• BIST 100

    9461,96%0,67
  • DOLAR

    38,92% 0,13
  • EURO

    44,08% 0,05
  • GRAM ALTIN

    4141,75% -0,02
  • Ç. ALTIN

    6682,50% 0,32

Ortadoğu Business’a Irak Gaziantep Başkonsolosluğundan ödül

GÜNDEM 18.08.2024 15:36:30 0
Ortadoğu Business’a Irak Gaziantep Başkonsolosluğundan ödül

Ortadoğu Business’a Irak Gaziantep Başkonsolosluğundan ödül

Irak’ın Gaziantep Bölge Başkonsolosu Thoalfiqar T Humoud, Irak ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesine katkılarından dolayı Ortadoğu Business’ı plaket ile ödüllendirdi.
Türkiye’nin ilk ve tek 4 dilde “Türkçe - İngilizce - Arapça- Farsca” iş dünyasına yönelik yayın yapan ekonomi ve kültür dergisi Ortadoğu Business Irak ve Türkiye ticari ilişkilerine katkısından dolayı Irak’ın Gaziantep Bölge Başkonsolosluğu tarafından ödüle layık görüldü.
Ortadoğu Business’in ödülünü Derginin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Osanmaz’a takdim eden Irak’ın Gaziantep Bölge Başkonsolosu Thoalfiqar T Humoud, Ortadoğu Business’in iki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesinde ve firmalar arasında sıcak ilişkiler kurulmasında çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi.
“Ortadoğu Busıness’da yer alan haberleri önemsiyoruz”
Türkiye ve Irak arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda Ortadoğu Business’in, çok önemli bir misyon üstlendiğini kaydeden Başkonsolos Thoalfiqar T Humoud, "Irak Başkonsolosluğu olarak biz, Ortadoğu Business’da yer alan haberleri önemsiyoruz. Derginin 82. Sayısında Irak Dışişleri Bakanı Fuat Hüseyin ve Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan arasında görüşmeye geniş yer verildiğini gördüm. Biz Konsolosluk olarak Ortadoğu Business’ın bu sayısını Dışişleri Bakanlığımıza ulaştıracağız. Derginin Türkçe, İngilizce, Farsça ve Arapça olarak 4 dilde yayınlanması çok anlamlı. Ortadoğu Business’ın kendi dilimiz Arapça da yayın yapması iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine hem de ticaretin artmasında çok önemli bir misyon yerine getiriyor" dedi.
“Kardeş Irak ile ticareti geliştirme amacındayız”
Derginin İmtiyaz sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Osanmaz, " 15 yıl önce Türkçe - İngilizce ile yayın hayatına başladığımız Dergimize daha sonra Arapça ve sonrada İran’ın resmi dili Farsçayı ekleyerek 4 dilde yayın yapan bir dergi haline getirdik. Şu anda 4 dilde yayın hayatını sürdürmekteyiz. 82. Sayımız çok kısa zaman öncesinde okuyucularımız ile buluştu. 83. Sayımızın hazırlığına başladık. Amacımız başta kardeş Irak olmak üzere Ortadoğu’da bulunan diğer ülkeler ile kendi aralarında ticaretini geliştirmeye katkı sağlamak" ifadelerini kullandı.

Yapay zeka uygulamaları insan iletişiminin yerini dolduramaz!

Gazze için düzenlenen kermesin gelirleri Umut Kervanı yetkililerine teslim edildi

Kahramanmaraş'ta orman yangını

Bakan Yerlikaya: Kimlik kontrollerinde düzensiz göçmen çıkanların oranı yüzde 75'ten yüzde 1,8'e düştü

Çin'de şiddetli yağışlar heyelana yol açtı: 7 ölü, 21 kayıp

Uluslararası Sağlı Elçileri'nden "Rotamız İyilik" projesi

Yunanistan unsurlarının geri ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz'dan belediyenin konser harcamalarına tepki

Avustralya'da şiddetli yağış ve sel: 3 ölü

Nijerya'da menenjit vakalarında artış

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı’ndan STK ziyaretleri

Gazze'de şehit sayısı 53 bin 762'ye yükseldi

HÜDA PAR İktisat Başkanı Gültekin: Dolaylı vergiler azaltılmalı

Adana'da 4-6 yaş Kur'an kursları yıl sonu programı düzenlendi

Doç. Dr. Aşkın: Obezite kardiyovasküler hastalıklara zemin hazırlar

Şanlıurfa'da sıcak hava etkisini artırıyor: Vatandaşlar gölgelik alanlara yöneliyor

Medya tekeli batı merkezli kültürel bir tahakküm aracına dönüştü

Bursa’da obeziteyle mücadele kapsamında riskli vatandaşlar takibe alınıyor

Diyarbakır'da 13 yıl sonra yeniden otomotiv fuarı açıldı

 Sudan ordusu: Hartum'da toplu mezarlar bulundu

Balcalı da sağlık çalışanlarına aşı eğitimi

Çukurova Üniversitesi öğrencileri "Gazze çocuk mezarlığına döndü, daha neyi bekliyorsunuz"

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 42 gözaltı

BAE, Şam'a uçuşları yeniden başlatıyor

Batman’da mercimek hasadına başlandı

Bursa'da "Gazze'de İşgale Son, Filistin İçin Kampüsler Ayakta" yürüyüşü düzenlendi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ)’de açılan siyonist destekçisi markanın standı protesto edildi!

İletişim Başkanı Altun: Filistin'deki zulüm, tüm teknolojik imkanların kullanıldığı bir soykırıma dönüştü

Battalgazi Belediyesi'nden çocukların dijital dünyada kaybolmamasına yönelik etkinlik

Elazığ-Diyarbakır tren seferinde vagonlar raydan çıktı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ