• BIST 100

    9367,39%-0,30
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,50% 0,30
  • GRAM ALTIN

    4083,74% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6607,17% 0,57

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kısa sürede hizmete girecek

GÜNDEM 5.03.2024 13:30:04 0
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kısa sürede hizmete girecek

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kısa sürede hizmete girecek

Adıyaman’da yapımı son aşamaya gelen Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi’ni inceleyen Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, hastanenin kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, bitme aşamasına gelen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki çalışmaları inceledi.
Milletvekili İshak Şan’ı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz ve yöneticiler karşıladı.
Milletvekili Şan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik’i odasında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Şan daha sonra yatan hasta servisinde bulunan hastaları ziyaret ederek, onlarla sohbet itti.
Milletvekili İshak Şan ve beraberindekiler, bitimine kısa bir süre kalan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde incelemede bulunarak, acil servis, yatan hasta bölümleri ve ameliyathanelerde incelemede bulunarak çalışmaları yerinde inceledi.
İnceleme ve temaslarının ardından değerlendirmede bulunan Milletvekili İshak Şan, 'Bugün Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, çalışanlar hakkında bilgi aldık. Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı servislerde ziyaret ederek sağlık durumlarını hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kampüs alanımızda hizmet verecek olan o devasa sağlık yatırımlarından otel konforunda yapılan hastanelerimiz evet sizlerin de gördüğünüz gibi devasa bir sağlık kompleksi haline gelmiş bir alandır. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaat alanındayız. Firma yetkililerimizden hastanemizle ilgili detaylı bilgileri alarak, çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunduk. İnşallah kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olan hastanemiz hayırlı olmasını diliyorum. 6 Şubat depremi sonrası inşallah hep birlikte tekrardan ayağı kalkacağız ve kentimizi yeniden inşa edeceğiz. Türkiye’nin sağlık sistemine duyulan güven o kadar arttı ki birçok insan Türkiye’de sağlık hizmeti almak istiyor. Sağlıkta, eski Türkiye manzaralarını, yaşı 35-40’ın üzerinde olanlar iyi bilir. Doktorunu bulmanın ayrı, ilacını temin etmenin ayrı dert olduğu o çarpık sistemi iyi hatırlıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada gördüğünüz gibi sağlıkta ivme kazanarak çağ atlayan bir ülke konumuna geldik' dedi.

Van’da silahlı kavga: Bir ölü, 3 yaralı

Gaziantepli fıstık üreticileri: Zirai dondan fazla etkilenmedik

Cuma namazı sonrası kan bağışı

Van'da bir evden 10 ton çöp çıkarıldı

Pakistan'da çatışma: Bir asker hayatını kaybetti

Eğitimci Özçelik: Sınavda başarılı olabilmek için disiplin içerisinde hedefe odaklanılmalı

Vali Kızılkaya’dan çağrı: Siirt bizim evimiz, hep birlikte temiz tutalım

İran’dan ABD’ye müzakere tepkisi: Çelişkili mesajlar alıyoruz

Ortaokul öğrencilerinden Gazze için anlamlı kermes

HAMAS, Yemen’e yönelik ABD saldırısını kınadı ve Filistin’e verilen desteği takdir etti

İslami Cihad: Yemen'e yönelik saldırılar savaş suçudur

Cuma hutbesi: Erdemli bir toplumun inşası

Anamurlu hacı adayları kutsal yolculuğa hazır

Cuma hutbesi: Ümmet olmak, birlik olmaktır

Yahudi çetelerden yol bahanesiyle arazi gaspı

Trump'ın üniversiteleri hedef alması mitingle protesto edildi

Filistinli foto muhabiri Fatima Hassona şehit edildi

Gaziantep'te 10 ton sahte bebek maması ele geçirildi

Bakan Şimşek: Ticaret savaşlarına rağmen Türkiye dayanıklı

Türkiye nüfusunun dörtte biri çocuklardan oluşuyor

Siyonist işgalin Tulkerem kuşatması 82. gününde: Ev baskınları, yağmalar ve işkenceler

Ukrayna ve ABD, mineraller anlaşmasına ilişkin mutabakat imzaladı

Otomobil ile kamyonet çarpıştı: 4 yaralı

Uzmanlardan uyarı: Yazlık lastiğe geçmeyen hem güvenliğini hem cebini riske atıyor

Arıcılar bahar mesaisine başladı: Bal sezonundan umutlular

Otomobil ile tır çarpıştı: 4 yaralı

TP Fatıma Zehra Kız AİHL'den anlamlı ziyaret

Eğlenceli görüntülerinizi oluştururken siber güvenliğe ve gizliliğe dikkat edin

Mart ayında 195 bin taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

İşgalci siyonistler, Lübnan'da hedef aldığı araçta bir kişi şehid oldu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ