• BIST 100

    10988,20%5,94
  • DOLAR

    41,28% -0,18
  • EURO

    48,61% 0,07
  • GRAM ALTIN

    4862,98% 0,37
  • Ç. ALTIN

    7888,34% -0,03

Müdür Tosun, Samsat’ta okul müdürleriyle toplantı yaptı

27 Ekim 2023, Cuma 10:20
27 Ekim 2023, Cuma 10:20
Müdür Tosun, Samsat’ta okul müdürleriyle toplantı yaptı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Müdür Tosun, Samsat’ta okul müdürleriyle toplantı yaptı

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Samsat ilçesinde okul müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun’un başkanlığında, Samsat ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Samsat ilçe Şube Müdürleri ve Samsat ilçesindeki okulların müdürlerinin de katılımıyla okul müdürleri toplantısı düzenlendi.
Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okulların durumları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda İl Müdürü Ali Tosun, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek, “Bize emanet edilen nesillerin en donanımlı şekilde yetişmesi için eğitim camiamızın en uç beyleri olarak gördüğümüz siz okul müdürlerimizin gayretli çalışmalarına ihtiyacımız var. Biz çocuklarımızı çok seviyoruz. Her bir çocuğumuzun değerleriyle donanmış, mutlu ve kendine güvenen çocuklar olarak yetişmesini istiyoruz. Bu yüzden okullarımızı ve sınıflarımızı çocuklarımızın mutlu olabileceği bir eğitim yuvası haline getirmek istiyoruz. Bakanlığımızca bu sene ilkokul kademesinde sınav kaldırıldı ve diğer kademelerde de bazı derslerde ortak yazılı sınavlar yapılacak. Ortak yazılı sınav soruları için tek kaynak, bakanlığımızın çocuklarımıza ücretsiz gönderdiği ders kitapları ve kazanımları olacak” şeklinde konuştu.
Yapılan toplantının ardından Müdür Ali Tosun, Samsat Anaokulu, Samsat Merkez İlkokulu ve Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.
İl Müdürü Ali Tosun, okul idarecilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sınıfları da ziyaret eden Müdür Ali Tosun öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.
Öğretmenlerle yapılan toplantıda konuşan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, 'Bize emanet bir nesil var ve biz bu nesli sadece akademik değil vatanını, milletini, bayrağını seven, örf ve adetlerine değer veren ve bu değerleri gelecek nesillere aktaran bir nesil olarak yetiştirme gayretindeyiz. Bu konuda öğretmenlerimize güveniyoruz. İlkokul kademesinde sınavlar kaldırıldı. Çocuklarımızın sınav kaygısı gütmeden sabah fiziki etkinliklerle güne zihinde başlayıp bahçede geleneksel oyunlarla eğlenerek bir eğitim almasını istiyoruz. Bu şekilde çocuklarımızı belli değerlerle yüklenmiş, arkadaşlarıyla paylaşmayı öğrenen, toplumun kültürel ve geleneksel değerlerine yabancı olmayan mutlu çocuklar olarak yetiştirirsek inanın ki ileride daha başarılı öğrencilerle karşı karşıya geleceğiz. İl milli eğitim müdürü olarak kapım her zaman meslektaşlarımıza açık. Her zaman sizleri ağırlamaktan ve varsa sorunlarınızı çözmekten mutluluk duyarım' ifadelerini kullandı.

Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da asansör halatı koptu: 4 yaralı

Gaziantep’te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Şanlıurfa’da tekstil atölyesinde yangın çıktı

ABD, Venezuela'dan gelen bir tekneyi daha vurdu: 3 ölü

Almanya'da küçük uçak düştü. 2 ölü

Can Holding’e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 5 tutuklama

Antalya’nın CHP’li 3 belediye başkan yardımcısı istifa etti

Bilecik'te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gazze'de kıtlık nedeniyle çocuklarda yetersiz beslenme ve ölüm vakaları artıyor

Malatya'da park halindeki araç bir anda alev aldı

Tavşanlı Höyük’te 4 bin 500 yıllık idoller ortaya çıkarıldı

Büyükşehir belediyelerinde itfaiye personeli sayısı artırılacak

Malatya'da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı

Çorum'da orman yangını

Meksika'da trafik kazası: 15 ölü, 3 yaralı

Doha'daki zirvenin ardından 25 maddelik ortak bildiri

Şanlıurfa’da çıkan orman yangını söndürüldü

Gazze'de 3 gazeteci daha katledildi

ABD, Güney Kore ve Japonya'dan Doğu Çin Denizi'nde tatbikat

Rusya, Ukrayna'da bir yerleşim birimini ele geçirdi

BM'den Gazze için harekete geçme çağrısı

Adana'da kaçak ilaç operasyonu: 31 bin adet ilaç ele geçirildi

İstanbul’da 8 saatlik su kesintisi: 6 mahalle etkilenecek

Polonya: Rusya, NATO ve müttefiklerini test ediyor

Kayseri’de bir ahırda 1,5 ton uygunsuz et ele geçirildi

MEB Türkiye geneli YKS denemelerini başlatıyor

Otobüs ile çarpışan tır alev alev yandı: 1 yaralı

Batman’da taksi şoförüne gasp: 4 şüpheli yakalandı

Nijerya'da otobüs kazası: 19 ölü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da asansör halatı koptu: 4 yaralı

Gaziantep’te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Şanlıurfa’da tekstil atölyesinde yangın çıktı

ABD, Venezuela'dan gelen bir tekneyi daha vurdu: 3 ölü

Almanya'da küçük uçak düştü. 2 ölü

Can Holding’e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 5 tutuklama