GÜNDEM 30.01.2023 13:55:03 0

Kayapınar Belediyesi çocukları ‘Masal Atölyesi’nde buluşturdu

Kayapınar Belediyesi çocukları ‘Masal Atölyesi’nde buluşturdu
Haberi Sesli Oku

Kayapınar Belediyesi çocukları ‘Masal Atölyesi’nde buluşturdu

Diyarbakır’da Kayapınar Belediyesi tarafından çocukların hayal dünyasına dokunmak ve onları unutamayacakları bir yolculuğa çıkarıp eğlenmelerini sağlamak amacıyla ‘Masal Atölyesi’ etkinliği düzenlendi.
Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nce çocukların hayal dünyasına dokunmak ve onları unutamayacakları bir yolculuğa çıkarıp eğlenmelerini sağlamak amacıyla “Masal Atölyesi” ile onları masalların büyülü dünyasıyla buluşturdu. Ücretsiz olan etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri oldukça keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı.
Çocukların eğitiminde fırsat eşitliğini sağlamak üzere yola çıkan Kayapınar Belediyesi, çocukların hayal kurma becerisini artırmak ve kitap okumayı sevdirebilmek amacıyla onları yalnız bırakmadı. Masal Atölyesi ile çocukların hayal ve oyun kurma becerisini artıracak masal okuma etkinliği gerçekleşti.
Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen etkinlikte minikler, masal dinlerken aynı zamanda masalların büyülü dünyasında tatlı bir yolculuğa çıktı.
Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, bugün enerjisi çok yüksek bir etkinlik gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, çocuklarla birlikte masal atölyesi gerçekleştirdiklerini ifade etti.
“Çocuklar için ne yaparsak eksik kalır çünkü onlar bizim geleceğimizin teminatı” diyen Başkan Karaman, “Biz, onlara daha güzel bir memleket bırakma sevdası ile çalışıyoruz, başka hiçbir amacımız arzumuz yok. Çocukların eğitimlerine mümkün olduğunca üst düzeyde destek vermemiz gerekiyor. Kayapınar Belediyesi olarak mümkün olduğunca dezavantajlı mahallelerimiz ile dezavantajlı çocuklarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Onların daha çok bu tür etkinliklerin içerisine girmelerine imkân sağlayacağız.” dedi.
[gallery ids=',83455']

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Camilerin elektrik borcu ödenmeli

Şanlıurfa'nın sağlık raporu: HÜDA PAR'dan çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri

Peygamber sevdası yarışmayla değil, kalplerde kazanıldı

EÜAŞ ve TEİAŞ'a 1036 yeni personel alımı yapılacak

Doğum yardımları mayısta başlıyor, nüfus alarm veriyor

Etna Yanardağı kül ve lav püskürttü

Kolombiya Devlet Başkanı Petro: Filistin halkı kanlı bir soykırım altında

Batman'da feci tır kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Siyonist rejim Kudüs'ü askeri kampa çevirdi

Tacikistan'da 5,5 büyüklüğünde deprem

Kasten öldürme suçundan aranan 5 şüpheli yakalandı

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda Taksim ve Şişhane istasyonları kapatıldı

Ankara’da kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve doluya dikkat

Kongo Nehri’nde yanan teknede 148 kişi öldü

Narkokapan-Ankara Operasyonu: 138 şüpheli daha cezaevinde

Molla Beşir Şimşek'ten televizyon yayınlarına tepki: Toplum kültürel işgale uğruyor

Batman'daki yönetici atamalarına yargı engeli

TESK’ten çağrı: Kira stopajı kaldırılsın

İşgalci platformlardan yapay zekâlı küstah "Kudüs" paylaşımı

Tulkerem’de evler zorla boşaltılıyor, askeri üsse dönüştürülüyor

Tarsuslu miniklerden Gazze'ye yürek ısıtan destek

Siyonist rejim Gazze ve Han Yunus’u vurdu: Aralarında çocukların da olduğu çok sayıda şehit ve yaralı var

HSK'dan yargı haritasında değişiklik

Rekabet Kurulu'ndan Tofaş-Stellantis anlaşmasına onay

2025-DGUY bugün yapılıyor

Uluslararası seviyede aranan 3 kişi Türkiye'ye getirildi

Bitlis merkezli dev operasyonda 301 şüpheli gözaltına alındı

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile Mahmud Abbas Şam'da görüştü

Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis: Gemi geçişleri ve feribot seferleri geçici olarak durduruldu

Yükleniyor