• BIST 100

    16260,10%0,87
  • DOLAR

    44,33% 0,09
  • EURO

    51,49% 0,05
  • GRAM ALTIN

    6331,37% 0,87
  • Ç. ALTIN

    10757,95% 0,00

Mersin Aile Platformu: Epstein dosyası insanlığa karşı işlenen ağır suçların yalnızca ifşa olmuş bir örneğidir

06 Şubat 2026, Cuma 17:02
06 Şubat 2026, Cuma 17:02
Mersin Aile Platformu: Epstein dosyası insanlığa karşı işlenen ağır suçların yalnızca ifşa olmuş bir örneğidir
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Mersin Aile Platformu tarafından, çocuk istismarı ve aile yapısına yönelik tehditlere dikkat çekmek amacıyla düzenlenen basın açıklamasında, "Pedofili ağları, çocuk istismarı, çocuk kaçakçılığı ve bu suçların üstünü örten ideolojik kalkanlar; insanlığa k

Mersin Aile Platformu tarafından pedofili, çocuk istismarı ve aile yapısına yönelik tehditlere dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması gerçekleştirildi. 

Yağmur altında toplanıldığını ve 6 Şubat depremlerinin yıl dönümüne dikkat çekmek istediklerini belirten Platform Başkanı Sait Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Değerli hazirun, bugün burada yağmurun altında, 6 Şubat’ta o kadar gözyaşının döküldüğü bir günde, depremde ne kadar acı çekersek, bazı insanlarımızın çocuklarımızı, evlatlarımızı bu sapık zihniyete sattıklarını öğreniyoruz. Hâlâ araştırılıyor, ortaya çıkmayan şeyler var. Bu pedofili sapıklarının nelere gebe olduğunu, dünyayı nereye sürüklediğini beyan etmek için burada toplanmış bulunuyoruz.”

Dünyanın birçok ülkesinde benzer yapıların bulunduğunu savunan Yılmaz, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Amerika’da olan biten bir şeyin bizim ülkemizde hâlâ nasıl var diyeceksiniz; görüyorsunuz ki dünya sisteminde Norveç’ten Fransa’sına, İngiltere’sinden İtalya’sına her tarafta bu adamların kirli elleri var. Biz aile platformları olarak bu insanları ifşa etmek üzere kurulduk. Ülkemizde gençlerimizi LGBT bataklığına çeken, aileleri ifsat eden aynı güçtür. Bu güçleri insanlarımıza ifşa ediyoruz. Ve onlara diyoruz ki; sizin paranız varsa, malınız mülkünüz varsa neye yarar? Bizim de inancımız var, ahlakımız var, değerlerimiz var.” dedi.

Konuşmanın ardından platform adına hazırlanan basın açıklama metnini Eğitim Bir-Sen Mersin 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Ömer Seyhan okudu.

Seyhan tarafından okunan metinde, şu ifadelere yer verildi: “Bugün karşı karşıya olduğumuz mesele; tekil suçlar, münferit sapkınlıklar ya da bireysel tercihler meselesi değildir. Bu yaşananlar; aileyi zayıflatmayı, insanın fıtratını bozmayı ve toplumsal bağları koparmayı hedefleyen küresel bir kuşatmanın parçasıdır. Pedofili ağları, çocuk istismarı, çocuk kaçakçılığı ve bu suçların üstünü örten ideolojik kalkanlar; insanlığa karşı işlenen ağır suçların farklı yüzleridir. Epstein dosyası, bu karanlık yapının yalnızca ifşa olmuş bir örneğidir; meselenin tamamı değildir.

Özellikle son yıllarda ‘özgürlük’ ve ‘hak’ söylemleri altında yürütülen bazı ideolojik dayatmaların, çocukları hedef alan, aile yapısını aşındıran ve biyolojik-psikolojik gerçekliği yok sayan bir normalleştirme sürecine dönüştüğü açıktır. Bu süreç, pedofili gibi insanlık suçlarının görünmez kılınmasına ve toplumsal reflekslerin köreltilmesine hizmet etmektedir.

Burada söz konusu olan şey; bireylerin yaşam tercihlerinden ziyade, çocukları ve aileyi merkeze alan toplumsal düzenin bilinçli biçimde çözülmesidir. Bu tesadüf değildir. Bu masum bir kültürel değişim değildir. Bu, insan neslinin devamını ve ahlaki temellerini hedef alan organize bir yıkım stratejisidir.

Bizler; çocukların dokunulmazlığının, ailenin korunmasının ve insan onurunun hiçbir ideolojiye, hiçbir güç odağına ve hiçbir çıkar hesabına feda edilemeyeceğini ilan ediyoruz. Bu dosyalar kapatılamaz. Bu iddialar görmezden gelinemez. Bu karanlık ağlar şeffaf ve bağımsız şekilde soruşturulmak zorundadır. Sessizlik suça ortaklıktır. İnsanlık adına bu meselenin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.” ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

Ömer Faruk SEYHAN

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Muğla’da 43 bin araç kontrol edildi, çok sayıda kişi sorgulandı

Nijerya'da patlama: 8 ölü, çok sayıda yaralı

Diyarbakır'da kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Malatya'da komşular arasında kavga: 1 yaralı

Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi programı kesin kayıt sonuçları açıklandı

İtalya’da yargı reformu reddedildi: İsandıktan “Hayır” çıktı

Bakan Fidan Alman mevkidaşı Wadephul ile telefonda görüştü

Bosna Hersek'te AB'ye protesto: Kamyonlar kontak kapattı

Bakan Gürlek HSK üyeleri ve personeliyle bir araya geldi

Siyonist rejimin Lübnan'a saldırıları devam ediyor: 1039 şehit, 2 bin 876 yaralı

Bakan Ersoy Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Ljutkov ile görüştü

Beytepe Koleji'nden eğitimde öncü adım

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Orta Doğu'da müzakere çıkmazı! Trump: Anlaştık İran: Görüşmedik israil: Trump savaşı 9 Nisan'da bitirecek

Ticaret Bakanlığı: "Bayat ekmek 6 liradan satılıyor" iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Mardin’de iki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü

Büyük stratejik yanılgı: israilin İran planı duvara çarptı

Dışişleri Bakanı Fidan Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile görüştü

Mardin’de seyir halindeki öğrenci servisi alev aldı

Mersin’de güvenlik ve asayiş toplantısı yapıldı

Kolombiya'da askeri uçak düştü: 90 kişi hayatını kaybetti

Ramazan Bayramı tatilinde 31 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti

LGS başvuruları başladı

Ambulans uçak yenidoğan bebek için havalandı

Şırnak-Hakkâri kara yoluna çığ düştü

Mardin'de devrilen yolcu midibüsünde 13 kişi yaralandı

Şırnak'ta jandarmadan asayiş operasyonu: 67 gözaltı

Ağrı Dağı'nda kaybolan kadın dağcı için arama çalışması devam ediyor

Havalimanına iniş yapan uçak itfaiye aracına çarptı

Siirt’te kar ve heyelan nedeniyle yollar kapandı, mahsur kalanlar kurtarıldı

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Muğla’da 43 bin araç kontrol edildi, çok sayıda kişi sorgulandı

Nijerya'da patlama: 8 ölü, çok sayıda yaralı

Diyarbakır'da kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Malatya'da komşular arasında kavga: 1 yaralı

Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi programı kesin kayıt sonuçları açıklandı

İtalya’da yargı reformu reddedildi: İsandıktan “Hayır” çıktı

Bakan Fidan Alman mevkidaşı Wadephul ile telefonda görüştü