GÜNDEM 24.02.2023 16:40:58 0

Katil damat mahkemede öldürdüğü kaynanasını suçladı

Katil damat mahkemede öldürdüğü kaynanasını suçladı
Haberi Sesli Oku

Katil damat mahkemede öldürdüğü kaynanasını suçladı

Denizli’de boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışmaya gittiği evde kayınvalidesini öldüren damat, mahkemede “Ben mağdurum, 9 yaşındaki çocuğumu 18 aydır görmüyorum” diyerek kendisini savundu.

05.08.2021 tarihinde Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi’nde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre; eşi ile yaşadığı ailevi sorunlarından kayınvalidesi Sultan Duran’ı (59) sorumlu tutan Aydın A. (33), boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışmak için kayınvalidesinin Kocabaş Mahallesindeki evine geldi. Kaynanası 59 yaşındaki Sultan Duran ile tartışan katil zanlısı aracının arka koltuğundan av tüfeği çıkararak Duran’a üç el ateş etti. Saçmaların akciğer ve karaciğerine isabet ettiği kadın, kanlar içerisinde yere yığılarak hayatını kaybetti. Bu sırada savrulan saçmalar komşularının torunu olan Ahmet Duran (14)’a isabet ederek yaralanmasına neden oldu. Olay sırasında 2 yaşında olan kardeşi Atalay Adlım isabet eden saçmalarla yaralandı. Kaçan baba jandarma tarafından yakalandı.

Denizli 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde cinayetin yargılamasına devam edildi. Davanın dördüncü celsesinde mağdur ve müşteki avukatları, çocuklara yönelik saldırıda kasıt olmadığı yönündeki bilirkişi raporuna itiraz etti. Avukatlar sanığın kasıtlı ve tamamen kasıtlı şekilde silahı ateşlediğini savundu. Olay sırasında yaralanan komşu torunu Ahmet Duran’ın annesi Gülizar Duran’a hükümlü olarak bulunduğu İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan SEGBİS ile bağlanıldı. Katil damat mahkemede, “Olay yerine tasarlayarak gelmedim. Etki altında kaldım. Çocuklarımı ve eşimi almaya gelmiştim. Ben mağdurum, 9 yaşındaki çocuğumu 18 aydır görmüyorum” sözleriyle kendini savundu.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, çiftin çocuklarının bir dahaki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.

Siyonist rejim Kudüs'ü askeri kampa çevirdi

Tacikistan'da 5,5 büyüklüğünde deprem

Kasten öldürme suçundan aranan 5 şüpheli yakalandı

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda Taksim ve Şişhane istasyonları kapatıldı

Ankara’da kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve doluya dikkat

Kongo Nehri’nde yanan teknede 148 kişi öldü

Narkokapan-Ankara Operasyonu: 138 şüpheli daha cezaevinde

Molla Beşir Şimşek'ten televizyon yayınlarına tepki: Toplum kültürel işgale uğruyor

Batman'daki yönetici atamalarına yargı engeli

TESK’ten çağrı: Kira stopajı kaldırılsın

İşgalci platformlardan yapay zekâlı küstah "Kudüs" paylaşımı

Tulkerem’de evler zorla boşaltılıyor, askeri üsse dönüştürülüyor

Tarsuslu miniklerden Gazze'ye yürek ısıtan destek

Siyonist rejim Gazze ve Han Yunus’u vurdu: Aralarında çocukların da olduğu çok sayıda şehit ve yaralı var

HSK'dan yargı haritasında değişiklik

Rekabet Kurulu'ndan Tofaş-Stellantis anlaşmasına onay

2025-DGUY bugün yapılıyor

Uluslararası seviyede aranan 3 kişi Türkiye'ye getirildi

Bitlis merkezli dev operasyonda 301 şüpheli gözaltına alındı

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile Mahmud Abbas Şam'da görüştü

Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis: Gemi geçişleri ve feribot seferleri geçici olarak durduruldu

İşgalci ABD: Suriye'de asker sayımızı gelecek aylarda 1000'in altına düşüreceğiz

Siyonist rejim Gazze’de bir evi vurdu: 5'i aynı aileden 7 şehit

Ağvarlar’da varlık mücadelesi: Siyonist rejimin sistematik saldırılarıyla zorunlu göç derinleşiyor

Kudüs Vakfı: Mescid-i Aksâ 1967'den bu yana en büyük baskına uğradı

Baraka’da çıkan yangın kontrol altına alındı

Yemen, Amerikan MQ-9 SİHA’sını vurdu

Orban: Batı, Ukrayna'daki vekalet mücadelesini kaybetti

ABD'nin Şam Büyükelçiliğinden Suriye'ye ilişkin seyahat uyarısı

Yükleniyor