Milletvekili Şan, hastane inşaatında incelemede bulundu

Tarih: 03.08.2023 19:10
Milletvekili Şan, hastane inşaatında incelemede bulundu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Milletvekili Şan, hastane inşaatında incelemede bulundu

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında incelemede bulunarak serviste yatan çocukları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bildi aldı.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan’a, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran ve AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ile birlikte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.
Milletvekili Şan’ı Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Doç. Dr. Kasım Turgut ile beraberindeki Doç. Dr. Habip Almış, Dr. Öğr. Üyesi Aşkın Vural, Uzm. Dr. İbrahim Tunç ve Dr. Hüseyin Şen karşıladı.
Milletvekili Şan, ilk olarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaat alanına geçti. Şan, burada firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Şan, daha sonra yan tarafta bulunan ek hizmet binasında incelemede bulundu ve Başhekim Vekili Doç. Dr. Kasım Turgut’tan yerleşkenin amacı ve fiziki çalışma alanıyla ilgili istişarede bulundu.
Milletvekili Şan, burada bulunan firma yetkilileri ile yaptığı görüşmede yapımın hızlandırılması noktasında talimat verdi.
Milletvekili Şan, beraberindekiler ile birlikte yatan hasta servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Şan, son olarak Başhekim Vekili Doç. Dr. Kasım Turgut’u odasında ziyaret etti.
Şan, burada bir süre Turgut ile sohbet ederek, eksiklikler noktasında gerekli hassasiyet gösterilerek en hızlı şekilde tamamlanması için talimat verdi.
Şan, daha sonra Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik ve ekibini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Hastane inşaatlarında bulunan firma yetkilileri ile süreç hakkında bilgi aldığını belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, 'Şehrimizi sağlık alanında rahatlatacak bir proje olan 300 yataklı Kadın Çocuk ve Doğum Hastanesi’nin inşaatını inceleyerek süreç hakkında görüşmelerde bulunduk. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğini, çok kıymetli mesai arkadaşlarımı ve tez zamanda şifalarına kavuşmalarını dua ederek tedavileri devam eden çocuklarımızı ziyaret ettik” diye konuştu.

CHP'li Manavgat Belediye'sine rüşvet operasyonu: Baklava kutusunda 110 bin Euro

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması: 60 tutuklama

Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

ABD'de sel felaketi: Afet durumu ilan edildi

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor

Hatay'da orman yangını rüzgarın etkisiyle yayılıyor

İran: israil'e attığımız 2 binden fazla füze ve İHA'nın çoğu hedefini başarıyla vurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Orman yangınları nedeniyle 10 kişi tutuklandı

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

İzmir'deki yolsuzluk operasyonunda 45 kişi tutuklandı

BM: Gazze'de yardım dağıtım noktaları çevresinde bir ayda 613 kişi katledildi

Malatya'da bahçe yangını: Çok sayıdaki kayısı ağacı kül oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçilere kapalı sistem sulama desteği

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 12 maddeyi karara bağladı

Siirt’te doğal gaz altyapısı genişletiliyor

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Gazze için tüm İslam ülkeleri derhal harekete geçmeli

Karadaği, Müslüman devlet liderlerine Filistin için bir "İslami İttifak" önerdiğini açıkladı

Adıyaman'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Rusya'dan Ukrayna'ya savaşın en büyük hava saldırısı

Bakan Bayraktar: Bütçe imkânları nispetinde enerji desteklerine devam edeceğiz

Muğla'da orman yangını

Pakistan’da 5 katlı bina çöktü: 5 ölü

Yükleniyor