• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,27% -0,03
  • EURO

    44,86% -0,20
  • GRAM ALTIN

    4240,20% 0,09
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Kurşunların hedefi olan özel halk otobüsü şoförü hayatını kaybetti

GÜNDEM 6.01.2024 13:20:11 0
Kurşunların hedefi olan özel halk otobüsü şoförü hayatını kaybetti

Kurşunların hedefi olan özel halk otobüsü şoförü hayatını kaybetti

Diyarbakır’da, dün akşam kurşunların hedefi olan özel halk otobüsü şoförü hayatını kaybetti. Şoför, mesai arkadaşlarının katıldığı törenle toprağa verilirken, 3 şüpheli gözaltın alındı.
Dün akşam saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi’nde ismi öğrenilemeyen 2 kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle cadde üzerinde silahla ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar, seyir halindeki 21 HO 1109 plakalı özel halk otobüsünün arka camından girerek, şoför Serkan Aslan’ı (30) ensesinden, yoldan geçen yaya Aydın T.’yi ise karın bölgesinden yaraladı.
Yaralılardan Aydın T. Dicle Üniversitesi Hastaneleri’ne, durumu ağır olan Serkan Aslan ise önce Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne sonra Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bir çocuk babası Aslan, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Aslan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere sabah saatlerinde Bağlar ilçesindeki Yeniköy Asri Mezarlığı’na getirildi. Mesai arkadaşlarının da katıldığı cenaze töreninden sonra Aslan’ın cansız bedeni, yakınları tarafından ağıtlarla defnedildi.
Defin işlemlerinin ardından mezarlıkta gazetecilere açıklama yapan Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Fesih Kaya, acılarının büyük olduğunu, başkasının başına gelmemesi temennisinde bulunarak durumun Türkiye genelinde yaşandığını söyledi.

3 şüpheli gözaltına alındı
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası yaptığı çalışmalar sonucu 3 şüpheli şahsı yakaladı. İşlemleri için emniyete götürülen şahısların gözaltı sürecinin devam ettiği öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Rusya: Sumi ve Donetsk bölgelerinde 7 yerleşim yerini ele geçirdik

Kırklareli'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

“Özgürlük Gemisi” Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor

ABD ile Çin arasında yeni ticaret görüşmesi

Şili'de 6,4 büyüklüğünde deprem

Polonya, ABD'den helikopteri alımını erteledi

Diyarbakır'daki bina yangını soruşturmasında yeni gelişme

Balata yangını sonucu çekici kullanılamaz hale geldi

Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Rusya'dan Kiev'e İHA saldırısı

Asya Pasifik’te Tayvan ile Çin arasında gerilim

Hollanda'da ulaşım krizi!

Bakan Yumaklı'dan orman yangını uyarısı

AB, Ukrayna’dan tarım ürünleri ithalatına yeniden kota getirdi

ABD'den İran'a yeni yaptırım kararı

Serinlemek için baraj gölüne giren çocuk boğuldu

Gürcistan'dan AB'ye suçlama: Aşırıcılığı kışkırtıyorlar

Çin uzaya yeni uydu gönderdi

Fransa'da yangın faciası: 4 ölü, 12 yaralı

Küba'dan ABD'ye seyahat tepkisi

Ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Hollanda'da erken seçim tarihi belli oldu

Kolombiya'dan işgal rejimine yönelik vize kararı

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Filistinli aileleri ziyaret edip bayramlaştı

Ukrayna: Rus hava üslerine yeni saldırılar düzenlendi

Umut Kervanı Cizre'de binlerce aileye kurban eti ulaştırdı

Umut Kervanı Şanlıurfa’da kurban kesimi gerçekleştirdi

Umut Kervanı Van’da kurban kesimi organizasyonu gerçekleştirdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ