• BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Meteorolojiden 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı

09 Aralık 2024, Pazartesi 01:00
09 Aralık 2024, Pazartesi 01:00
Meteorolojiden 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporuna göre, 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporuna göre,  “Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Tekirdağ, Manisa, Erzurum” için sarı Muğla için turuncu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülke geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz (Kastamonu ve Sinop hariç), Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Yozgat, Siirt ve Iğdır çevreleri ile Samsun'un iç kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı, Ege kıyıları yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Bayburt, Kars, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın; Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli, kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. 

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneyinde güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısının aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeybatısı ile Yozgat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Kastamonu ve Sinop hariç) yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Samsun 'un iç kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Bayburt çevreleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Kars, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

92 yaşındaki usta, 80 yıllık semer ustalığını noktaladı

Yahudi çete terörü: Eriha yakınlarında 70 Filistinli aile zorla göç ettirildi

ABD'nin Texas eyaletinde sel: En az 24 ölü, 20 kayıp

Diyetisyen Korkmaz: Yediğimiz besinler bizi doyuruyor mu, acıktırıyor mu?

Gazze Sağlık Bakanlığı: Hastanelerde yakıt krizi derinleşiyor

Hizbullah lideri Şeyh Naim Kasım: Teslim olmak yok

İLKHA'nın yaptığı haber yetkilileri harekete geçirdi: Kırmataş Mahallesi'nin su sorunu çözülüyor

Pezeşkiyan, Erdoğan ve Aliyev ile yaptığı görüşmeleri değerlendirdi

Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı

Muğla'da deprem: 3.6 büyüklüğünde

Gazze'de, siyonist rejimin ABD desteğiyle gerçekleştirdiği soykırımın 638'inci günü

Batman’da iki otomobilin çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

Han Yunus'ta siyonistlere pusu: Tanklar ve askerler hedef alındı

Sabahın ilk saatlerinde Gazze'de kan aktı: 19 şehit, saldırılar sürüyor

Bingöl'de 49 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirildi

CHP'li Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanlarına "yolsuzluk" operasyonu

Ramallah'ın kuzeyinde Yahudi çetelerin saldırısına direnen 3 Filistinli yaralandı

CHP'li Adana ve Adıyaman Belediye başkanları gözaltına alındı

Ehliyet sınavında usulsüzlük yapan 40 kişi tutuklandı

Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artacak

Bingöl'de aranan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Trump: Gazze'de bu hafta ateşkes anlaşması olabilir

Bingöl-Diyarbakır karayolunda korkutan yangın

Bingöl’de yaklaşık 6 bin kök kenevir ele geçirildi

Gazze'de bir günde en az 70 şehit

Bakan Yumaklı: 7 büyük yangın kontrol altına alındı

HAMAS'ın yanıtı Tel Aviv'de: Esir takası ve askeri çekilme başlıklarında sorun

CHP'li Manavgat Belediye'sine rüşvet operasyonu: Baklava kutusunda 110 bin Euro

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması: 60 tutuklama

Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


92 yaşındaki usta, 80 yıllık semer ustalığını noktaladı

Yahudi çete terörü: Eriha yakınlarında 70 Filistinli aile zorla göç ettirildi

ABD'nin Texas eyaletinde sel: En az 24 ölü, 20 kayıp

Diyetisyen Korkmaz: Yediğimiz besinler bizi doyuruyor mu, acıktırıyor mu?

Gazze Sağlık Bakanlığı: Hastanelerde yakıt krizi derinleşiyor

Hizbullah lideri Şeyh Naim Kasım: Teslim olmak yok

İLKHA'nın yaptığı haber yetkilileri harekete geçirdi: Kırmataş Mahallesi'nin su sorunu çözülüyor