• BIST 100

    17283,06%0,88
  • DOLAR

    43,70% -0,04
  • EURO

    51,85% -0,13
  • GRAM ALTIN

    7030,14% -0,63
  • Ç. ALTIN

    11658,37% -0,80

Parkta kalan 6 kişilik aileye Karaköprü Belediyesi sahip çıktı

08 Eylül 2023, Cuma 12:35
08 Eylül 2023, Cuma 12:35
Parkta kalan 6 kişilik aileye Karaköprü Belediyesi sahip çıktı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Parkta kalan 6 kişilik aileye Karaköprü Belediyesi sahip çıktı

Şanlıurfa’da ev sahibinin sokağa attığı 6 kişilik aileye, Karaköprü Belediyesi sahip çıktı. Parkta kalan ailenin il dışına çıkma talebi, belediye tarafından karşılandı.
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde ev sahibi tarafından evden atılan ve parkta kalan 4’ü çocuk 6 kişilik aileye, Karaköprü Belediyesi sahip çıktı. Belediye yetkililerinin parkta ziyaret ettiği 6 kişilik ailenin il dışına çıkma talebi karşılandı. 4 çocuk babası Aziz Taşkıran, kendisini ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker’e, boyacı ustası olduğunu, mesleğini Antalya’da yapmak istediğini ve iş tuttuğunu söyledi. Ailesiyle il dışına gitmek gitmek istediğini fakat aracın muayene süresi bittiği için gidemediğini belirten Taşkıran’a, başkan yardımcısı Şeker yardım etti. Araç muayenesi yapılan aile Antalya’ya uğurlandı.

“Belediye olarak vatandaşlarımızın yanındayız”
Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker, samimiyetine inandıkları herkesin elinden tuttuklarını belirterek, “Karaköprü Belediye başkanımızın direktifleri üzerine biz böyle mağdur ailelere gerçekten karınca kararınca yardım etmeye çalışıyoruz. Hükmümüz oldukça bütün vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz. Yeter ki samimiyet olsun, biz samimiyetlerine güvendiğiniz için böyle bu kardeşlerimize yardımcı oluyoruz. Güven olduktan sonra gerçekten elimizi taşın altına koyuyoruz. Belediye Başkanımız Metin Baydilli de bu haberi yakından takip ediyor, bekliyor. Biz gerçekten teşekkür ediyoruz, böyle bir başkanla çalışmaktan mutluyuz, gururluyuz. Biz de kardeşlerimizin bu sorunlarını ayaküstü dinledik, inşallah yardımcı olacağız. Böylesi vatandaşlarımızı arada bırakmamak istiyoruz. Bu ailemizin araçlarının muayenesi yok. Araç muayene ücreti isteniyor. Tabii kaskoya haber ettik, sigortacı bize şimdi bildirecek. Biz de haber bekliyoruz. Arkadaşımızın zaten bir mesleği var. Antalya’ya mesleğini yapmak için gidip çalışacağım diyor. Delikanlı inanıyorum, güveniyorum, yabancı değil evet o açıdan ayakları üzerinde duran herkese kapımız açık” dedi.
Taleplerini karşılayan belediye yetkililerine teşekkür eden Aziz Taşkıran, “Kirada oturuyordum, 4 yıl kontratım vardı, 2 yıl oturdum, 3’üncü yıl ev sahibi bana yüzde 100 zam ile geldi. Adam geldi, iki tane de hamal getirdi, pikap getirdi, evi taşımaya kendileri başladı. Daha sonrasında biz kendi eşyalarımızı indirmeye başladık. Eşyalar sokak ortasında kalınca, haliyle biz de spotçuyu çağırdık, atıyorum 100 bin liralık eşyayı 10 bin liraya satıp, çıktık. Yani o parada bittikten sonra annemlerde kaldık. Yaklaşık 2 hafta kadar orada kaldık. Orada da tatsızlık çıkınca parklarda kalmaya başladık' ifadelerini kullandı.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Esnaftan Ramazan öncesi taze ve güvenilir ürün uyarısı

Kütahya Umut Kervanı'ndan onlarca aileye Ramazan yardımı

Rusya 12 yerleşim birimini ele geçirdiğini duyurdu

Umut Kervanından ramazan ayı öncesi "iyilik" çağrısı

Müftü Bekiroğlu: Ramazan Müslümanlar için her yönüyle rahmet ve bereket ayıdır

İmam hatipliler kendi roket kartını tasarlayıp üretti

İran Dışişleri Bakanı, Cenevre'de UAEA direktörüyle görüştü

Malatya'da camiler ramazan ayına hazırlanıyor

Zonguldak'ta maden ocağında göçük: 4 işçi mahsur kaldı

Batman'da trafo yangını

Diyarbakır'daki taksiciler büyükşehir belediyesi önünde eylemde

Ramazan Ayı: Paylaştıkça Çoğalan Rahmet, Birleştikçe Güçlenen Kardeşlik

Gaziantep'te kural ihlali yapan motosiklet sürücülerine 115 bin TL ceza

Rusya'da çatıdan düşen kar nedeniyle 9 kişi hayatını kaybetti

Esnaf Ramazan hazırlıklarını tamamladı: Sahur ve iftar sofralarının vazgeçilmezleri tezgahlarda

Diyarbakır'da silahlı kavga: 3 yaralı

Graphite… Yeni nesil casusluk yazılımının sessiz gölgesi

Şanlıurfa’da muhtara silahlı saldırı

Batman'da silahlı saldırı: 1 kişi yaralandı

HÜDA PAR Nizip İlçe Başkanı Çakar'dan, yetkililere yoldaki çukurların onarılması çağrısı

Şırnak'ta narkotik ve kaçakçılık operasyonları: 53 şüpheliden 4’ü tutuklandı

Bitlis'te karla bütünleşen tren yolculuğunda kartpostallık görüntüler

Şanlıurfa’da 17 Şubat’ta planlı elektrik kesintisi yapılacak

HÜDA PAR Maden İlçe Başkanı Bektaş'tan kamu yatırımı çağrısı

Yetimler Vakfı'ndan Ramazan ayı bağış çağrısı

Şap hastalığında iyileşme sürecini hızlandıran “bitkisel sprey”

Nefesten şeker ölçümü sağlayan sensör geliştirildi

İsviçre'de tren, çığ nedeniyle raydan çıktı

İMO Gaziantep Şube Başkanlığına Mehmet Bulut seçildi

Pakistan'da patlama: 2 ölü 17 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Esnaftan Ramazan öncesi taze ve güvenilir ürün uyarısı

Kütahya Umut Kervanı'ndan onlarca aileye Ramazan yardımı

Rusya 12 yerleşim birimini ele geçirdiğini duyurdu

Umut Kervanından ramazan ayı öncesi "iyilik" çağrısı

Müftü Bekiroğlu: Ramazan Müslümanlar için her yönüyle rahmet ve bereket ayıdır

İmam hatipliler kendi roket kartını tasarlayıp üretti

İran Dışişleri Bakanı, Cenevre'de UAEA direktörüyle görüştü