• BIST 100

    10225,50%-1,28
  • DOLAR

    40,12% 0,01
  • EURO

    46,80% -0,42
  • GRAM ALTIN

    4326,78% -0,18
  • Ç. ALTIN

    6901,12% 0,03

Meteorolojiden 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı

09 Aralık 2024, Pazartesi 01:00
09 Aralık 2024, Pazartesi 01:00
Meteorolojiden 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporuna göre, 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporuna göre,  “Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Tekirdağ, Manisa, Erzurum” için sarı Muğla için turuncu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülke geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz (Kastamonu ve Sinop hariç), Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Yozgat, Siirt ve Iğdır çevreleri ile Samsun'un iç kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı, Ege kıyıları yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Bayburt, Kars, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın; Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli, kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. 

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneyinde güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısının aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeybatısı ile Yozgat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Kastamonu ve Sinop hariç) yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Samsun 'un iç kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Bayburt çevreleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Kars, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

ABD, NATO ülkelerine 10 milyar dolar değerinde silah satacak

Cenin'de işgal ordusuyla çıkan çatışmada bir genç şehit oldu

Danimarka'dan ABD'nin AB'ye yönelik gümrük vergisi uygulamasına tepki

Yenidoğan sünneti enfeksiyonları önlüyor

Kocaeli'nde zincirleme kazada 5 kişi hayatını kaybetti

Trump, Moskova ve Kiev'e anlaşmazlığı çözmeleri için 50 gün süre verdi

Dışişlerinden Suriye'nin güneyindeki şiddet olaylarına ilişkin açıklama

Bursa’da geri dönüşüm fabrikasında yangın

İşgal rejimi, "tehdit" iddiasıyla Suriye tanklarını bombaladı

Motosikletle taksiye çarpan karı koca hayatını kaybetti

Gazze'de şehit sayısı 120 kişi artarak 58 bin 386'ya yükseldi

"253 Şehit 253 Portre" sergisi açıldı

Bakan Güler, İranlı mevkidaşıyla görüştü

Siirt’te 2025 Yılı 3. dönem il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Gazze'de direniş operasyonu sonucunda 3 işgal askeri öldü

Londra'daki uçak kazasında 4 kişi öldü

Gaziantep'te trafik kazası: Bir yaralı

Dicle Nehri’nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor

İSKİ'ye ait tesiste yangın

Cizre’de elektrik panosu yandı mahalle elektriksiz kaldı

Bakan Uraloğlu: Bu millet, tankların gücüne değil, imanının gücüne inandı!

Adıyaman'da maddi hasarlı ev yangını meydana geldi

Gaziantep'te LGS'de tam puan alan öğrenciler ödüllendirildi

Prof. Dr. Tarhan: Sosyal medya sosyal fobiyi destekliyor

Pakistan Âlimi Abdürrauf Muhammedi: Keşmir halkının İslâm ümmetine ihtiyacı var

Mardin ÖNDER: İmam Hatip okullarında başarı grafiği gün geçtikçe yükseliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Milletimiz, karanlığa karşı imanla ayağa kalktı

Türkiye ve Umman, enerji alanında mutabakat zaptı imzaladı

MTB Başkanı Özcan: Canını hiçe sayan bir millete kimsenin gücü yetmez

Toplum, aile yapısındaki bozulmadan endişeli!

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


ABD, NATO ülkelerine 10 milyar dolar değerinde silah satacak

Cenin'de işgal ordusuyla çıkan çatışmada bir genç şehit oldu

Danimarka'dan ABD'nin AB'ye yönelik gümrük vergisi uygulamasına tepki

Yenidoğan sünneti enfeksiyonları önlüyor

Kocaeli'nde zincirleme kazada 5 kişi hayatını kaybetti

Trump, Moskova ve Kiev'e anlaşmazlığı çözmeleri için 50 gün süre verdi

Dışişlerinden Suriye'nin güneyindeki şiddet olaylarına ilişkin açıklama