GÜNDEM 19.12.2023 15:55:03 0

Mahalle muhtarları ve basın mensuplarına deprem alanı gezdirildi

Mahalle muhtarları ve basın mensuplarına deprem alanı gezdirildi
Haberi Sesli Oku

Mahalle muhtarları ve basın mensuplarına deprem alanı gezdirildi

Adıyaman Valisi Osman Varol, mahalle muhtarları ve basın mensuplarına kalıcı deprem konutlarının bulunduğu alanları gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Emlak Konut ve TOKİ tarafından İndire ve Örenli mevkilerinde yapımı devam eden kalıcı deprem konutlarıyla ilgili Adıyaman Valisi Osman Varol tarafından mahalle muhtarlarına ve basın mensuplarına çalışmalar hakkında detay verdi.
Mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla birlikte konutların yapıldığı İndere ve Örenli bölgesini gezen Vali Osman Varol, çalışmaların biran önce tamamlanması ve konutları hak sahiplerine teslim etmek için büyük bir çaba içerisinde olduklarını dile getirdi.
Konut alanlarını ve örnek daireleri muhtarlar ve basın mensuplarıyla gezip incelemelerde bulunarak açıklama yapan Adıyaman Valisi Osman Varol, “Şuan İndere bölgemizdeyiz ve burada toplam 16 bin 433 konutumuzun inşaatı devam ediyor. Burası şehre biraz yukarıdan bakan rakımı biraz yüksek aynı zamanda kayalık bir bölge ve buradaki çalışmalar gerçekten büyük bir efor gerektiriyor. Sağ olsun buradan sorumlumuz Emlak Konut ve onun ekipleri 7 bin kişiyle oldukça hummalı bir çalışma yürütüyorlar. İnşaatlarımız çok sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarla ilgili her hangi bir dar boğazımız yada sıkıntımız yok. Bütün gayemiz buradaki konutları en hızlı bir şekilde tamamlayıp, çevre düzenlemesiyle, burada hizmet verecek olan kamu hizmet alanlarını da tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim etmek. Bu amaçla çalışmalarımıza çok hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Şuan burada 7 bin kişi devam ediyor ama bu sayı arkadaşların verdiği bilgilere göre 15 bine çıkacak. Gerçekten çok önemli ve hummalı bir çalışma devam ediyor” diye konuştu.

BM: Esad rejiminin devrilmesinden bu yana 400 bin Suriyeli ülkelerine döndü

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Gıda zehirlenmesi şikayetiyle 11 kişi hastaneye kaldırıldı

Çin, ABD'ye yönelik gümrük vergilerini yüzde 125'e çıkardı

Gazze'de can kaybı 50 bin 912'ye yükseldi

İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında 24 şirkete kayyum atandı

ABD'de 3 kişiyi taşıyan küçük bir uçak düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile görüştü

HÜDA PAR'ın merhum Malatya İl Başkanı Dönmezer vefatının sene-i devriyesinde yad edildi

Şanlıurfa'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Ukrayna'ya 21 milyar euro askeri yardım

UNRWA: Gazze'de durum daha da kötüye gidiyor

Filistin'e Yürüyüş Platformu'ndan "Mersin Limanı’ndaki sevkiyatı durdurun" çağrısı

Bingöl'de dağ muzu tezgâhlarda yerini aldı

Beton mikseri şarampole devrildi: 2 yaralı

Hafif ticari araç kontrolden çıkarak yola savruldu: 2 yaralı

Bursa Yenişehir Havalimanı'nda 13 bin 362 yolcuya hizmet verildi

Bingöl'de "kasten öldürme" suçundan aranan şahıs yakalandı

Şırnak'ta ticari araç takla attı: 1 yaralı

Gazze için birlik çağrısı: Zulme son vermek için vahdet şart

Ankaralılar Refah Sınır Kapısı’nın açılması için Mısır Büyükelçiliği önünde buluştu

Trump’tan tarife politikası mesajı

Batman'da silahlı kavga: 1 kişi ağır yaralandı

Hindistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle 84 kişi öldü

İki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

ASİM Başkanı Eraslan: Festival ve karnaval gibi etkinlikler toplumsal değerlere ters düşüyor

Şanlıurfa’da tarihi eser operasyonu

Şanlıurfa'dan TÜBİTAK'ta rekor başarı

TOKİ şantiye alanında işçilerin kaldığı koğuşlarda yangın

Belediye Başkanı Geçit: Yeşiltepe'nin gelişimi ilçemizin geleceği açısından önem arz ediyor

Yükleniyor