• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Mardin’de emniyet mensupları iftarda buluştu

10 Nisan 2023, Pazartesi 21:50
10 Nisan 2023, Pazartesi 21:50
Mardin’de emniyet mensupları iftarda buluştu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Mardin’de emniyet mensupları iftarda buluştu

Mardin’de Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde iftar programı düzenlendi.
Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı. İftar öncesinde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, emniyet ve jandarma personeli ile iftar sofrasında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Vatan ve millet uğruna şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum” dedi.
“Ramazan ayını Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle ülke ve millet olarak yüreğimiz buruk, sinelerimiz hüzün dolu karşıladık” diyen Vali Demirtaş, “Rabbim Ramazan ayı vesilesiyle depremde kaybettiğimiz tüm kardeşlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ihsan eylesin. Ülkemizi ve milletimizi bir daha böylesi elim hadiselerle imtihan eylemesin. Yaşadığımız depremler sonrası Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimizin tüm kurumları ve tüm imkânları yaraların sarılması için ilk andan itibaren harekete geçirilmiştir. Hiç kuşkusuz seferberlik havası içerisinde görev yapan kurumlarımızın başında emniyet ve jandarma teşkilatlarımız gelmektedir. Depremle birlikte derhal afet bölgesine intikal eden emniyet ve jandarma teşkilatlarımız, öncelikle arama kurtarma çalışmalarına katkı sağlamıştır” ifadelerini kullandı.
Polis Arama Kurtarma ve Jandarma Arama Kurtarma timlerinin depremlerde binlerce vatandaşı enkazdan çıkarma başarısı gösterdiğinin altını çizen Vali Demirtaş, “En önemlisi vatandaşlarımızın huzur, güven ve emniyeti için her türlü asayiş tedbirini almıştır. Bu çalışmalara Mardin olarak bizler de başta emniyet ve jandarma teşkilatlarımız olmak üzere tüm kamu kurumlarımızdan ilgili ve gönüllü personelle acıların dindirilmesi, yaraların sarılması amacıyla destek verdik. Bu vesileyle ilimizden afet bölgesinin yaralarının sarılması için görev alan tüm personelimize, polisimize, jandarmamıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zorlu çalışma koşullarında hiçbir ayrım gözetmeden ülkemize ve milletimize hizmet ediyorsunuz. Rabbim gözünüze yaş, ayağınıza taş, yüreğinize telaş değdirmesin” şeklinde konuştu.
Vali Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş’ın emniyet personeli ve aileleriyle sohbet ettiği program, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından tüm şehitler için yapılan duanın ardından son buldu.
İftar programına Vali Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Gara şehidi polis memuru Vedat Kaya’nın ailesi, STK temsilcileri, askeri erkan, emniyet personeli ile aileleri katıldı.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Zelenski’den seçim mesajı: Önce ateşkes ve güvenlik

Gazze’nin kuzeyinde çadıra İHA saldırısı: En az 8 şehid

Prof. Dr. Kansoy: Çocukluk çağı kanserlerinin üçte biri lösemi

EPDK’dan doğal gazda tüketiciye yeni haklar

Ticaret Bakanlığı operasyonlarda 85 bin 342 canlı hayvan ele geçirdi

Elazığ'da "Şehitler Gecesi" programı düzenlendi

İşgal rejimi, Batı Şeria'da Filistinlilerin zeytin ağaçlarını söküyor

Sahte savcı ve polis dolandırıcılığına operasyon: 22 tutuklama

Fırtına nedeniyle bazı feribot seferleri durduruldu

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem

Mersin’de "Şubat Ayı Şehadet Ayı" programı duygusal anlara sahne oldu

Bursa'da minibüs ve otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı

Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem

Umut Kervanı İstanbul'da ikinci sosyal marketini dualarla açtı

Samsun'da 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Avrupa’da yer altı gaz depoları tarihi dip seviyeyi gördü

Feribot seferlerine fırtına engeli

Gaziantep’te maddi hasarlı trafik kazası

Beş ülkeden Putin'e Navalni suçlaması

Libya'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Rutte: AB, Ukrayna’ya ihtiyaç dışı silah vermemeli

Norveç ve Almanya’dan savunma iş birliği anlaşması

Dışişleri Bakanı Fidan, Gazze Yönetimi Ulusal Komitesi Başkanı Şaas ile görüştü

Kayseri'de yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 5 yaralı

Zelenskiy: Ukrayna'daki tüm enerji santralleri Rus saldırılarında hasar gördü

Malatya'da silahlı kavga: 1 gözaltı

Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile ABD’li mevkidaşı Rubio görüştü

ABD-İran müzakerelerinde ikinci tur Cenevre'de

Meteorolojiden denizlerde fırtına uyarısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Zelenski’den seçim mesajı: Önce ateşkes ve güvenlik

Gazze’nin kuzeyinde çadıra İHA saldırısı: En az 8 şehid

Prof. Dr. Kansoy: Çocukluk çağı kanserlerinin üçte biri lösemi

EPDK’dan doğal gazda tüketiciye yeni haklar

Ticaret Bakanlığı operasyonlarda 85 bin 342 canlı hayvan ele geçirdi

Elazığ'da "Şehitler Gecesi" programı düzenlendi

İşgal rejimi, Batı Şeria'da Filistinlilerin zeytin ağaçlarını söküyor