Tarih: 24.02.2022 13:48

“Oy pusulamızın rengi sarıdır”

Facebook Twitter Linked-in

Sanayi esnafını ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ve sanatkârların kira yükünü hafifletmeye yönelik çalışmalar yapacaklarını söyleyerek, 27 Şubat Pazar günkü seçimde oy kullanacak vatandaşların enerji ve mutluluğun simgesi olan sarı renkli oy pusulasını tercih etmelerini istedi.

 

'SEÇİLDİĞİM TAKDİRDE ÖNMELİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİM'

27 Şubat Pazar günü kültür merkezinde yapılacak Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık Seçimine sayılı günler kala, başkan adayları proje ve hedeflerini anlatmayı sürdürüyor. Oda Başkanlık seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Çiftçi, seçildiği takdirde önemli projeleri hayata geçireceklerini belirterek esnafa seçim günü sarı renkli oy pusulasını tercih etmeleri çağrısında bulundu.

 

'AMACIMIZ ESNAFIN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEK'

Amaçlarının esnafın yükünü hafifletmek olduğunu vurgulayan Çiftçi, 'Esnaf ve sanatkârlarımızın kira yükünü hafifletmeye yönelik çalışmalar yapacağız. Küçük esnafın verimini, gelirini ve imkânlarını kısıtlayan engelleri kaldırmak, yine esnafın bürokratik temaslarında prosedürlerden kaynaklanan zaman kaybını ortadan kaldırmak için çaba sarf edeceğiz. Bu doğrultuda Web sitesi üzerinden ücretsiz oda belge alımı hizmeti sağlamak, devlet destek hibe programlarının duyurusunu yapmak,

sosyal medya ve web sitemizden odamızla alakalı, esnafı ilgilendiren ve yapılan faaliyetler ile ilgili esnafı bilgilendirmek projelerimizden bazılarıdır. Web sitesi üzerinden ihtiyaç duyulan ara eleman ilanlarını da duyuracağız inşallah' ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —