• BIST 100

    10449,36%-2,61
  • DOLAR

    41,25% 0,04
  • EURO

    48,57% 0,48
  • GRAM ALTIN

    4823,30% 1,43
  • Ç. ALTIN

    7802,34% 1,83

Koçer’den ‘10 Kasım’ mesajı

09 Kasım 2023, Perşembe 11:50
09 Kasım 2023, Perşembe 11:50
Koçer’den ‘10 Kasım’ mesajı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Koçer’den ‘10 Kasım’ mesajı

GAGİAD Başkanı Koçer, 'Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına ve bizlere miras bıraktığı muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma ülküsüne her zaman bağlıyız' ifadelerini kullandı.
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mesajında, Aziz Atatürk’ün 57 yıllık ömrüne bir Cumhuriyet, kendi ayakları üstünde dimdik duran bağımsız bir ülke ve sayısız devrim sığdırdığının altını çizen Koçer, “Türk milletinin bağımsızlık ülküsünü milli egemenlik ile taçlandıran, başarıya ulaştırdığı kurtuluş mücadelesiyle mazlum milletlere umut olan, fikirleri ve ilkeleriyle necip Türk milletinin gönlünde daima müstesna bir yere sahip olan Aziz Atatürk’ün hatırası önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Atatürk’ün bir kişiden öte büyük bir fikir olduğunu belirterek sözlerine devam eden Koçer, “Cumhuriyetimizin banisi, halaskar Gazi Mustafa Kemal Atatürk, mücadelesi, ortaya koyduğu eserleri ve Türk milletine çizdiği istikametle büyük bir fikri temsil etmektedir. Bu büyük fikre, kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına ve bizlere miras bıraktığı ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma’ ülküsüne her zaman bağlıyız. Kurucu değerlerimizden aldığımız güç ve cesaretle güzel ülkemiz için çalışmaya, her alanda dünyayla rekabet edecek işler yapmaya gayret ediyoruz. Büyük Atatürk’ü anlamanın; onun fikirlerini, hayallerini anlamaktan geçtiğinizin bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.

Bir asra ulaşan tarihiyle geleceğe yön veren Cumhuriyetin bugün geldiği noktayı gördükçe Atatürk’e olan minnet ve şükran duygusunun daha da artığının altını çizen Koçer, “Çatışmalar, siyasi gerilimler, ekonomik dalgalanmalar dünyanın dört bir yanını etkisi altına almışken Türkiye Cumhuriyeti, kuruluş harcındaki birlik ve beraberlik duygusuyla istikrarlı yürüyüşüne kararlılıkla devam etmektedir. 100 yıldır barıştan, ilerlemeden, kalkınmadan yana olan Türkiye, Atatürk’ün çizdiği vizyonla bölgesine örnek olmayı, yeni fikirlere ilham vermeyi sürdürmektedir. İşte bu sağlam duruş ve vizyon Türkiye Yüzyılı’nda da en büyük rehberimiz olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümünde Aziz Atatürk, silah arkadaşları ve vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Trump: Gazze için anlaşma yakın, HAMAS şartlarını açıkladı

Seraya el-Kuds, siyonist rejimin "özel kuvvet" sızmasını bozdu

Siyonist rejim Suriye'de Humus ve Lazkiye'yi hedef aldı

HAMAS: Netanyahu'nun yıkımla övünmesi sadizm ve suçtur

Milletvekili Faruk Dinç, "Hiçbir saldırı bizi yolumuzdan alıkoyamaz"

Küresel Sumud Filosu Koordinatörlerinden Durmaz, "2 tane yaralımız var"

Canlı yayın sırasında gemiye silahlı İHA ile saldırı yapıldı

Ulusal Sumud Filosuna ait bir gemiye drone saldırısı yapıldı

Sosyal medya paylaşımlarına soruşturma: 24 kişi hakkında işlem başlatıldı

Ege Denizi'nde 5,1 büyüklüğünde deprem

Şanlıurfa’da traktörle motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Yurt dışına çıkış harcında artış kararı Resmi Gazete'de

Tekirdağ’da anne ve oğlu servis aracının altında kaldı

Siyonist rejimden Humus'a hava saldırısı

Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 1 tutuklama

Kask ve kaldırım denetiminde 919 sürücüye 2,4 milyon TL ceza kesildi

Bangladeş'te dang humması nedeniyle yüzlerce kişi hastane kaldırıldı: 135 can kaybı

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde silahlı çatışma: 5 ölü

Kolombiya'da operasyondan dönen 45 asker alıkonuldu

Orban: Trump yeni bir strateji getirdi, Ukrayna 3'e bölünecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuk hakları sözleşmesini imzaladı

İspanya, Tel Aviv Büyükelçisi'ni geri çağırdı

THY, ilk 8 aylık yolcu ve kargo verilerini açıkladı

İZSU’dan yeni karar: İzmir’de 2 günde bir su kesintisi

Nepal'deki protestolarda ölü sayısı 19'a yükseldi

İspanya'dan siyonist rejime 9 maddelik yaptırım kararı

Rusya ve Çin’den nadir toprak elementlerinin üretiminde işbirliği

Diyarbakır'da yeni eğitim yılıyla birlikte servis araçlarına sıkı denetim

Meksika'da tren yolcu otobüsüne çarptı: 8 ölü, 45 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Trump: Gazze için anlaşma yakın, HAMAS şartlarını açıkladı

Seraya el-Kuds, siyonist rejimin "özel kuvvet" sızmasını bozdu

Siyonist rejim Suriye'de Humus ve Lazkiye'yi hedef aldı

HAMAS: Netanyahu'nun yıkımla övünmesi sadizm ve suçtur

Milletvekili Faruk Dinç, "Hiçbir saldırı bizi yolumuzdan alıkoyamaz"

Küresel Sumud Filosu Koordinatörlerinden Durmaz, "2 tane yaralımız var"

Canlı yayın sırasında gemiye silahlı İHA ile saldırı yapıldı