Tarih: 18.10.2024 15:13

Kur'an Nesli Platformu’ndan Namaz Çalıştayı’na davet

Facebook Twitter Linked-in

"Hayat Namazla Güzeldir" temasıyla düzenlenecek 6. Namaz Çalıştayı, 20 Ekim 2024 Pazar günü Şanlıurfa’da gerçekleşecek. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılacak etkinlik, halkın katılımına açık olacak.

Kur'an nesli platformu Şanlıurfa temsilcisi Musab Baydili, Şanlıurfa'nın ev sahipliği yapacağı “Hayat Namazla Güzeldir” temalı 6. Namaz Çalıştayı'na tüm Şanlıurfa halkını davet etti.

“Tüm halkımızı çalıştayımıza davet ediyoruz”

Düzenlenecek olan çalıştay hakkında bilgi veren Baydili, "Kur'an Nesli Platformu, bu yıl altıncısını düzenleyeceği Namaz Çalıştayı’na Şanlıurfa temsilciliği olarak ev sahipliği yapacak. Çalıştay, 20 Ekim Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Çalıştay, iki oturum şeklinde düzenlenecek. İlk oturum, öğleden önce saat 10.00 ile 12.00 arasında yapılacak. Bu oturumun moderatörlüğünü Osman Gülebak moderatörlüğünde yapılacak. Konuşmacılar arasında DC Dr. Veysel Kaşar, Zekeriya Gezer ve Vahdettin İnce yer alacak. İkinci oturum ise öğleden sonra 14.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Osman Yavuz moderatörlüğünde, Dr. Ahmet Tekin, Ahmet Bulut ve Dr. Sertaç Tekdal konuşmalarını gerçekleştirecek. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —