• BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,74% 0,39
  • EURO

    43,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4146,90% 1,06
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

Karaköprü kırsalına yeni bir çok amaçlı salon kazandırıldı

GÜNDEM 13.10.2022 17:00:05 0
Karaköprü kırsalına yeni bir çok amaçlı salon kazandırıldı

Karaköprü kırsalına yeni bir çok amaçlı salon kazandırıldı

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçedeki Şahin kırsal mahallesine yapılan çok amaçlı salonun açılışı gerçekleştirilirken, kırsala kazandırılan 43’üncü çok amaçlı salonun açılışına gerçekleştirildi.
Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri kalkındırmak ve daha yaşanılabilir kılmak için hizmetlerini sürdürüyor. İlçedeki Şahin kırsal mahallesinde vatandaşların taziye, toplantı, nişan gibi programlarını yapabilmeleri için 300 metrekare alan üzerine çok amaçlı salon inşa edildi. Yapımı tamamlanan 43’üncü çok amaçlı salonun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, belediye meclis üyeleri ve kırsal mahalledeki vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki 86 kırsal mahalle ve 90 mezraya merkezdeki hizmetleri götürmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Kırsal mahallelerimizde çok amaçlı salon, sentetik çim saha ve yol çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bugün Şahin mahallemiz ile birlikte 43. Kırsal mahallemize çok amaçlı salon kazandırmış olduk. Buradaki yapımız köy konağı tarzında olup düğün, taziye, toplantı, nişan ve misafir ağırlama gibi programlarda vatandaşlarımıza hizmet edecektir. Biz Karaköprü’yü parlayan yıldız haline getirip bize inanan vatandaşlarımızı mahcup etmemek için çalışmaya ve projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise yaptığı konuşmada,“ Karaköprü’nün ortalama 30 yıllık bir yerel yönetim geçmişi olmasına rağmen sanki yüz yıllık bir ilçeymiş gibi görünüyor. Burada bir şehir kültürünü ve düzeni görebiliyoruz. Şazeli Ali Dedenin manevi koruyuculuğu ile birlikte bu ilçede toplumsallaşma ve birliktelik olduğuna şahit oluyoruz. Şahin Mahallesine kazandırılan çok amaçlı salon birçok işleve sahip güzel bir yapı olarak hizmet veriyor. Güzel günlerde kullanılan, güzel faaliyetlerin yapıldığı bir yer olarak kullanılmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Şahin Mahallesi Muhtarı Nasrettin Kına, yapılan hizmetten çok memnun olduklarını dile getirirken, çok amaçlı salon için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ekibine teşekkür etti.
Açılışın ardından Vali Ayhan ve Başkan Baydilli çok amaçlı salonda oturup kırsal mahalledeki vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
[gallery ids=',49667,49668,49669,49670']

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan'dan Hacettepe'deki LGBT dayatmasına tepki

Bakan Yerlikaya: Interpol ve Gürcistan'ın aradığı suçlular Türkiye'de yakalandı

Katil rejimin saldırısında 7 şehit: Bir aile daha katledildi

Doğu Karadeniz'de fırtına uyarısı

Batı'nın "Anneler Günü" yalanı ve Gazze gerçeği

Gazze'de sağlık felaketi: Sınır Tanımayan Doktorlar, acil yardım çağrısında bulundu

Columbia Üniversitesi'nden Filistin destekçisi öğrencilere yaptırım

BM'den siyonist rejimin yardım planına tepki: Kontrolü ele almak istiyor

İç kesimlerde fırtına uyarısı: Çatı uçması ve ağaç devrilmesine dikkat

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

BM: Gazze’de açlık, hastalık ve toplu ölümler kapıda

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Gazze'de katliamlar, Batı Şeria'da baskınlar sürüyor

Hakan Fidan: Suikast girişimine uğradım, arsenik ve cıva ile zehirlendim

Bunyan-ul Mersus operasyonu: Pakistan'dan Hindistan'a misilleme

Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de

İzmir açıklarında düzensiz göçmen operasyonu

Patpat diye tabir edilen tarım aracı devrildi: 6 yaralı

Ankara'da sağanak ve fırtına etkisi

Pakistan: israil yapımı 77 SİHA'yı düşürdük

Kızıl Meydan'da 80. Yıl kutlamaları

Altında yeni rekorlar bekleniyor mu? Yoksa sırada düzeltme mi var?

Sivas'ta 15 yaşındaki öğrencinin akranlarınca darp edildiği olayda tutuklama

Samsun'da 213 kişi tavuktan zehirlendi

Macron ve Tusk, yeni bir savunma anlaşması imzaladı.

Mardin'de görenlerde merak uyandıran tavuk yumurtası

Gazze’de on binlerce çocuk açlık nedeniyle ölüm tehlikesi altında

Filistin'e destek verdiği için ABD'de gözaltında tutulan Rümeysa Öztürk serbest bırakıldı

Almanya'da yeni göçmen kararı

Serinlemek için Kezer Çayı'na giren çocuk hayatını kaybetti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ