• BIST 100

    9352,37%-0,46
  • DOLAR

    38,16% 0,52
  • EURO

    43,51% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4082,68% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6611,04% 0,63

Kayapınar Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu

GÜNDEM 20.04.2023 14:40:07 0
Kayapınar Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu

Kayapınar Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi, Ramazan ayı sebebiyle ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımlarını sürdürüyor.
Belediye tarafından Ramazan ayı boyunca 15 bin gıda yardım paketi, 29 bin kişilik iftar yemeği verildi. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, “Toplum olarak birlik ve beraberliğimiz güçlendiği bu mübarek ayda, sosyal desteklerimizi de artırarak sürdürdük” dedi.
Sosyal belediyecilikte insana dokunan hizmetlerine devam eden Kayapınar Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal inceleme ekiplerinin ev ziyaretleriyle tespit ettiği aileleri Kayapınar Belediyesi, Ramazan ayında da yalnız bırakmadı.

Yardım kolileri adreslere ulaştırıldı
15 bin gıda yardım paketini hazırlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ilçede belirlenen adreslere ulaşarak ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Belediye ayrıca toplam olarak Ramazan ayı boyunca hasta, engelli, yaşlı ve evinde yemek pişiremeyecek durumda olan vatandaşlar için hazırlanın sefer tasları ile evlerine servis yapılmak üzere iftar yemeği hizmeti verdi. 29 bin kişilik iftar yemeğinin dağıtımının yanı sıra 3 bin çölyak hastasına yardım paketi dağıtıldı. Ayrıca Kayapınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayında ilçedeki ihtiyaç sahiplerine 12 milyon TL’lik nakdi yardımda bulunuldu.

'İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yayındayız'
Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Ramazan ayı, insanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı müstesna zamanlardır. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur vardır, barış vardır. Kayapınar Belediyesi olarak yılın her ayında her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Bu yıl depremzede kardeşlerimizi de düşünerek desteklerimizi artırdık. Bu vesile ile hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bu mübarek ayda, sosyal desteklerimizi de artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Gaziantep'te 39 yıl cezası bulunan şahıs saklandığı yerde yakalandı

Benin'deki saldırıda 8 asker öldü

Filistin’e desteğinden dolayı binden fazla üniversite öğrencisinin vizeleri iptal edildi

Bilecik'te trafik kazası: 2 yaralı

Başhekim Dr. Kaynak: Kalbinizi koruyun, geleceğinize yatırım yapın

DMM'den TOKİ ile ilgili iddialara yalanlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de yeni tehcirlere asla tahammülümüz olamaz

Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 8 tutuklama

Diyarbakır'da ele geçirilen 21 ton uyuşturucu imha edildi

İpekyolu Kariyer Fuarı'nda Battalgazi Belediyesi standına yoğun ilgi

Mardin’de lise öğrencilerinden Filistin yararına kermes

İtalya’da şiddetli yağış ve sel: 3 ölü

Çapı bir santimetreden daha küçük robot icat edildi

Batman Valiliği’nden hava sıcaklığı uyarısı

ABD'nin Yemen'e yönelik saldırısında şehit sivil sayısı 74'e yükseldi

Rusya ve Ukrayna arasında asker cenazeleri takas edildi

2024'te PTT kargoda 1,38 milyar gönderiyle rekor kırıldı

Güney Kore'de orman yangınlarında 104 bin hektar alan yandı

Diyarbakır'da hafta sonu bazı cadde ve güzergahlar trafiğe kapalı olacak

Ordu’da başıboş köpekler kazaya neden oldu

Prof. Dr. Dağ: Yapay zekânın öğrenciler tarafından doğru kullanılması için öğretmenler rehberlik yapmalı

Uluslararası Savaş Sempozyumu başladı

Çifte vatandaşlık pasaportuna sahip katillerin yargılanması için yeni başvuru

Siirt’te yılan ısırması sonucu 75 yaşındaki kadın hastaneye kaldırıldı

Malatya Valisi Yavuz: Eğitime yaklaşık 8,5 milyar TL yatırım yapıyoruz

Siirt'te yeni dönem: Belediye, mahallelerde vatandaşla birebir buluşuyor

Batman Çayı'nda su seviyesi artacak: DSİ'den vatandaşlara uyarı

HÜDA PAR'dan ailenin korunması ve sapkınlığın suç sayılması için kanun teklifi

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den Mevlid-i Nebi etkinliğine davet

Mardin’de drift yapan sürücüye ceza

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ