GÜNDEM 11.11.2022 16:35:18 0

MHP’li Yalçın: “Altılı Masa’nın Cumhur İttifakı karşısında şansı yok”

MHP’li Yalçın: “Altılı Masa’nın Cumhur İttifakı karşısında şansı yok”
Haberi Sesli Oku

MHP’li Yalçın: “Altılı Masa’nın Cumhur İttifakı karşısında şansı yok”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, seçimlerde adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyerek, Altılı Masa’nın Cumhur İttifakı karşısında şansı olmadığını belirtti.
“2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” Elazığ mitingi öncesi Adıyaman’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün ve partililer tarafından karşılanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 2023 seçimlerinde adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayarak, Altılı Masa’yı eleştirdi.
Altılı Masa’nın Cumhur İttifakı karşısında hiçbir şansı olmadığını vurgulayan Yalçın, “Bilindiği gibi bu Pazar günü Elazığ’da da bir miting yapacağız. Adıyaman’ımızın ve Adıyamanlı dava arkadaşlarımızın da katılacağı çok güzel bir miting gerçekleştireceğiz. Bildiğiniz gibi bu mitingleri konsepti ’Aday Belli Karar Net’ şekliyle halka arz ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızın kim olduğunu ifade ediyoruz. Halkımızdan destek istiyoruz. Tıpkı Elazığ’da olacağı gibi Adıyaman’da da bu desteğin Cumhur İttifakı’na, öncelik olarak partimize verileceği kanaatindeyiz. Adayımız belli, Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Diğer hedefimiz Cumhur İttifakı’nın 2023 seçimlerinde nitelikli çoğunluğu elde etmesidir. Milliyetçi Hareket Partisi bu nitelikli çoğunluk içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekili sayısını Genel Başkanımın tabiriyle en çoklaştıracaktır. Bunu umut ediyor ve güveniyoruz. Ve bu idealler uğruna yollara çıkıyoruz.
Altılı Masa’nın da bu saatten sonra yapabileceği bir şey yok. İster uzlaşsınlar tek aday çıkartsınlar, ister ayrı ayrı aday çıkarsınlar. Cumhur İttifakı karşısında elde edecekleri bir başarı söz konusu değildir. Biz sahadayız çalışıyoruz, sahadan aldığımız bilgilere dayanarak bunu ifade ediyorum. Ellerinden bir şey geleceği kanaatinde değilim” diye konuştu.
Ziyaret, yapılan konuşmaların ardından basına kapalı bir şekilde devam etti.
[gallery ids=',58862']

Diyarbakır'da kırtasiyede yangın paniği

UNICEF: Gazze'de son iki aydır durum daha da kötüleşti

Şanlıurfa'da Şehit Abdulvahit Kara şehadet yıl dönümünde anıldı

İki motosiklet çarpıştı: 2’si ağır 3 yaralı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Sırbistan'a gidecek

Korunan alanları yılın 4 aylık döneminde 13 milyona yakın kişi ziyaret etti

Manisa'ya uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Romanya'da cumhurbaşkanlığı ikinci turu başladı

Hırvatistan yerel seçimler için sandık başında

Somali'de askeri üs yakınında patlama

Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile görüştü

Çamlıtepe Mahallesi’nde Maddi Hasarlı Trafik Kazası

Ukrayna: Rus saldırı helikopteri vuruldu

Güney Afrika'da silahlı saldırı: 8 ölü

Lahey'de "kırmızı çizgi" temalı Filistin'e destek mitingine 100 bin kişi katıldı

Azerbaycan ve İran'dan ortak askeri tatbikat

“Uluslararası Aile Forumu” 26 ülkenin aileden sorumlu bakanlarını İstanbul’da buluşturacak

Malatya’da otomobil devrildi: Bir ölü 4 yaralı

Diyarbakır'da trafik kazası: 3 yaralı

İran, türbe saldırıları nedeniyle 3 kişiye idam cezası verdi

Siirt’te kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Kırım Tatar Türkü" sürgünü mesajı

İDEV Başkan Yardımcısı Taş: Hedefimiz Gazze'yi gündeme taşımaktı, şükürler olsun başardık

Karikatür sergisini gezen vatandaşlar: Gazze ümmetin imtihanıdır

Malatya'da pitbull dehşeti: 2 yaralı

Endonezya'daki Lewotobi Dağı patladı

DMD hastası minik Yusuf Kerem, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor

Batman'da 30 katılımcı, "Siyer Mektebi" eğitimini başarıyla tamamladı

TESSEP: Boşanmanın başlıca sebebi ilgisizlik ve yanlış anlaşılma

Somali'de patlama: 11 ölü

Yükleniyor