-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,09
-
EURO
51,38% -0,20
-
GRAM ALTIN
6284,27% 0,12
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16
Kanserle mücadele eden 4 çocuk babası Nas yardım bekliyor
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Siirt’te yaşayan 49 yaşındaki 4 çocuk babası Bedri Nas, aylarca süren hastalık ve acılarla hayat mücadelesi veriyor.
Ülserle başlayan ve kansere dönüşen hastalığı nedeniyle 68 kilodan 49 kiloya düşen Nas, yedi aydır uykusuz ve dayanılmaz ağrılarla yaşıyor.
Şu anda Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde enfeksiyon tedavisi gören Nas, “Çocuklarım benim acı çekmediğimi sandığında seviniyorlar ama ağrı kesiciler bile fayda etmiyor. Tek isteğim gelişmiş bir hastanede tedavi görmek ve çocuklarıma yeniden babalık yapabilmek.” diyerek yetkililerden yardım talep etti.
“Ülserle başlayan hastalık kanser oldu”
Yaşadığı süreci acılar içinde anlatan Bedri Nas, önce ülser teşhisi konulduğunu, daha sonra hastalığın kansere dönüştüğünü belirtti. Diyarbakır Dicle Tıp Fakültesi’nde ameliyat olduğunu ifade eden Nas, şunları söyledi:
“2024 Yılında ülser teşhisi konuldu. Daha sonrasında o ülserin büyüyüp kansere dönüştüğünü söylediler. Dicle Tıp Fakültesi’nde büyüyen yarayı ameliyatla aldılar. Özel bir hastaneye sürekli kontrole gidip geliyordum ve bana hiçbir şeyimin kalmadığını, iyileştiğimi söylediler. Ancak daha sonra sırtımda ağrı başladı. Gittiğimde direkt ışın tedavisi verdiler. Herhangi bir örnek veya biyopsi yapılmadan tedaviye başladılar ama şu an acılar içerisinde kıvranıyorum. Işın tedavisi nedeniyle bütün kemiklerim ağrıyor, ağrılara dayanacak gücüm kalmadı.”
“7 Aydır acılar içindeyim, uyuyamıyorum”
Yaşadığı zorlu sürecin psikolojik etkilerine de dikkat çeken Nas, 7 aydır dayanılmaz ağrılar çektiğini ifade ederek şunları dile getirdi:
“Bu ağrılar çok sancılı, yatamıyorum, doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Gözlerim uykusuzluktan şişmiş durumda, psikolojik olarak bitmişim. Çocuklarım beni ağrı çekmezken gördüklerinde seviniyorlar, iyileştiğimi zannediyorlar ama ağrı kesiciler bile fayda etmiyor. Şu an Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde enfeksiyon nedeniyle yatıyorum. Tek isteğim, gelişmiş bir hastanede tedavi görmek. Bu hastalık Allah’tan geldiğine inanıyorum ve şükrediyorum. Tedavi iyi ya da kötü sonuçlansa da önemli değil, yeter ki bir an önce tedaviye başlansın.”
“Çocuklarıma kavuşup babalık yapmak istiyorum”
Hastalığı nedeniyle yürüyemeyen, ayaklarını uzatamayan ve hayattan soğuduğunu belirten Nas, kilo kaybının kendisini iyice zayıflattığını söyledi.
Nas, "68 kilodan 49 kiloya kadar düştüm. Çocuklarıma kavuşma duygusu hiçbir şeyle tarif edilemez. Onlara yeniden babalık yapmak istiyorum. Siirt İl Sağlık Müdürü beni ziyaret edip yardımcı olacağını söyledi. Bana yardım edeceğinden şüphem yok ama bir an önce Allah’tan şifamı bekliyorum. İyi bir hastanede tedavi görürsem iyileşirim, buna inanıyorum.” (İLKHA)
Öğretmenlerin alan değişikliğine bağlı yer değiştirme atamaları 28 Nisan'da yapılacak
Malatya'da 2 araç çarpıştı: 1 yaralı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Klasik ittifaklar çözülürken yeni ittifaklar kuruluyor
Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Ağrı'da gerçekleştirilen operasyonda 8 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü
Polise silahla mukavemet eden hükümlü yakalandı
Hepatit sinsi ilerleyebiliyor!
Malatya'da otomobil yayaya çarptı: 2 yaralı
Konya'da maddi hasarlı trafik kazası
İran ile Çin dışişleri bakanları görüştü
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki
Meteoroloji'den Ege Denizi için fırtına uyarısı
İranlı General Abdullahi: Sahadaki gerçekleri kavrayan Trump, bazı ülke liderlerine sığındı
Arakçi: Bölgesel istikrar halkların iradesine saygıyla mümkün
Diyarbakır barajlarında kontrollü su tahliyesi başlatıldı
Atasoy: Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli
Batman'da öğrenciler için "Bilim ve Teknoloji" semineri düzenlendi
Diyarbakır'da yoğun yağış yol çökmesine neden oldu
Prof. Dr. Işık: Tillo’da müthiş bir kültürel doku vardı ama yok ettik
Bağcılar’da tüp dolum tesisinde zehirlenme: 8 kişi hastaneye kaldırıldı
İletişim Başkanı Duran’dan Özel’e tepki: Mesnetsiz ithamlar toplumsal gerilimi besliyor
Adıyaman'da sanal devriye operasyonu: 6 şahıs yakalandı
Bahçeli: Asıl rejim değişikliği israilde olmalı
Müftü Yardımcısı Aktan: Şevval orucu büyük fazilet taşıyor
Bursa’da binlerce fidan toprakla buluştu
Şanlıurfa’da bozuk yollar tepkilere neden oldu
Yetimler Vakfı Gazze’de çocuklara bayram sevinci yaşattı
Şanlıurfa’da abi kardeş kavgası silahlı saldırıya dönüştü: Bir yaralı
ABD’de petrol rafinerisinde patlama: Bölge halkına evde kalın uyarısı
Yükleniyor







