• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

OSB Başkanı Şimşek’ten 15 Temmuz mesajı

GÜNDEM 13.07.2024 11:02:19 0
OSB Başkanı Şimşek’ten 15 Temmuz mesajı

OSB Başkanı Şimşek’ten 15 Temmuz mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi ile hem demokrasimizin hem de ekonomimizin çökertilmesinin hedeflendiğini söyledi.
OSB Başkanı Şimşek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Şimşek mesajında, geçmiş yıllarda gerçekleştirilen darbelerin ülkeye faturasının çok ağır olduğunu belirterek, "Milletimiz 15 Temmuz’da darbecilere geçit vermeyerek, vatanına ve demokrasisine sahip çıktı. 15 Temmuz demokrasinin yanında aynı zamanda ekonomimize ve yerli ve milli üretim anlayışına yönelik bir hain darbe girişimidir. Bu hain girişim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile milletimiz tarafından püskürtülmüştür. 15 Temmuz’da demokrasimize, istiklal ve istikbalimize sahip çıkan milletimiz, demokrasiden vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiştir" dedi.
Güçlü Türkiye’nin önüne engeller çıkarmak isteyenlerin heveslerinin dün olduğu gibi gelecekte de kursaklarında kalacağını belirten Şimşek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Türkiye, bölgesinin güçlü, sözü dinlenen, fikirleri dikkate alınan bir ülkesidir. Ülkemizin daha güçlü ve müreffeh bir hale gelmesini istemeyen demokrasi düşmanlarına karşı biz sanayiciler olarak daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz ve kalkınma yarışında ülkemizi öne çıkaracağız. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, yardımlaşma ve dayanışmamızı da güçlendirerek hainlerin bir daha böyle bir darbe girişimini akıllarına bile getirmelerine izin vermeyeceğiz. Bizler 15 Temmuz’da ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu saldırıyı asla unutmayacağız. Hain darbe girişimi karşısında büyük bir kahramanlık destanı ile hainlerin oyunlarını bozan milletimiz, tüm dünyanın saygısını ve takdirini kazanmıştır. 15 Temmuz’un yıldönümünde, vatanımıza ve demokrasimize sahip çıkmak için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum."

Diyarbakır'daki yangın faciasında 2 tutuklama

İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalcilerin "yardım tuzaklarında" 125 kişi şehit oldu, 736 kişi yaralandı

Antalya'da  Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına muhtaç ailelere kurban eti dağıtıldı

Los Angeles protestoları New York'a da sıçradı: Onlarca gözaltı

Rusya'dan esir takasına ilişkin yeni açıklama

Antalya'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Van'da 87 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Malatya'da silahlı kavga: 1 kişi yaralandı

Kuveyt'te bomba ihbarı yapılan uçak acil iniş yaptı

Dışişleri Bakanı Fidan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü

Malatya'da baraka yangını

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, yangında hayatlarını kaybeden Çavdar ailesinin taziyesine katıldı

Malatya’da park halindeki otomobil alev aldı

Davet ve Gençlik Hareketi bayramlaşma etkinliğinde buluştu

Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi aileler unutulmadı

Çin bandıralı balıkçı gemisi Filipinler'de karaya oturdu

İngiltere’de kızamık vaka sayısı artıyor

Mardin’de akrabalar arasında silahlı kavga: 1 ölü 3’ü ağır 10 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 880'e yükseldi

Donetsk sınırlarına ulaşan Rus ordusu taarruza hazırlanıyor

Pozantı Otoyolu'nda kaza: Takla atan araçtaki 3 kişi yaralandı

Ankara'da orman yangını

Batman’da elektrik kablosu yangını

Kolombiya'da 6,5 büyüklüğünde deprem

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla görüştü

Tellerin arasına sıkışan yaban keçileri kurtarıldı

Yozgat'ta trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Siyonist rejimden Gazze yolundaki Madleen gemisine küstah tehdit

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ