• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,93% -0,11
  • EURO

    41,07% -0,16
  • GRAM ALTIN

    3809,01% 1,10
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layıktır

GÜNDEM 19.12.2024 18:47:09 0
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layıktır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, ilçe ziyaretleri kapsamında Yazıhan ilçesini ziyaret ederek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Er, Malatya'nın yaralarını sarmaya motive olunması gerektiğini belirterek, "Her zaman siyasi polemiklere girmeden ortak paydamız olan Malatya'da buluşalım ifadesini kullandık. Malatya'mız 6 Şubat tarihinde büyük bir sıkıntı yaşadı. Malatya'nın yaralarını sarmaya kendimizi motive edelim istedik. Bu kapsamda her meclisimizde uyumlu bir şekilde çalışmalar yürütülmektedir. İlçe ziyaretlerimizde de her zaman şu ifadeyi kullandım; 'bütün Malatya'nın belediye başkanı olacağım' Her insanımız hizmete layıktır. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Yazıhan Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımızdan ve muhtarlarımızdan Yazıhan ilçemizin sıkıntılarını dinleyeceğiz. İmkânlar ölçüsünde öncelik sırasına göre bize iletilen talepleri karşılamaya çalışacağız" dedi.

"Bir insanın yapabileceği en güzel çalışmalardan biri de eser bırakmasıdır"

Yazıhan ilçesinde devam eden çalışmalardan bahsederek, ilçeye yatırım ve hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Er, "Yazıhan ilçemiz de diğer ilçelerimiz gibi bizim için çok kıymetlidir. İl Özel İdaresi'nde Genel Sekreterlik görevimi icra ederken Yazıhan ilçemize de birçok hizmetlerimiz oldu. Şimdi ilçelerimizi ziyaret ettiğimizde, 'Başkanım burası, siz İl Özel İdaresinde iken yapıldı' deniliyor. Tabii bu durum bizleri oldukça memnun ediyor. Bir insanın yapabileceği en güzel çalışmalardan biri de eser bırakmasıdır. Yapılan işlerin vatandaşlarımız tarafında beğenilmesi ve onların dualarını almak hakikaten insanı mutlu ediyor. Hele de insanın doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmesi ifade edilemeyecek kadar güzel.  Allah'a hamd olsun ki bu mutluluğu geçmişte İl Özel İdaresi'nde de yaşadım şimdi de Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaşıyorum.  İnşallah önümüzdeki süreçte Malatya'mızın her köşesine olduğu gibi Yazıhan'ımıza da güzel işler yapacağız" dedi.

Er, "Bilindiği üzere Yazıhan'ımız tarım merkezi konumundadır. Vatandaşımız tarım işlerini sürdürürken rahat gidip gelmelerini sağlayacak yollar yapacağız. Tabii hizmeti sadece yol ile sınırlı tutmamak lazım diğer hizmetleri de imkânlarımız doğrultusunda yapacağız. Yazıhan'a yapılması gerekenler noktasında ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla istişare edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda talep ve istekleri çözmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Son olarak Er, "Malatya merkeze baktığımızda gerek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız gerek se de TOKİ çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu konuda vatandaşlarımız müsterih olsunlar. İnşallah kısa zamanda konutlarımızı peyderpey teslim edeceğiz. Yazıhan'da da yapımı devam eden konutlarımız var.  Daha önceki Yazıhan ziyaretimizde gerek TOKİ'nin yaptığı gerek bakanlığımızın yaptığı işler var. Burada da epey bir mesafe katledildi. Hep beraber Yazıhan'ımız için güzel işler yapacağız" dedi. (İLKHA)

Ermenistan askerlerinden Azerbaycan mevzilerine saldırı

AB'den Rusya'ya yeni yaptırım sinyali

Çin Dışişleri Bakanı Vang, Rusya'da

Belçika'da işçiler greve gitti

Almanya'dan Trump'a ek vergi tepkisi

Diyarbakır'da maddi hasarlı trafik kazısı

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Myanmar'daki depremlerde ölü sayısı 2 bin 56'ya yükseldi: Ülkede ulusal yas ilan edildi

Zeugma Mozaik Müzesi bayramda ziyaretçi akınına uğradı

HÜDA PAR'dan Darülaceze'ye bayram ziyareti

Kırıkkale'de feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Gazze'de şehit sayısı 50 bin 357'ye yükseldi

Mardin’de otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı

Öğrencilerden Filistinli yaşıtları için anlamlı yardım kampanyası

Gazze'deki hükümet: Refah kentinde sağlık personeli kasıtlı bir şekilde infaz edildi

İspanya'da kömür madeninde kaza: sında 5 ölü, 4 yaralı var

Siyonist işgalcilerin ateşkesi bozarak başlattığı saldırılarda şehit sayısı 1000'i aştı

Cevdet Yılmaz: Anti-semitizm arayanlar avrupa tarihine baksın

LGS kapsamındaki merkezî sınava ilişkin sıkça sorulan sorular yanıtlandı

Umut Kervanı bayramda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Gaziantep'te tarihi sikke ele geçirildi

İDEV Başkanı Şakir: Her evde bir kütüphane olmalı

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında bayramlaşma

İngiliz basını: israil hapishanelerinde sistematik işkence ve tecavüz uygulanıyor

Bayram tatilinin ilk 2 gününde 19 kişi hayatını kaybetti

Malatya'da cezaevi firarisi yakalandı

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Malatya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

El Cerrahisi Uzmanı Ertem: Bir anlık dikkatsizlik ömür boyu sürecek sakatlıklara yol açabiliyor

Binlerce iş yerine denetim: 920 milyon lira ceza kesildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ