• BIST 100

    10962,00%0,30
  • DOLAR

    40,89% 0,02
  • EURO

    47,55% -0,10
  • GRAM ALTIN

    4357,34% -0,64
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00

Pegasus Hava Yolları’dan deprem bölgesinden yapılan uçuş ve yardımlar ile ilgili açıklama

08 Şubat 2023, Çarşamba 02:25
08 Şubat 2023, Çarşamba 02:25
Pegasus Hava Yolları’dan deprem bölgesinden yapılan uçuş ve yardımlar ile ilgili açıklama
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Pegasus Hava Yolları’dan deprem bölgesinden yapılan uçuş ve yardımlar ile ilgili açıklama

Pegasus Hava Yolları’dan deprem bölgesinden yapılan uçuşlarla ilgili açıklamada, ’’Depremden etkilenen vatandaşlarımız için 7-12 Şubat tarihleri arasında Adana, Diyarbakır, Elâzığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tüm iç hat uçuşlarımız ücretsizdir. Misafirlerimiz ek seferlerimizi internet sitemiz ve mobil uygulamamızdan takip edebilir, rezervasyon yapabilir’’ denildi.

Pegasus Hava Yolları, deprem dayanışması kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar konusunda güncel bilgileri paylaştı. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

’’Kahramanmaraş’ta ve çevre illerde meydana gelen depremin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Sizleri Pegasus Hava Yolları’nın deprem dayanışması kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar konusunda güncellemek amacıyla bilgilendirmek istiyoruz.

Vatandaşlarımıza ve yardım kuruluşlarına destek olmak üzere çalışmalarımıza devam ediyor, ek sefer planlamaları yapıyoruz. AFAD ve yetkili makamların yardım ekipleri ile ihtiyaç duyulan malzemelerin bölgeye ulaştırılması ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın tahliyesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

6 Şubat 2023 tarihinden itibaren 8 Şubat 2023 07:00’a kadar toplam 22 yardım uçuşu, 86 yolcu uçuşu gerçekleştirdik.

Depremden etkilenen vatandaşlarımız için 7-12 Şubat 2023 tarihleri arasında Adana, Diyarbakır, Elâzığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tüm iç hat uçuşlarımız ücretsizdir. Misafirlerimiz ek seferlerimizi internet sitemiz ve mobil uygulamamızdan takip edebilir, rezervasyon yapabilir.

Kahramanmaraş ve etkilenen çevre iller için seyahat planlarında değişiklik olan misafirlerimize 6-21 Şubat 2023 tarihli uçuşları için web veya mobil uygulamamızdan ücretsiz olarak değişiklik, açığa alma ve iptal hakkı sunuyoruz. Uçuş tarihleri geçse dahi iade işlemleri 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Depremden etkilenen bölgelere yardım malzemesi ulaştırmak isteyenler Kızılay ve yerel yönetimler ile koordine ederek yardım malzemelerini Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaştırırlarsa uçaklarımızla ücretsiz olarak taşıyoruz.
Depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek olabilmek amacıyla AFAD’a 5 milyon TL ve Pegasus çalışanları adına Ahbap Derneği’ne 3 milyon TL bağışta bulunduk.

Depremzede minik hayvan dostlarımız için depremden etkilenen şehirlerdeki tüm havalimanlarına kabin içinde evcil hayvan taşıma kapları ulaştırdık. Sivil Havacılık kuralları çerçevesinde elimizden gelen desteği sağlıyoruz.

6 bin 852 kişilik Pegasus Ailesi olarak depremden etkilenen vatandaşlar ve yardım ekipleri için çalışıyoruz.’’

Denizli'de bir otomobil ağaca çarptı: 2 ölü

Balıkesir'de 4,3 büyüklüğünde deprem

Afganistan'da otobüs kazası:

Myanmar'da ordunun düzenlediği hava saldırısında 32 kişi öldü

Portekiz, tarihinin en büyük orman yangınlarıyla mücadele ediyor

Hatay'da 6 kilogram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama

Muş’tan "Küresel Direniş Günü " çağrısına destek

Ermenistan ve İran arasında 10 mutabakat zaptı imzalandı

BM: israilin Gazze'yi işgal planı daha fazla kitlesel yerinden edilme ve ölüme yol açar

Kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden çocuk defnedildi

İspanya’da Galiçya bölgesi afet bölgesi ilan ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, Fransız mevkidaşı Barrot ile görüştü

ABD'de silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

Güney Kore'de tren kazası: 2 ölü, 4 yaralı

Nijerya'da camiye silahlı saldırı: 13 kişi katledildi

Avrupa ülkeleri Rusya'ya karşı yeni yaptırımlara hazırlanıyor

ABD'de mavi et salgını alarmı

Freni boşalan kamyon kazaya yol açtı: 6 yaralı

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 512 kg uyuşturucu madde ele geçirildi

Rusya, 1000 Ukraynalı askerin cenazesini teslim etti

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD'li mevkidaşı Rubio ile görüştü

AB liderleri Ukrayna gündemiyle toplandı

HÜDA PAR'dan memurların zam talebine destek: Zam oranı enflasyonun üzerinde olmalı

Büyükşehir Belediye Meclisi ağustos ayı toplantıları sona erdi

Muş’ta “Hayat Namazla Güzeldir” programı tamamlandı

Burdur'da 201 tüp kobra zehri ele geçirildi: 5 gözaltı

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Hiçbir pazarlığın konusu olmadan kardeşliğimiz yeniden tesis edilecek

Çin uzaya uydu fırlattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi yeni sulama kanalları inşa etti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Denizli'de bir otomobil ağaca çarptı: 2 ölü

Balıkesir'de 4,3 büyüklüğünde deprem

Afganistan'da otobüs kazası:

Myanmar'da ordunun düzenlediği hava saldırısında 32 kişi öldü

Portekiz, tarihinin en büyük orman yangınlarıyla mücadele ediyor

Hatay'da 6 kilogram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama

Muş’tan "Küresel Direniş Günü " çağrısına destek