GÜNDEM 20.09.2023 12:35:12 0

Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi okullara renk katıyor

Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi okullara renk katıyor
Haberi Sesli Oku

Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi okullara renk katıyor

Şehitkamil Belediyesi, ‘Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi’ etkinliği çerçevesinde Olcay Külah Anaokulu öğrencilerini, geleneksel oyunlar ve spor etkinliklerinde bir araya getirdi. Renkli organizasyonda, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişiminde oyun ve sporun önemine dikkat çekildi.
Çocuklara, oyun yoluyla öğrenme ve gelişme fırsatları sunan Şehitkamil Belediyesi, Olcay Külah Anaokulunda öğrenim gören minikleri, Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi etkinlikleri çerçevesinde; beceri koordinasyon parkuru, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama etkinliği, eğitsel oyunlar, branşa özgü yetenek taramaları, duyusal-işitsel testler, refleks oyunları ve akıl-zeka oyunlarıyla buluşturdu. Organizasyonda; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Okulun Kurucusu Olcay Külah ile Milli Eğitim camiasından çok sayıda idareci ve öğretmen, minik öğrencilere birbirinden keyifli oyunlarda eşlik ettiler.
'Gelişimlerini desteklemek önceliklerimiz arasında'
Etkinlik sırasında çocuklarla bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başarıyla yürütülen projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar çocuklarımızın motor becerilerini, sosyal iletişimlerini ve problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlamak, gelişmelerini desteklemek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında oldu. Oyunlar ve spor etkinlikleri, özellikle küçük yaştaki öğrencilerimizin okula keyifli bir şekilde gelmeleri için önemli bir yol. Etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm kurumlarımıza yürekten teşekkür ediyorum ”dedi.
'Çocuklarımızın mutluluğu için büyük bir çaba var'
Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, gerçekleştirilen faaliyetlerin ardından yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin çocukların okul öncesi dönemlerinde önemli bir rol oynadığının altını çizdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yağcı, “Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi’nde yürütülen çalışmalar, çocuklarımızın zeka gelişimi, motor becerileri ve sosyal yetenekleri üzerinde olumlu etkiler sağlıyor. Bu tür faaliyetler, çocukların okul öncesi dönemlerinde önemli bir rol oynuyor. Şehitkamil Belediyesi’nin çocuklarımızın mutluluğu için çok büyük çabaları var. Bu nedenle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve kıymetli ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Meteoroloji’den kuvvetli yağış, rüzgar ve toz taşınımı uyarısı

Siyonist rejim Batı Şeria'nın ilhakına hukuki zemin hazırlıyor

Marmara ve Batı Karadeniz'de kuvvetli sağanak yağış uyarısı

İşgalciler Batı Şeria'da bir çocuğu katletti

Şanlıurfa'da ‘Gazze için nöbet’ programı düzenlendi

Adanalı gençler helal dairesinde bir araya geldi

Avrupa Konseyi Başkanı Costa: Gazze'deki sivil katliamı ve abluka derhal sona ermeli

Gazze Hükümeti: Son 48 saatte 200'den fazla şehit, 300 bin kişi zorla yerinden edildi

HAMAS: Sığınmacıların çadırlarını hedef alan saldırı, Netanyahu'nun faşist vahşetinin yansımasıdır

Siyonist rejim çadırlarda yaşayan sivilleri vurdu: Gazze’de gece yarısından bu yana en az 72 şehit

Hindistan'da yıldırım düşmesi sonucu 15 kişi öldü

Fas, Şam Büyükelçiliğini yeniden açacağını duyurdu

Rusya, Aleksandropol yerleşim birimini ele geçirdi

Almanya': Ukrayna’ya asker konuşlandırmaktan çok uzağız

Macaristan, Ukrayna'nın AB üyeliğine karşı

Arap Birliği Gazze için acil ateşkes çağrısı yaptı

ABD jürisi salman ruşdiyi  yaralayan HADİ MATAR adlı müslümana ceza yağdırdı.

Otomobil takla attı: 3 yaralı

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem

Finlandiya’da iki helikopter çarpıştı: 5 ölü

Almanya’da binlerce kişi Filistin’e destek gösterisine katıldı

Ağaçtan düşen çocuk demir korkulukların üzerine düşerek yaralandı

Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek siyonist zulme sessizliğe tepki

ANFİDAP: Soykırıma karışanların yargılanmasına yönelik adımlar gecikmeden atılmalı

Gazze'de 65 bini aşkın çocuk açlık nedeniyle ölüm tehdidi altında

Gazze'de sağlık ve sosyal hizmetleri durma noktasına geldi

Kolombiya'da dron saldırısı: 1 ölü, 20 yaralı

Bingöllü çocuklar: Gazze için harekete geçin

Sakarya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Kuraklık nedeniyle zarar yüzde 100’lere dayanmış durumda. Çiftçi destek bekliyor

Yükleniyor