-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,05% -0,29
-
GRAM ALTIN
7327,04% -0,38
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Real Konak Hotel Gotürkiye Platformunda
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Real Konak Hotel Gotürkiye Platformunda
Batman’a turizm elçisi gibi hizmet veren Real Konak Hotel, GoTürkiye Platformunda yerini aldı.
Batman’ın turizm vizyonuna değer katan Real Konak Hotel, Türkiye’nin resmi ve global tanıtım platformu olan GoTürkiye’de yer alarak uluslararası vitrine çıktı. Bu gelişme, hem otel hem de Batman turizmi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Türkiye’nin dünya çapındaki dijital turizm markası olarak faaliyet gösteren GoTürkiye platformunda yer almak; kalite standartları, güvenilir hizmet anlayışı ve sürdürülebilir turizm yaklaşımının önemli bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Real Konak Hotel’in bu prestijli platforma dâhil edilmesi, Batman’ın konaklama altyapısının ve turizm potansiyelinin uluslararası alanda tanıtılması açısından dikkat çekici bir gelişme oldu. Son yıllarda kültürel ve tarihi değerleriyle daha fazla ilgi görmeye başlayan Batman’da, turizm yatırımlarının artmasıyla birlikte konaklama sektöründe de önemli bir hareketlilik yaşanıyor. Real Konak Hotel’in GoTürkiye çatısı altında yer alması, şehrin turizm markalaşma sürecine katkı sunacak stratejik bir adım oldu.
“BATMAN’IN TANITIMINA KATKI SUNACAĞIZ”
Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Batman’ın sahip olduğu kültürel ve tarihi zenginliklerin daha geniş kitlelere ulaşması için yoğun çaba gösterdiklerini belirtti. Sarı, “GoTürkiye platformunda yer almak, hem otelimizin hizmet kalitesinin tescili hem de şehrimizin uluslararası alanda tanıtımı açısından stratejik bir adımdır. Hedefimiz; Batman’ı tercih eden yerli ve yabancı misafirlerimize en üst düzey konforu sunarken, şehrimizin turizm değerlerini en iyi şekilde yansıtmaktır. Bu süreci sadece kurumsal bir başarı olarak değil, aynı zamanda şehrimiz adına önemli bir kazanım olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.
BATMAN TURİZMİNE GÜÇLÜ KATKI
Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, Real Konak Hotel’in GoTürkiye platformuna dâhil edilmesini Batman turizmi açısından gurur verici bir gelişme olduğunu söyledi. Uzmanlar, bu tür uluslararası tanıtım kanallarında yer almanın şehrin bilinirliğini artıracağını, özellikle yabancı turistlerin destinasyon tercihlerinde etkili olacağını ifade ediyor. Batman’ın tarihi mirası, kültürel dokusu ve gelişen konaklama altyapısıyla bölge turizminde daha güçlü bir konuma gelmesi hedeflenirken, Real Konak Hotel’in GoTürkiye’de yer alması bu hedef doğrultusunda atılmış somut ve önemli adımlardan biri olarak öne çıkıyor.
İran, savaş sürecinde rekor petrol ihracatı yaptı
Çin Savunma Bakanlığı, İran'a yönelik saldırılarının durdurulması çağrısında bulundu
Romanya, ABD birliklerinin topraklarında geçici olarak konuşlandırılmasına onay verdi
Devrim Muhafızları: El Udeyri Üssü'ne yönelik saldırımızda 100 ABD personeli yaralandı
Avrupa Yetim Eli Gazze'de binlerce kişiye ulaşmaya devam ediyor
Cadde üzerindeki çukur tepki topladı: Vatandaş çözüm bekliyor
Batman girişinde tır devrildi: 1 kişi yaralandı
HÜDA PAR Elazığ Kadın Kollarından Gazze’de 1000 kişilik iftar
Van’da iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga: 1’i ağır 3 yaralı!
Hafriyat kaldırma çalışması 4 binayı etkiledi: Bina sakinlerinden "mağduriyetimiz giderilsin" talebi
Sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları açıklandı
HÜDA PAR: İran’a yönelik saldırlar bölgesel felaketin habercisi
İran Devrim Muhafızları: Hürmüz Boğazı’nda ABD-siyonist rejime ait iki gemi füzelerle vuruldu
Batman'da fırın ve lokantalara sıkı takip
İstanbul’da "Yüzyılın Konut Projesi" için hak sahipleri bayram sonrası belirlenecek
Minik yürekler ilk seccadeleriyle namazla tanıştı
Sason Balı'nın AB tescili için toplantı gerçekleştirildi
İspanya, Tel Aviv'deki büyükelçisini geri çekti
Müftü Durmuş: İtikaf sünnetini ihya etmek büyük önem taşıyor
Pervari’de heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı
Malatya'da YKS adaylarına ücretsiz ve nitelikli eğitim sağlıyor
Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir, şov yapılamaz
İzmir’de 1 ton 346 kilogram skunk ele geçirildi
Bakan Fidan, Polonyalı mevkidaşı Sikorski ile görüştü
Siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarında şehit sayısı 72 bin 135’e ulaştı
Kahramanmaraş’ta 4 büyüklüğünde deprem
TUS uzmanlık dalı değişikliği tercihleri başladı
DMM: İmam Hatip Lisesi’ndeki yurt projesine ilişkin iddialar asılsız
Elazığ’da uyuşturucu operasyonu: 14 tutuklama
Oto aksesuar esnafı: Bu yasakla dükkanlar kapanır
Yükleniyor






