Tarih: 01.07.2024 08:58

Milletvekili Nasıroğlu’ndan Koruyucu Ailelere Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, kentteki koruyucu ailelere anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Nasıroğlu, koruyucu aileler Yıldız ve Yaray ailelerini ziyaret ederek, ailelerin himaye ettiği çocuklarla yakından ilgilendi.

Koruyucu ailelerle bir araya gelen Nasıroğlu, ailelerin toplumsal sorumluluk bilinciyle çocuklara sahip çıkmalarının takdire şayan olduğunu vurguladı. Ziyaret sırasında ailelere duyarlılıkları için teşekkür eden Nasıroğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Çeşitli nedenlerle öz ailesi yanında bakımları bir süre için sağlanamayan çocuklarımızın kendi aile ortamlarında eğitim, bakım ve yetiştirilme sorumluluğunu kısa veya uzun süreli olarak devlet denetiminde paylaşan, hissettikleri toplumsal sorumluluğu gösteren koruyucu ailelerimizi ziyaret ettik. Koruyucu ailelerin çocuklara sahip çıkması takdire şayandır. Bu kıymetli ailelere evlatlarıyla birlikte mutlu ve huzur dolu günler temenni ediyorum."

Nasıroğlu’nun ziyareti, koruyucu aileler ve çocuklar tarafından memnuniyetle karşılandı. Koruyucu aileler, çocukların sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümeleri için gösterdikleri çabaların fark edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —