• BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Medical Point’te 41. Hastanın da kemik iliği nakli başarıyla gerçekleştirildi

24 Kasım 2023, Cuma 02:35
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Medical Point’te 41. Hastanın da kemik iliği nakli başarıyla gerçekleştirildi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Medical Point’te 41. Hastanın da kemik iliği nakli başarıyla gerçekleştirildi

Medical Point Gaziantep Hastanesi Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi’nde kemik iliği nakli gerçekleştirilen Soner Akgül sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
Kahramanmaraş’ta yaşayan Soner Akgül isimli 55 yaşındaki kadın hasta, kemiklerde ağrı ve düşmeye bağlı omurga kırığı nedeniyle başvurduğu dış merkezli bir sağlık kurumunda Multipl Myelom tanısıyla tedavi edildi. Ardından Medical Point Gaziantep Hastanesi Hematoloji Polikliniğine başvurdu. Hematoloji/ İç Hastalıkları Uzmanı Profesör Doktor İlhami Kiki tarafından muayene edilen Soner Akgül’e kemik iliği nakli yapılmasına karar verilerek, yatışı yapıldı. Medical Point Gaziantep Hastanesi Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi’nde kemik iliği nakli gerçekleştirilen Soner Akgül sağlıklı bir şekilde taburcu edilirken, hastane yönetimi tarafından kendisine kemik iliği nakli yapılan 41. hasta olması sebebiyle sürpriz pasta kesimi gerçekleştirildi. Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin yaptığı açıklamada, Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi’nde 41. hastaya da kemik iliği naklini başarıyla gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Soner Hanım ve ailesine sağlıklı ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.
Hematoloji/ İç Hastalıkları Uzmanı Profesör Doktor İlhami Kiki 41. Hasta ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi’miz iki yıla yakın bir süredir aktif olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Merkezimiz, en güncel hijyenik özelliklere sahip, deneyimli kadrosuyla hastalarımıza şifa dağıtmaktadır. Bu kapsamda 41. Kemik iliği nakil hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kahramanmaraş’tan hastanemize gelen Soner Hanım bize ağrı ve düşmeye bağlı omurga kırığıyla geldi. Ameliyatta alınan kitlede Multipl Myelom tanısı olan hastamız dış merkezde tedavi almış olup, Kemik iliği nakil işlemi için hastanemize başvurmuştur. Hastamızın kemik iliği nakil süreci sorunsuz biçimde tamamlanmıştır. Hastamız, naklin 12. Gününde sağlıklı bir şekilde taburcu edildi. Medical Point Gaziantep Hastanesi Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi’mizde Otolog (Hastanın kendisinden) Allojenik (Tam veya iyi uyumlu, akraba veya akraba dışı) ve haploidentik (Yarı uyumlu) donörlerden kemik iliği ve kök hücre nakli başarıyla gerçekleştirilmektedir. Hastamıza bundan sonraki yaşamında sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz’’ dedi.

Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

ABD'de sel felaketi: Afet durumu ilan edildi

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor

Hatay'da orman yangını rüzgarın etkisiyle yayılıyor

İran: israil'e attığımız 2 binden fazla füze ve İHA'nın çoğu hedefini başarıyla vurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Orman yangınları nedeniyle 10 kişi tutuklandı

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

İzmir'deki yolsuzluk operasyonunda 45 kişi tutuklandı

BM: Gazze'de yardım dağıtım noktaları çevresinde bir ayda 613 kişi katledildi

Malatya'da bahçe yangını: Çok sayıdaki kayısı ağacı kül oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçilere kapalı sistem sulama desteği

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 12 maddeyi karara bağladı

Siirt’te doğal gaz altyapısı genişletiliyor

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Gazze için tüm İslam ülkeleri derhal harekete geçmeli

Karadaği, Müslüman devlet liderlerine Filistin için bir "İslami İttifak" önerdiğini açıkladı

Adıyaman'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Rusya'dan Ukrayna'ya savaşın en büyük hava saldırısı

Bakan Bayraktar: Bütçe imkânları nispetinde enerji desteklerine devam edeceğiz

Muğla'da orman yangını

Pakistan’da 5 katlı bina çöktü: 5 ölü

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Güzel ahlak gencin süsüdür

İtalya'da benzin istasyonunda patlama: 40 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

ABD'de sel felaketi: Afet durumu ilan edildi

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor