• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,20% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6245,46% 0,83
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77

Merkez ve kırsalda yol çalışmaları devam ediyor

08 Haziran 2023, Perşembe 16:20
08 Haziran 2023, Perşembe 16:20
Merkez ve kırsalda yol çalışmaları devam ediyor
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Merkez ve kırsalda yol çalışmaları devam ediyor

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde tamamladığı sathi kaplama asfalt ve stabilize yol çalışmasıyla yenilediği yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği çalışmaları tamamladığını ifade eden vatandaşlar ise ekiplere teşekkür ediyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.
İlçede yapılan yatırımların ardından merkez mahallelerde sıcak asfalt, kilitli beton parke yapımı, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahalleleri ise sathi kaplama asfalt ve stabilize yol çalışmasıyla konforlu hale getiriyor. Bu çerçevede Bağlar kırsal Mahallesinde çalışmaları özverili bir şekilde yürüten Fen İşleri, sathi kaplama asfalt çalışmalarında tamamlama noktasına geldi. Kısa süre içerisinde tamamladıkları yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunan ekipler, vatandaşlardan tam not aldı. Ekiplerim mesaisi Üçgöze kırsal Mahallesinde ise stabilize yol çalışmasıyla devam ederken, yolların konforunun artırılması ve ulaşımın kolaylaşması hedefleniyor.
Başkan Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği vaatleri bir bir yerine getirdiğini ifade eden Üçgöze Mahalle Muhtarı Cemil Kırmızı, “Haliliye Belediyemiz kırsalda son sürat çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Üçgöze Mahallemizde de çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Bize ne vaat ettiyse vaatlerini yerine tek tek getirmeye devam ediyor. Daha da devam edecektir inşallah. Biz de her zaman Başkanımızın yanında olduğumuzu ifade ediyorum” diye konuştu.
Yürütülen hummalı çalışmalar dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, “Bizim köyümüz bayağı şehirden uzak, dağlık bir yer. Yollarımızı yaptılar, köy içini yaptılar. Bu sıcakta emekçi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Değerli Başkanımız Mehmet Canpolat’a özellikle teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.
Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğünün merkez ve kırsal mahallerdeki hummalı çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

Alman Konsolosluğu'nda "Filistin eylemlerinde tutuklananlar serbest bırakılsın" çağrısı

ABD'den Venezuela'daki vatandaşlarına "ülkeyi terk edin" çağrısı

AFAD’dan Sudan’a 6’ncı İyilik Gemisi

Sudan hükümeti yaklaşık 3 yıllık savaşın ardından Hartum'a geri dönüyor

Slovakya: Ukrayna’ya askeri yardım yapmayacağız

Kahramanmaraş’ta eğitime bir gün ara verildi

Sivas, Kayseri ve çevreleri için kuvvetli kar yağışı bekleniyor

Gazze'de şehit sayısı 71 bin 412'ye yükseldi

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Çiftçi oyunu kullandı

Ege Denizi için fırtına uyarısı

Malatya için kuvvetli kar yağışı uyarısı

Elazığ için kuvvetli kar ve karla karışık yağmur uyarısı

Trump'tan Küba'ya yaptırım kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geleneksel İslam sanatları medeniyetimizin estetik hafızasıdır

HÜDA PAR şehir içi ulaşım sorununu belediye meclisi gündemine taşıdı

Gaziantep'te düşünce kuruluşlarının toplum üzerindeki rolü ele alındı

MSB: MCM BLACK SEA Görev Grubu 8’inci aktivasyonu başladı

Kolombiya'da uçak kazası: 6 ölü

Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Gazze'nin doğusunda işgalciler tarafından 4 kişi şehit edildi

BİK Genel Müdürü Çay Şanlıurfa’da konuştu

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Meşru protestolar ve isyanlar ayrı

Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli yağmur yoğun kar yağışı uyarısı

ABD, İran'a saldırılar planlıyor: İran, üsleri vurmaya hazır

Gaziantep'te bir ev hanımı 58 yıl sonra okuma-yazma hayaline kavuştu

Gaziantep’te yağma suçundan aranan hükümlü yakalandı

Çin'in ilk yolcu hava gemisi ticari seferlerine başladı

Yenikapı’da seyir halindeki araç alev aldı, trafik tek şeride düşürüldü

Aksaray’da sobadan sızan karbonmonoksit 8 kişiyi hastanelik etti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Alman Konsolosluğu'nda "Filistin eylemlerinde tutuklananlar serbest bırakılsın" çağrısı

ABD'den Venezuela'daki vatandaşlarına "ülkeyi terk edin" çağrısı

AFAD’dan Sudan’a 6’ncı İyilik Gemisi

Sudan hükümeti yaklaşık 3 yıllık savaşın ardından Hartum'a geri dönüyor

Slovakya: Ukrayna’ya askeri yardım yapmayacağız

Kahramanmaraş’ta eğitime bir gün ara verildi

Sivas, Kayseri ve çevreleri için kuvvetli kar yağışı bekleniyor