakınlarında bir grup Filistinlinin işgalciler tarafından bombalanması sonucu 2 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun kasabasına bağlı Ezbet bölgesinde işgal uçaklarının bir grup kişiyi hedef alması sonucu 2 kişi daha şehit olurken, Beyt Lahiya bölgesinde Quadcopter drone'dan açılan ateş sonucu da bir çocuk yaralandı.

Gazze şehir merkezindeki Sahabe Kavşağı yakınlarında bir grup Filistinlinin üzerine düzenlenen işgal bombardımanı sonucu 4 kişinin şehit olduğu, çok sayıda kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Öte yandan işgal topçuları ayrıca Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat mülteci kampının batısında, Gazze Şehri'nin güneybatısındaki Tel El Hava'daki Kudüs Hastanesi çevresini ve Gazze Şeridi'nin güneyindeki El Sabra mahallesindeki Ebu Şeria Meydanı çevresini de bombaladı.

İşgalci siyonistlerin 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sürdürdüğü soykırımda şehit olanların sayısı 43 bin 204'ü, yaralıların sayısı 101 bin 641'i aşmış durumda. (İLKHA)

Muğla açıklarında 19 düzensiz göçmen yakalandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında 4 ayrı soruşturma

Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı mevkidaşı Erakçi ile görüştü

Siyonist işgalciler Lübnan'a yoğun hava saldırıları düzenledi

Sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil takla attı: 3 yaralı

Çin'den AB'ye misilleme

ABD'de meydana gelen selde 67 ölü, 11 kayıp

Almanya'da orman yangınları kontrol altına alınamıyor

BRICS zirvesi ortak bildirisi: israil tüm Filistin topraklarından çekilmeli

Kovancılar-Bingöl kara yolunda kaza: 1 yaralı

Çankırı'da orman yangını

Umut Kervanı’ndan kaybolan Alzheimer hastası için arama desteği

Siyonist işgalcilerin Gazze'ye son saldırılarında 77 şehit

Elazığ'da 3.6 büyüklüğünde deprem

Rusya: Ukrayna'da Patriot hava savunma sistemi imha edildi

Bolu'da orman yangını

Rutte: Çin'in Tayvan'a saldırması çatışmaları tetikler

ABD'den Ukrayna’ya patriot gönderme sinyali

HÜDA PAR heyeti Elazığ'da vatandaşların sorunlarını dinledi

İşgalin bugünkü saldırılarında 61 kişi şehit oldu

Mersin'de katliam gibi kaza: 5 ölü, 1 yaralı

Macron, İngiltere’ye gidiyor

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde 5 asker metan gazından hayatını kaybetti

Rusya iki yerleşim birimini daha ele geçirdiğini duyurdu

Batı Şeria'da işgal saldırıları: 2 şehit

Brezilya'da BRICS Zirvesi

Peygamber Efendimize yapılan hakaret lanetlendi

Minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 12 yaralı

İşgal medyası: HAMAS, 7 Ekim’den 3 ay sonra "8200 İstihbarat Üssüne" ulaşmaya çalıştı

Avusturya'da uçak kazası: 4 ölü

Yükleniyor