GÜNDEM 27.12.2024 18:50:30 0

Malatya'da zabıtadan hijyen denetimi

Malatya
Haberi Sesli Oku

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi zabıta ekipleri, hijyen kurallarına riayet edilmesi için ilçede denetimlerini sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların sağlığını ve haklarını koruma amacıyla yıl boyunca aralıksız denetimler gerçekleştiriyor. Yeni yıl öncesinde yapılan son denetimlerde ise ilçedeki esnaf, hijyen kuralları konusunda bilgilendirilerek, kendilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Denetimler kapsamında zabıta ekipleri, işyerlerini tek tek ziyaret ederek hijyen standartlarına uyulup uyulmadığını kontrol etti. Ayrıca esnafa hijyen kurallarıyla ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Ekipler, iş yeri sahipleriyle birebir iletişim kurarak öneri ve talepleri dinledi. Bu kapsamda, esnafla olumlu bir diyalog geliştirilerek farkındalık oluşturuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin ilçede sağlıklı bir yaşam ortamı oluşturma hedefiyle özverili bir şekilde çalıştığını vurgulayarak, "Esnafımızla el ele vererek Battalgazi'de hijyen standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz. Yeni yılın esnafımıza ve vatandaşlarımıza sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Zabıta Amiri Mehmet Yücel ise "Battalgazi Belediyesi zabıta ekipleri olarak ilçemiz genelinde bulunan fırın, kasap, lokanta gibi işyerlerinin denetlenmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla Belediye Başkanımız Bayram Taşkın tarafından verilen talimatla bir paket dağıtıyoruz. Bu paket içerisinde uyulması gereken kurallar ve bazı hediyelerimiz var. Esnafımız ve vatandaşlarımızın daha fazla duyarlı olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Anahtar Kelimeler: malatya'da zabıtadan hijyen denetimi

Rusya: Donetsk'te Razliv yerleşim yerini ele geçirdik

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Azerbaycan'da

TESK Genel Başkanı Palandöken'den boykot açıklaması

Gazze'de açlık krizi derinleşiyor

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı

Erken Teşhis Hayat Kurtarır!

Kastamonu'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Lübnan: israil, saldırılarıyla BMGK'nin 1701 sayılı kararını ihlal etti

Diyarbakır'da bayramlaşma etkinliği düzenlendi

Antalya açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem

İzlanda'da yanardağ alarmı

Çin'den Tayvan'ın çevresini kuşatan tatbikat

Moldova 3 Rus diplomatı sınır dışı etti

Gaziantep'te narkotik suçlardan 1494 kişi gözaltına alındı

Malezya'da doğal gaz patlaması: 112 yaralı

Osmanlı Teşkilatı Batman İl Başkanlığında Yeni Dönem!

Kontrolden çıkan servis minibüsü devrildi: 1 ölü, 5 yaralı

Hindistan'da havai fişek fabrikasında patlama: 17 ölü

Gümrük kapılarında 182 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yükleniyor