Tarih: 31.07.2024 11:15

İstanbul’da Batmanlı Doktorun Başarısı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul’da Batmanlı Doktorun Başarısı: Dr. Mehmet Kay 56 Şaşılık Ameliyatı Gerçekleştirdi

İstanbul’da görev yapan ve Batmanlı olan Op. Dr. Mehmet Kay, şaşılık, katarakt, lazer ve göz kapağı ameliyatlarıyla dolu dolu bir ayı geride bıraktı. 56 şaşılık ameliyatı gerçekleştirilen bu ayda, Türkiye'nin dört bir yanından ve birçok ülkeden hastalar, umut dolu hikayeleriyle doktorun kapısını çaldı.

Her hastanın şaşılık hikayesine ve umut sürecine dahil olduklarını belirten Dr. Kay, çok sayıda hastanın "artık ameliyat olamazsın, bu göze ellenmez", "yaşın geçti, bu ameliyattan fayda göremezsin", "gözünde tembellik var, bu göz ameliyat edilmez" gibi ön yargılarla geldiğini ifade etti. Ancak, bu hastaların ameliyatlarını başarıyla tamamlayıp mutluluklarına şahit olduklarını dile getirdi.

"Ameliyat olursam gözümü kaybederim" endişesiyle gelen hastalardan, "ameliyat olursan gözün daha kötü olur" korkusuyla umutlarını yitirmiş kişilere kadar birçok farklı hikaye bu başarı dolu sürecin bir parçası oldu. Çocuk ve erişkin hastalar ve aileleriyle birlikte güzel bir süreç geçiren Dr. Kay, bu başarılı ameliyatların ardında emeği geçen ekibine de minnettarlığını dile getirdi.

Dr. Kay, özellikle şaşılık alanında kendisine yeni bakış açıları kazandıran ve yol gösteren meslektaşı Dr. Cahid Shahbazov'a teşekkürlerini ileterek, "Daha nice şaşılık hikayesinde yer almak ve gülen gözlere şahit olmak ümidiyle" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —