• BIST 100

    10467,20%-0,16
  • DOLAR

    41,95% 0,00
  • EURO

    48,76% 0,13
  • GRAM ALTIN

    5585,29% 0,34
  • Ç. ALTIN

    9712,10% 0,00

ÖNDER Malatya Şube Başkanı Taşkesen: Her zaman gençlerimizin yanındayız

21 Nisan 2025, Pazartesi 16:05
21 Nisan 2025, Pazartesi 16:05
ÖNDER Malatya Şube Başkanı Taşkesen: Her zaman gençlerimizin yanındayız
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

ÖNDER Malatya Şube Başkanı Abdurrahman Taşkesen, başlattıkları "Her Zaman Birlikte" projesinin sadece bir sosyal faaliyet olarak bakmadıklarını, deprem yaraların sarıldığı, kardeşliğin güçlendiği, gençlerin yeniden umutlandığı bir iyileşme hareketi olduğ

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve ülkeyi derinden sarsan depremlerin ardından, Malatya'da gençlerin yeniden ayağa kalkmaları, umutlarını tazelemeleri ve sosyal hayata güçlü bir şekilde katılmaları için önemli bir adım daha atıldı.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından hazırlanan "Her Zaman Birlikte" projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Afetten Etkilenen Gençlerin Desteklenmesi Programı" kapsamında hayata geçirildi.

Projede; 10 okulda iklim değişikliği ve çevre farkındalığı seminerleri, gönüllülük ve dayanışma atölyeleri, afet bilinci ve arama kurtarma eğitimleri, sanatsal etkinlikler, kültürel geziler, gençlerin aktif katılımıyla oluşturulacak sosyal sorumluluk çalışmaları ve bir dizi çalışma yer alıyor.

"Bu proje yaraların sarıldığı, kardeşliğin güçlendiği, gençlerin yeniden umutlandığı bir iyileşme hareketidir"

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen projenin açılış toplantısında konuşan ÖNDER Malatya İl Başkanı Abdurrahman Taşkesen, "Biz bu projeye sadece bir sosyal faaliyet olarak bakmıyoruz. Bu, yaraların sarıldığı, kardeşliğin güçlendiği, gençlerin yeniden umutlandığı bir iyileşme hareketidir. Her zaman birlikte diyerek çıktığımız bu yolda, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

"Başlattığımız bu proje, gençlerimizin hayallerini onarmaya yönelik önemli bir adımdır"

Gençlik ve Spor Bakanlığı Malatya İl Müdürü Ebubekir Kayhan ise, konuşmasında şunları vurguladı:

"Gençlik, geleceğimizdir. Depremin ardından sadece binalar değil, hayaller de yıkıldı. Bugün burada başlattığımız bu proje, gençlerimizin hayallerini onarmaya yönelik önemli bir adımdır. Bakanlık olarak tüm imkânlarımızla yanlarındayız."

"Gençlerimiz güçlenirse, toplum da yeniden ayağa kalkar"

Proje Koordinatörü Mahmut Karaaslan ise, projenin amacını şu şekilde ifade etti:

"Her Zaman Birlikte Projesi, sadece bir faaliyet takvimi değil; bir onarım, dayanışma ve diriliş çağrısıdır. Gençlerimizin deprem sonrası döneme daha kolay uyum sağlaması, kendilerini ifade edebilecekleri sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif alanlara kavuşması için bu projeyi hayata geçirdik. Bu proje ile, gençlerimizin travmalarını hafifletmeyi, afet bilinci kazandırmayı, gönüllülük ruhunu aşılamayı, çevreye ve topluma karşı daha duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmayı hedefliyoruz. Çünkü inanıyoruz ki; gençlerimiz güçlenirse, toplum da yeniden ayağa kalkar.

"Bu iyileştirme ve kalkınma seferberliği, gençlerimizin yalnız olmadığını hissettiren çok kıymetli bir adım"

Genç ÖNDER İl Başkanı Ebubekir Sıddık Taş da "Her Zaman Birlikte diyerek yola çıktığımız bu iyileştirme ve kalkınma seferberliği, gençlerimizin yalnız olmadığını hissettiren çok kıymetli bir adım. Gençlerimiz bizim için birer emanet ve biz bu emanete en güzel şekilde sahip çıkmak istiyoruz. Bu projeye gönül veren, destek veren, katkı sunan tüm kurumlara, gönüllülere ve genç dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere, bize bu fırsatı tanıyan herkese şükranlarımı sunuyorum. Unutmayalım; biz birlikte güçlüyüz ve her zaman birlikteyiz!" ifadelerini kullandı.

Projenin açılış toplantısına; kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum gönüllüleri, eğitimciler ve gençler katıldı. (İLKHA)

Ekvador'da 5,5 büyüklüğünde deprem

Milletvekili Ramanlı, Erciyes Üniversitesi öğrencilerini Meclis’te ağırladı

Yerlikaya: 81 ilde düzenlenen denetimlerde 783 düzensiz göçmen yakalandı

Döviz kurlarında son durum

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: Muğla'da sağanak bekleniyor

Abdulmelik el-Husi: Siyonist rejim ateşkesi bozarsa Ensarullah da operasyonlarına başlar

Rada Gücü, Ebu Şebab milislerinden bazı kişileri Gazze'nin güneyinde yakaladı

BM: 2025'in ilk yarısında Batı Şeria'da 757 saldırı kaydedildi

Sınır Tanımayan Gazeteciler: Gazze medyaya açılmalı

HAMAS, iki siyonist esirin cenazesini Kızılhaç'a teslim etti

Ukraynalı İsmail ile Mısırlı Musa İstanbul’da hafız oldu

Ege Denizi açıklarında 25 düzensiz göçmen yakalandı

Bakan Memişoğlu, organ bağışı çağrısında bulundu

Şanlıurfa’nın asırlık lezzeti “Asma Ekşisi” tescillendi

Kassam, iki siyonist esirin daha cesedini teslim etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Arpaguş: Kur’an’a hizmet, inancımıza hizmettir

Kocaeli’de 24 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

HAMAS'tan Bakan Fidan ve Kalın ile yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklama

Hatay’da selden etkilenen ailelere 3,8 milyon lira ödeme yapıldı

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı: 30 ölü

İstanbul’da 433 kilo uyuşturucu ve 4 milyon hap ele geçirildi

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığından muhtarlara ziyaret

Bingöl'de liseli öğrencilerden Gazze bağışı

Bingöl’de FETÖ üyeliğinden aranan 3 şahıs yakalandı

Suriye'nin yeniden inşası için 216 milyar dolara ihtiyaç var

Rusya: Ukrayna'da barış konusundaki tutumumuz nettir

Adana’da otomobil sürücüsü ölü bulundu: Darp şüphesiyle 3 gözaltı

Şırnak merkezli narkotik operasyonunda 14 gözaltı

Lübnan tezkeresinin 2 yıl uzatılması Genel Kurul'da kabul edildi

Mardin’de yük boşaltma sırasında kontrolden çıkan kamyon minibüse çarptı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ekvador'da 5,5 büyüklüğünde deprem

Milletvekili Ramanlı, Erciyes Üniversitesi öğrencilerini Meclis’te ağırladı

Yerlikaya: 81 ilde düzenlenen denetimlerde 783 düzensiz göçmen yakalandı

Döviz kurlarında son durum

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: Muğla'da sağanak bekleniyor

Abdulmelik el-Husi: Siyonist rejim ateşkesi bozarsa Ensarullah da operasyonlarına başlar

Rada Gücü, Ebu Şebab milislerinden bazı kişileri Gazze'nin güneyinde yakaladı