Öğretmenlere bisiklet dağıtan Bakan Işıkhan’ın, Fatma Şahin’den talebi güldürdü

Tarih: 14.10.2023 11:45
Öğretmenlere bisiklet dağıtan Bakan Işıkhan’ın, Fatma Şahin’den talebi güldürdü
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Öğretmenlere bisiklet dağıtan Bakan Işıkhan’ın, Fatma Şahin’den talebi güldürdü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin öğretmenlere bisiklet dağıtım törenine katıldı. Bakan Işıkhan’ın programda, 'Üniversitede bir hoca olarak bize de bir bisiklet verirsiniz belki' diyerek Fatma Şahin’den bisiklet talebinde bulunması ise gülüşmelere neden oldu.
Bir dizi program için Gaziantep’te bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 40 bin öğretmene bisiklet dağıtım törenine katıldı. Bakan Işıkhan ve beraberindeki heyet, tören sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

“Öğretmenlerimiz kullanmazsa öğrencilerimiz hiç kullanmaz”
Programda, Türkiye yüzyılında ’100. Yılda 100 Bin Bisiklet’ sözü ile yola çıktıklarını ve öğretmenlere de bisiklet dağıttıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Türkiye’nin yüzyılındayız, bu yüz yıl öğretmenlerimizin yüz yılı. İlimin ve bilimin yüzyılı olacak. Biz de Gaziantep Büyükşehir olarak 100. Yılda 100 bin Bisiklet diyerek yola çıktık. Bisiklet bireyin sağlığı açısından çok önemli bir araç. Aynı zamanda havayı kirletmeden, karbon emisyonunu azaltan çok özel bir araç. Sizler, öğretmenlerimiz kullanmazsa öğrencilerimiz hiç kullanmaz. Sizler lidersiniz, öndersiniz” dedi.

'Üniversitede bir hoca olarak bize de bir bisiklet verirsiniz belki'
Yapılan projeyi beğendiğini ifade eden ve her zaman destekçi olacaklarını aktaran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan ise kendisinin de hoca belirterek Fatma Şahin’den bisiklet talebinde bulunması renkli görüntüler oluşturdu. Bakan Işıkhan, “Projenizi canı gönülden destekliyorum ve kutluyorum. Ne güzel düşünmüşsünüz. Bisiklet sürmek ve aynı zamanda spor yapmak her zaman daha faydalı olur. Spora yaptığınız bu yatırımlarda öğretmenlerimizi de düşünmeniz çok ince bir davranış. Üniversitede bir hoca olarak bize de bir bisiklet verirsiniz belki. Öğretmenlerimiz için de hayırlı olsun. Çünkü model olmak çok önemli bir şey. Tüm çocuklarımızın gözleri sizin üzerinizde. Yapmış olduğunuz tüm eğitim faaliyetlerindeki çabalarınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tören sonrası Bakan Işıkhan’a günün anısına çiçek takdim edildi.

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

İzmir'deki yolsuzluk operasyonunda 45 kişi tutuklandı

BM: Gazze'de yardım dağıtım noktaları çevresinde bir ayda 613 kişi katledildi

Malatya'da bahçe yangını: Çok sayıdaki kayısı ağacı kül oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçilere kapalı sistem sulama desteği

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 12 maddeyi karara bağladı

Siirt’te doğal gaz altyapısı genişletiliyor

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Gazze için tüm İslam ülkeleri derhal harekete geçmeli

Karadaği, Müslüman devlet liderlerine Filistin için bir "İslami İttifak" önerdiğini açıkladı

Adıyaman'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Rusya'dan Ukrayna'ya savaşın en büyük hava saldırısı

Bakan Bayraktar: Bütçe imkânları nispetinde enerji desteklerine devam edeceğiz

Muğla'da orman yangını

Pakistan’da 5 katlı bina çöktü: 5 ölü

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Güzel ahlak gencin süsüdür

İtalya'da benzin istasyonunda patlama: 40 yaralı

Musk ABD'de yeni parti kurma konusunda anket yaptı

Diyarbakır'da silahlı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

İşgal rejimi ve ABD İstanbul'da protesto edildi

HÜDA PAR Milletvekili Demir: İklim Kanunu'nun alelacele kabul edilmesini rasyonel bulmuyoruz

Rusya ve Ukrayna arasında yeni esir takası

Gaziantep'te ilk defa kalça artroskopisi ameliyatı yapıldı

Şanlıurfa’da “Çağın Kerbelası Gazze” programına davet

DUS yerleştirme sonuçları açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye ve İran'a saldırılarının arka planında Filistin halkına diz çöktürme siyaseti yatıyor

Kerbelâ'dan Gazze'ye: Aşure Günü'nün anlamı ve Müslümanların ortak sorumluluğu

Yükleniyor