• BIST 100

    15822,38%0,94
  • DOLAR

    43,35% 0,23
  • EURO

    50,93% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6876,69% 0,58
  • Ç. ALTIN

    11182,28% 2,16

Meteorolojiden 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı

09 Aralık 2024, Pazartesi 01:00
09 Aralık 2024, Pazartesi 01:00
Meteorolojiden 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporuna göre, 10 kente sarı kod 1 kente de turuncu kodlu uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporuna göre,  “Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Tekirdağ, Manisa, Erzurum” için sarı Muğla için turuncu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülke geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz (Kastamonu ve Sinop hariç), Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Yozgat, Siirt ve Iğdır çevreleri ile Samsun'un iç kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı, Ege kıyıları yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Bayburt, Kars, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın; Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli, kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. 

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneyinde güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısının aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli, kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeybatısı ile Yozgat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Kastamonu ve Sinop hariç) yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Samsun 'un iç kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Bayburt çevreleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Kars, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

İletişim Başkanı Duran'dan Balıkesir'deki depreme ilişkin açıklama

Bakan Yerlikaya: Tüm ekipler saha taramalarına derhal başlamıştır

Pakistan’da çığ felaketi: 9 ölü, 1 yaralı

Hatay’da lastik deposunda çıkan yangın söndürüldü

Filipinler'de askerlere pusu: 4 asker hayatını kaybetti

Balıkesir'de 5.1 büyüklüğünde deprem

Venezuela Meclisinde petrolün ABD şirketlerine peşkeşe onay

Belçika'dan zorunlu askerlik adımı

İzmir’de inşaat sahasında iş makinesi kazası: 1 ölü

Kar yağışı nedeniyle yolları kapanan yerlerde mahsur kalan hastalar hastaneye ulaştırıldı

Pakistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı 71'e yükseldi

Bakan Fidan: Suriye’de ateşkesin bir müddet daha uzatılması gündeme gelebilir

Ağrı Valiliği koordinesindeki ekipler sahada çalışmalar yürüttü

Ağrı'da 77 yaşındaki hasta için ekipler uzun soluklu bir çalışma gerçekleştirdi

Fransa ve İngiltere'den Rus gemisine ortak operasyon

Suriye’de olağanüstü hal sona erdi

Rusya, Ukrayna ve ABD heyetleri ilk kez aynı masada

Kocaeli’de 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

ABD'den İran'a yeni yaptırım kararı

Umut Kervanı Kütahya temsilciliği dualarla açıldı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı

İstanbul'da "Fatih Sultan Mehmet Han Vakıfları ve Sahn-ı Seman Medreseleri" paneli

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Japonya'da kar yağışı kazalara yol açtı: 4 ölü, 16 yaralı

Yapıcıoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a ziyaret

Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak

ABD'de etkili olan kar fırtınası hava trafiğini felç etti

ABD'nin "Barış Kurulu" Avrupa'da şüphe ve ilgisizlik uyandırıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balkan ülkelerinin dışişleri heyetlerini İstanbul’da kabul etti

Malatya'da 116 mahalle yolu ulaşıma açıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İletişim Başkanı Duran'dan Balıkesir'deki depreme ilişkin açıklama

Bakan Yerlikaya: Tüm ekipler saha taramalarına derhal başlamıştır

Pakistan’da çığ felaketi: 9 ölü, 1 yaralı

Hatay’da lastik deposunda çıkan yangın söndürüldü

Filipinler'de askerlere pusu: 4 asker hayatını kaybetti

Balıkesir'de 5.1 büyüklüğünde deprem

Venezuela Meclisinde petrolün ABD şirketlerine peşkeşe onay