• BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Muay Thai Şampiyonası 23 ilden 300 sporcunun katılımıyla Şanlıurfa’da başladı

GÜNDEM 9.03.2024 12:00:27 0
Muay Thai Şampiyonası 23 ilden 300 sporcunun katılımıyla Şanlıurfa’da başladı

Muay Thai Şampiyonası 23 ilden 300 sporcunun katılımıyla Şanlıurfa’da başladı

Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası, 23 ilden 300 sporcunun katılımıyla Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde başladı.
Şampiyonanın açılış programına, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanı ve Avrupa Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren katıldı.
Türkiye Muay Thai Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan 07-10 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak Muay Thai Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası Suruç Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Gençler, büyükler erkekler ve kadınlar bölge şampiyonası, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Bitlis, Ağrı, Bingöl, Kars, Elazığ, Van, Malatya, Erzurum, Muş ve diğer illerden olmak üzere 40 kadın ile 260 erkek sporcu, müsabakaların ilk gününde, gençler ve büyükler kategorilerinde finallere kalabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Şanlıurfa Muay Thai İl Temsilcisi ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Murat Akaltun, şampiyonanın 23 ilden 300 sporcunun katılımıyla start aldığını, pazar günü yapılacak olan final maçlarıyla son bulacağını söyledi. Akaltun, “Suruç’ta spor kültürü bilincinin gelişmesi anlamında federasyon olarak gençlerimizin başarısını da göz önünde bulundurarak 2024 yılı bölge şampiyonasına burada yapma kararı aldık. Bu bir mili takım seçmesidir. Bu organizasyona katılmayan hiçbir sporcu milli takıma gidemeyecektir. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 300 erkek ve kadın sporcunun katılımı ile Muay Thai Bölge Şampiyonası başladı. Bu şampiyonanın Suruç ilçesinde, spor kültürünün gelişimi adına katkı sunacaktır” diye konuştu.
Şampiyonaya katılan genç sporcular, hedeflerinin dereceye girip milli takıma gitmek olduğunu belirterek, Avrupa ve dünyada şampiyonaları katılarak, Türk bayrağını dalgalandırmak istediklerini ifade etti.

Viranşehir Peygamber Sevdalıları piknikte buluştu

Balıkesir'de trafik kazası: 3 yaralı

ABD’de etkili olan kasırgada ölü sayısı 27’ye yükseldi

Joe Biden prostat kanserine yakalandı

Bakan Işıkhan: 95 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

Ukrayna: Rusya 10.000 km menzilli füze fırlatacak

Nijerya'da yolcu teknesi battı: 37 ölü

Somali'de askeri üsse bombalı saldırı: 10 ölü, 30 yaralı

Parmağına sıkışan yüzük itfaiye ekiplerince çıkarıldı

ANFİDAP: Bu halk, siyonist ordulara askerlik yapanlara sahne açmaz!

Yunanistan'da deprem paniği!

Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı

Muğla açıklarında 95 düzensiz göçmen yakalandı

Erakçi: ABD ile müzakerelerde dengeli bir anlaşmaya hazırız

Rusya Donetsk yönünde ilerleyişini sürdürüyor

Rusya, Yunanistan'a ait petrol tankerine el koydu

Zeugma Mozaik Müzesi 33 yeni esere kavuştu

Şanlıurfa'dan siyonist vahşete tepki:: Bu zulme sessiz kalamayız

Brooklyn Köprüsü'ne gemi çarptı: 2 ölü, 17 yaralı

Diyarbakır'da kırtasiyede yangın paniği

UNICEF: Gazze'de son iki aydır durum daha da kötüleşti

Şanlıurfa'da Şehit Abdulvahit Kara şehadet yıl dönümünde anıldı

İki motosiklet çarpıştı: 2’si ağır 3 yaralı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Sırbistan'a gidecek

Korunan alanları yılın 4 aylık döneminde 13 milyona yakın kişi ziyaret etti

Manisa'ya uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Romanya'da cumhurbaşkanlığı ikinci turu başladı

Hırvatistan yerel seçimler için sandık başında

Somali'de askeri üs yakınında patlama

Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile görüştü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ