Karahöyük’teki yeni yollar kilitli parke taşı ile döşeniyor

Tarih: 01.11.2023 12:20
Karahöyük’teki yeni yollar kilitli parke taşı ile döşeniyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Karahöyük’teki yeni yollar kilitli parke taşı ile döşeniyor

Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgede bulunan mahallelerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesinin Karahöyük Mahallesi’ndeki kilitli parke taşı çalışması, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Tüm kırsal mahallelerin yollarını kilit taşıyla döşeyen Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni açılan yolların yanı sıra zaman içerisinde tahrip olan onarımına yönelik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
Ekipler, son olarak Karahöyük Mahallesi’nde yaptığı kilit taşı çalışmasıyla mahallede açılmış olan yeni yolları kilit parke taşı ile döşüyor. Tahrip yolları kilit taşı döşeyerek yenileyen ekipler, mahalledeki çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Kilitli parke taşı çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri, bozuk yollardan kurtulacak. Yapılan çalışmaların memnun edici olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, duydukları memnuniyeti dile getirerek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.
“Vatandaşlarımız kış aylarını sorunsuz bir şekilde geçirecek”
Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten Karahöyük Mahalle Muhtarı Hanifi Şahan, “Malumunuz, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte mahallemizde eksik kalan yerlerde kilitli parke taşına ihtiyacımız vardı. Başkanımızdan bu konu üzerine talepte bulunduk. Sağ olsun Başkanımız da kış başlamadan bu ihtiyacımızı gidermek adına çalışmaları başlattı. Şu an kilit taşı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Mahallemizde eksik görülen yerlerimiz kilitli parke taşı ile döşeniyor. Yapılmayan yerlerimiz de kısa süre içerisinde kilitli parke taşı ile döşenecek. İnşallah, vatandaşlarımız bu kış aylarını sorunsuz bir şekilde geçirecek. Karahöyük Mahallesi sakinleri olarak yapılan her türlü hizmetten memnunuz. Ben yapılan bu hizmetlerinden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların da devamını diliyorum” diye konuştu.

Mardin’de akaryakıt yüklü tankerin dorsesi düştü

Rusya'da askeri havaalanına saldırı düzenlendi

Malatya'da otomobil dereye uçtu: 2 yaralı

Gaziantep'te kaçak kazıya 9 gözaltı

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü aşure ikramında bulundu

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep il Temsilciliği: Zam oranları hayal kırıklığına neden oldu

Malatya'da yaralı halde bulunan leylek koruma altına alındı

Malatya'da yangın: Ev, odunluk ve besi çiftliği zarar gördü

Yan yatan otomobilden sürücü yara almadan kurtuldu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Brezilya'ya gidecek

Başbağlar Katliamı'nın 32'nci yılında İstanbul'da anma programı düzenlendi

Kalkışa hazırlana uçakta yanlış yangın alarmı: 18 yaralı

ABD'de silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Mardin’de otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Gazze felaket boyutunda bir su sıkıntısıyla karşı karşıya

Pakistan'da çöken binada ölü sayısı 16'ya yükseldi

Malatya'da drift atan sürücünün ehliyeti süresiz olarak iptal edildi

Diyarbakır'da saman yüklü kamyonet yandı

Hz. Ömer Camii’nin yıkım anı kameralara yansıdı

EBS Malatya Şube Başkanı Söylemez: Gazzeli çocukların karnesi kanlı elbiseleri oldu

7 yaşında başladığı terzi mesleğini 64 yıldır sürdüren Ekrem Usta: Hiçbir zaman rızık korkusu yaşamadım

Batman'da durdurulan araçtan kokain çıktı: 2 kişi tutuklandı

İstanbul Silivri'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Siyonist rejim, HAMAS'ın ateşkes yanıtını değerlendiriyor

Gazze'de şehit sayısı 57 bin 338'e yükseldi

Tarsus Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere ev eşyası desteği

UNRWA: El-Halil'de zorla tahliye riski tehlikeli boyutlara ulaştı

Yalova’daki iş kazasında Şanlıurfalı genç hayatını kaybetti

Bursa'daki orman yangınlarında 9 gözaltı

32 yıldır unutulmayan acı: Başbağlar katliamında 33 sivil hâlâ adalet arıyor

Yükleniyor