-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,61% -0,61
-
GRAM ALTIN
7169,05% -0,51
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Molla Kılıçaslan: Ümmetin birliğiyle zafer Müslümanların olacaktır
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan, "Direniş Önderi Hazreti Muhammed" temasını değerlendirirken ümmetin birliği ve mücahidlerin direnişiyl
Diyarbakır'da Nevruz Park Miting Alanında Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Direniş Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinlik için belirlenen "Direniş Önderi Hazreti Muhammed" temasını değerlendiren İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan, bu tür etkinliklerin düzenlenmesindeki amacın insanları Kur'an ve sünnet çizgisinde bir araya getirmek olduğunu vurgularken Gazze'deki direnişe dikkat çekti.
"Zafer Müslümanların olacaktır"
Mevlid-i Nebi etkinliğinin aynı zamanda ümmetin vahdetine katkı sunduğunu belirten Kılıçaslan, "Bu Mevlid etkinliğine Afganistan, Irak, İran, Avrupa ve birçok İslam ülkesinden konuklar Müslümanların vahdetine katkı sunmak; küfre, Yahudilere ve israile karşı bir olmak amacıyla buraya gelmişlerdir. Bugün Filistin'de çocuk, kadın, hastaları katleden Yahudilerdir. Buradaki amacımız insanları yahudilere karşı uyandırmak, onlara tabi olmamaktır. Bu minvalde elhamdülillah dünyanın dört bir yanından Müslümanlar buraya gelmiş, Filistin davası hakkında konuşmalar yapıyorlar." dedi.
Müslümanların siyonizme karşı mücadele edip onların oyununa gelmemesini söyleyen Kılıçaslan, "Filistin halkı o kadar zulme uğramalarına, esir düşmelerine, katledilmelerine rağmen davalarından vazgeçmiyor. Amerika, Fransa, İngiltere, Almanya en büyük silahlarıyla israile destek çıkarken Gazzeli mücahitler el yapımı silahlarıyla yaklaşık 2 yıldır direniş göstermektedir. İnşallah zafer Müslümanların olacaktır. Onların sabırları karşısında Allah onlara inşallah zaferi nasip edecektir. Bizlerde israil, Hristiyan ve Yahudilere karşı mücadele etmeli, birlik olmalı, Kur'an davasını omuzlamalı; onlara oyunlarına gelmemeliyiz." diye belirtti.
"Hazreti Muhammed İslam davasının reisidir"
Kılıçaslan, son olarak şunları kaydetti:
"Buradaki mesajımız Hazreti Muhammed İslam davasının reisidir. Peygamberimiz İslam davasını başlatmış ve bu dava muhakkak muvaffak olacaktır. Peygamberimiz tek başına Yahudi ve Hristiyanlara karşı mücadele etmiş, bir topluluk oluşturmuş, bu topluluk Medine'de İslam devletini kurmuş ve tüm dünyayı fethetmiştir. Şimdi Hristiyan ve Yahudiler tekrardan dünyaya hakim olmuş ama inşallah ümmet bir olacak ve onlardan geri alacağız. Nitekim bu, gün be gün de gerçekleşiyor. Zafer Müslümanlarındır." (İLKHA)
HSK kararıyla Yargıtay için 8 yeni üye seçimi yapıldı
Malatya'da traktör devrildi: 2 yaralı
Dünya Kudüs Günü'nde Bitlis'ten çağrı: Mesele sadece Filistin değil, ümmetin varlık mücadelesidir
Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu!
YKS'ye 2 milyon 425 bin aday başvurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni Cerrahpaşa, yüksek standartlı sağlık hizmeti sunacak
Yılmaz: Ekonomide en kötü şey belirsizliktir; öngörülebilirliği sağlayan ülkeler bu dönemden daha güçlü çıkacaktır
Bangladeş Dışişleri Bakanı Rahman, Türkiye'ye geliyor
Endonezya'daki D-8 zirvesi ertelendi
HÜDA PAR Milletvekili Demir: Filistin ve Kudüs, asla siyonizmin vatanı olmayacaktır
Siirt’te Ramazan ayında sağlık programı yoğun ilgi gördü
Yükseköğretim Kurumları Sınavı için 2 milyon 425 bin 560 aday başvuru yaptı
Dünya Kudüs Günü'nde İzmir’den Kudüs ve Mescid-i Aksa için çağrı
Şanlıurfa’da 'Dünya Kudüs Günü' açıklaması: Küresel barış, Kudüs'ün özgürlüğüne bağlı
132 yıllık Asmalı Mescit restorasyonun ardından yeniden ibadete açıldı
Umut Kervanı Van’da Ramazan ayında da yardımlarını sürdürüyor
"Dünya Kudüs Günü" için İstanbul'da yürüyüş
Kayısı üreticilerine monilya hastalığı uyarısı
Mersin’de ‘Güvenli Okul Yolu’ kapsamında servis denetimi
Şanlıurfa’da sanayi sitesinde trafo patladı
Şanlıurfa’da 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
İlber Ortaylı öldü
Memur-Sen Adıyaman İl Başkanı Demir: israilin başlattığı savaş kabul edilemez
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den öğrenci ve öğretmenlere ara tatil mesajı
700 yıllık Kur'an-ı Kerim Bursa’da ziyarete açıldı
Tahran’da yürüyüşteki siviller hedef alındı: Bir kadın şehit oldu
Gaziantep'te aranan 28 şüpheli yakalandı
Memur Sen’den uluslararası topluma çağrı: Savaş durdurulsun barış sağlansın
Aşıların "iğnesiz enjeksiyon yöntemi" ile uygulanmasına yönelik ilk adım
Güney Kore'den Japonya Başbakanı'nın toprak iddialarına tepki
Yükleniyor






