Tarih: 17.09.2023 12:35

Mardian Mall çocukları Baby Shark ile buluşturuyor

Facebook Twitter Linked-in

Kentin en modern ve en seçkin alışveriş merkezi Mardian Mall, çocuklar için düzenlediği etkinliklerle miniklerin ve ailelerin ilk adresi olmaya devam ediyor. Birbirinden keyifli, eğitici ve eğlenceli müzikler eşliğinde dans eden çocuklar Baby Shark ile birlikte enerji depoladı.
24 Eylüle kadar sürecek olan Baby Shark’ın muhteşem gösterisi, resmi lisansı ile Mardin’de ilk kez Mardian Mall’da minik sevenleriyle buluştu. Çocukların yarınların geleceği diyen Mardian Mall AVM Pazarlama Müdürü Dilber Ecevit, 'Okula dönüş yapan çocuklar Baby Shark Müzikalinde hayranı oldukları karakterlerle tanıştı, Baby Shark’ın eğlence dolu ve eğitici şarkılarıyla harika danslara eşlik edip unutulmaz anlar yaşadılar. Eğlence dolu anların yanı sıra okyanus ve denizleri temiz tutmak için Baby Shark Müzikaliyle bilgilenerek dünyanın en büyük problemlerinden birine çözüm bulmaya çalışacaklar' dedi.
Baby Shark etkinliği 16 ve 24 Eylül tarihleri arasında dokuz gün boyunca 14:00-16:00-18:00 saatlerinde 3’er seans olarak gerçekleşecek ve tüm ziyaretçilere açık olacak.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —