Tarih: 17.06.2023 12:48

Nasıroğlu; Batman İl Özel İdaresi'ni ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Nasıroğlu; Batman İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek genel ve özelde 2023 yılında yürütülen proje ve planlamalar hakkında Genel Sekreterimiz Abdulkadir Özer'den brifing aldı.
2023 yılı yatırım programında Batman İl Özel İdaresi olarak merkez ilçe ve köylerde yürütülen çalışmalar hakkında Milletvekili Nasıroğlu ve beraberindeki heyete bilgiler veren Genel Sekreterimiz Özer; kurum olarak yapılan çalışmalara destekleri için başta Milletvekilimize ve İl Genel Meclis Başkanımız Abdulvahap Akbaş'a teşekkür ederek vatandaş odaklı yapılan çalışmaların önümüzdeki süreçte istihdama da katkı sağlayacak şekilde geliştirileceğini belirtti.
Ziyaret sonunda AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Özel İdaresi'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği kurumsal çalışmalardan duyduğu memnuniyetle; yapılacak çalışmalarda Genel Sekreterimiz Abdulkadir Özer ve ekibine müşterek nitelikte vatandaşı kucaklayan ve istihdamı öncelikleyen projelerde destek vereceklerini belirterek başarılar diledi.
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu heyetinin ziyareti esnasında; İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür ve İl Özel İdaresi birim müdürleri yer aldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —