• BIST 100

    10613,00%0,58
  • DOLAR

    41,98% 0,03
  • EURO

    48,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    5554,97% 0,45
  • Ç. ALTIN

    9401,25% 0,65

Köyler Arası Futbol Turnuvası için muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi

29 Mayıs 2024, Çarşamba 13:10
29 Mayıs 2024, Çarşamba 13:10
Köyler Arası Futbol Turnuvası için muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Köyler Arası Futbol Turnuvası için muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi

Şehitkamil Belediyesi, “Takım Ol Gel” sloganıyla mahalle statüsündeki köylere yönelik olarak gerçekleştireceği “Köyler Arası Futbol Turnuvası” için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen toplantıda, muhtarlarla birlikte turnuvanın detayları istişare edildi.
“Katılımcı Belediyecilik” anlayışının bir örneği olarak gösterilebilecek toplantı, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya; Şehitkamil Belediye Başkan Danışmanı Umut Salcan, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Teknik Direktörü Taner Özaykut ve muhtarlar katıldı.
Toplantının amacı; turnuvanın kuralları, fikstür düzenlemeleri ve final maçına ilişkin konular hakkında katılımcıları bilgilendirmek ve onların görüşlerini almak oldu.
Şehitkamil Belediye Başkan Danışmanı Umut Salcan, belediyenin spor faaliyetlerine verdiği önemi vurguladı. Salcan, bu tür organizasyonların köyler arasındaki sosyal bağları güçlendireceğini ve sporun birleştirici gücünden faydalanarak mahalle sakinlerinin kaynaşmasını sağlayacağını belirtti. Salcan, turnuvanın sadece futbol oynamakla kalmayıp, köyler arasında dostluk ve dayanışma ruhunu artırmayı hedeflediğini ifade etti.
Final maçına ilişkin özel düzenlemeler de toplantının gündemindeydi. Başkan Danışmanı Umut Salcan, final maçının büyük bir organizasyonla gerçekleştirileceğini ve kazanan takımın belediye tarafından özel olarak ödüllendirileceğini duyurdu.
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Teknik Direktörü Taner Özaykut ise turnuvanın sportif detayları hakkında bilgi verdi. Özaykut, turnuva kurallarının adil ve şeffaf bir şekilde belirlendiğini, her köy takımının eşit şartlarda mücadele edeceğini vurguladı. Fikstür düzenlemeleri konusunda da bilgi veren Özaykut, maçların oynanacağı tarih ve saatlerin muhtarlarla paylaşıldığını ve bu konuda herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını kaydetti.
Toplantıda, turnuva kuralları detaylı bir şekilde ele alındı. Maçların nasıl oynanacağı, oyuncu değişiklikleri, cezalar ve diğer önemli kurallar hakkında muhtarlara bilgi verildi. Ayrıca, turnuvanın hangi aşamalardan geçeceği, grup maçları, eleme turları ve final maçının nasıl oynanacağı konularında da açıklamalar yapıldı.
Toplantının sonunda, muhtarlar söz alarak turnuva ile ilgili görüşlerini paylaştılar. Muhtarlar, bu tür bir organizasyonun köy gençleri için büyük bir fırsat olduğunu ve sporun yaygınlaşmasına katkı sağlayacağı görüşünü paylaştılar. Ayrıca, turnuva sırasında karşılaşılabilecek ihtimal sorunlar ve çözüm önerileri de konuşuldu.
Şehitkamil Belediyesi, muhtarların görüş ve önerilerini dikkate alarak turnuvanın en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli düzenlemeleri yapacaklarını bildirdi.

Şanlıurfa’da hassas tarım eğitimi yoğun katılımla gerçekleştirildi

Aksaray’da otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü

Karaköprü ilçesinde 2026’dan itibaren kaldırım ve yollar yenilenecek

Mardin’de ortaokul öğrencilerden Gazze yararına kermes

Dr. Demirbaş: İyot eksikliği metabolizmadan zekâya kadar her şeyi etkiliyor

Mardin’de 11’incisi düzenlenen “Gıda ve Tarım” fuarı açıldı

Batman’da apartman yangını: 1 İtfaiye eri ve 3 vatandaş dumandan etkilendi

Trump: israil, Batı Şeria'yı ilhak ederse ABD desteğini kaybedecek

Kızıltepe Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahiplerine yönelik kermes

Şanlıurfa’da Gazze için onlarca kermes düzenleniyor

Batman Engelliler Derneği'nin projesine bakanlıktan destek

Toplumun inancıyla yine barışamıyorlar: DEM Parti, çocukların namaz kılıp tesettüre bürünmesini hazmedemedi

Sivas’ta foseptik temizliği sırasında 2 kişi hayatını kaybetti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sağlam: Van'da Kürt Meselesine İnsani Çözüm Çalıştayı düzenleyeceğiz

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Gaziantep'te gençlerle bir araya geldi

İşgalcilerin Gazze saldırılarında şehit sayısı 68 bin 280’e yükseldi

Gaziantep'te 41 yıllık evli vatandaşlar kutsal topraklara uğurlandı

Batman'da "yaşlılık ve toplumsal hayat" söyleşisi gerçekleştirildi

Vali Canalp: Batman, kütüphanecilikte Türkiye'ye örnek olacak

Batman'da üniversite gençlerine manevi destek standı

Gaziantep'te aranan 12 şüpheli yakalandı

Yarım asırdır saat tamirciliği yapan Abdurrahman Usta: Mesleğimiz değerini kaybetti ama sevgiyle devam ediyorum

Batman'da öğrencilere gümrük mesleği ve kaçakçılıkla mücadele eğitimi

Merkez Bsı rezervlerinde rekor: 198 milyar 442 milyon dolar

Batman İŞKUR, engelli istihdam hedefini aştı

Batman'da Kur'an'ı Kerim kursları yoğun ilgi görüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er, vefa konağında yaşlılarla bir araya geldi

Yetimler Vakfı Gazze'de her gün sıcak yemek dağıtımında bulunuyor

ICE ve Amazon’dan mahremiyet ihlali: Kendi paranızla satın alıp sizi izleyen dev bir göz

İşgalciler bir kez daha ateşkesi ihlal ederek Lübnan’a saldırdı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şanlıurfa’da hassas tarım eğitimi yoğun katılımla gerçekleştirildi

Aksaray’da otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü

Karaköprü ilçesinde 2026’dan itibaren kaldırım ve yollar yenilenecek

Mardin’de ortaokul öğrencilerden Gazze yararına kermes

Dr. Demirbaş: İyot eksikliği metabolizmadan zekâya kadar her şeyi etkiliyor

Mardin’de 11’incisi düzenlenen “Gıda ve Tarım” fuarı açıldı

Batman’da apartman yangını: 1 İtfaiye eri ve 3 vatandaş dumandan etkilendi