• BIST 100

    10331,3%1,61
  • DOLAR

    40,16% 0,21
  • EURO

    46,94% 0,01
  • GRAM ALTIN

    4304,28% 0,49
  • Ç. ALTIN

    6833,05% 0,00

realme 6 Pro tanıtıldı: Snapdragon 720G, 6 kamera ve 4300mAh batarya

09 Mart 2020, Pazartesi 09:58
09 Mart 2020, Pazartesi 09:58
realme 6 Pro tanıtıldı: Snapdragon 720G, 6 kamera ve 4300mAh batarya
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

realme 6 Pro tanıtıldı: Snapdragon 720G, 6 kamera ve 4300mAh batarya

MediaTek Helio G90T ile güçlendirilen realme 6, inanılmaz bir akıllı telefon oyun deneyiminin tam merkezinde olacak şekilde tasarlandı. 12 nm’lik işlem kullanan işlemci, realme 6’yı daha güçlü ve verimli bir cihaz yapıyor. En son güncellemelere sahip işlemci, grafik kartı, süper hızlı RAM ve güçlü yapay zeka kombinasyonu ile realme 6, mobil oyun severlere sorunsuz bir deneyim getiriyor.

Yeni geliştirilen 30W hızlı şarj ile, realme’nin 4300mAh pili 60 dakika içinde tamamen şarj oluyor.Zorlu oyun koşullarında dahi, 30W’lık hızlı şarj sayesinde pil, 60 dakikada yüzde 55'lik şarj seviyesine çıkabiliyor. realme 6, 90Hz yenileme ve 120Hz örnekleme hızına sahip 6,5 inç 90Hz Ultra Pürüzsüz Ekran içerir, bu da Escort Bayrampaşa ekranın her kaydırma işleminde kesintisiz ve pürüzsüz bir görsel deneyim sağlıyor. realme 6, mükemmel bir ekran-gövde oranı ile üstün bir görsel deneyim sunuyor. Ekran ayrıca daha iyi koruma için Corning Gorilla Glass 3 ile kaplanmış.

16MP Ultra net ön kamera, F2.0 diyafram açıklığının yanısıra, Bokeh efekti, akıllı güzellik modu gibi özellikleri ile tüm selfie ihtiyaçlarına cevap verecek. Farklı cinsiyetler, cilt tipleri ve yüz şekilleri için geliştirilmiş bir güzellik algoritması sayesinde kullanıcının cildini doğal ve hassas gösteren selfieleri kolaylıkla çekmesine imkan sağlar.

Yeni amiral gemisi realme 6, ayrıca 64MP’lik ana kamera, 119°’lik ultra geniş açıya sahip8MP kamera, makro lens ve siyah&beyaz portre objektiften oluşan ultra net dörtlü kamera sistemine de sahip. Kullanıcılar manzara, mimari ve büyük grupların daha çarpıcı görüntülerini yakalamasını sağlayan geniş açı moduna geçmek için tek bir tıklama yapmaları yeterli. 4 cm çekim mesafesi ile ultra makro lens ise kullanıcıların daha yakın çekimler yapmasına ve mikro dünyanın güzelliğini keşfetmesine aracılık ediyor.

realme 6 Pro

realme 6 Pro, dünyada Qualcomm Snapdragon 720G kullanan ilk akıllı telefonu. 8 nm’lik işlem gücü ile bu işlemci, cihazı daha güçlü ve verimli bir hale getiriyor. 30W hızlı şarj ile, 4300mAh pili 60 dakikada tamamen şarj ederken, zorlu oyun koşullarında bile aynı sürede yüzde 62'lik şarj seviyesine çıkabiliyor.

90Hz yenileme ve 120Hz örnekleme hızına sahip 6.6 inç 90Hz Ultra Pürüzsüz Ekran’la gelişmiş bir görsel deneyim sunan realme 6 Pro’nun ekranı daha iyi bir koruma için Corning Gorilla Glass 5 ile kaplanmış durumda.

Altı süper kamera

realme 6 Pro, 16MP Sony geniş açılı ana kamera’nın yanısıra IMX471 + 8MP 105° süper geniş açıdan oluşan ikili kamera ile birlikte geliyor. Çekim mesafesi daha öncekine göre 2.5 kat daha fazla olan kamera, Kenar Deformasyon Düzeltmesi ile fotoğrafların köşelerinde kalan yüzleri tanıyıp, yüz hatlarını otomatik olarak optimize edebilir.

Yeni amiral gemisi realme 6 Pro ayrıca 64MP ana kamera, 12MP 20x hibrit zoom telefoto lens, 119°’lik ultra geniş açıya sahip8MP kamera ve makro lensten oluşan ultra net dörtlü kamera sistemine de sahiptir. realme 6 Pro, Nightscape 2.0 üzerinde yer alan ve geliştirilmiş tripod modu ve Ultra Nightscape Modu’na sahip Nightscape 3.0 özelliğine de sahip.

Yangın merdivenine bırakılan eşyalar alev aldı, facia son anda önlendi

Çeşitli suçlardan araması bulunan 2 kişi yakalandı

Araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Gaziantep'te ruhsatsız silah ele geçildi

LGS "tercih ve yerleştirme kılavuzu" yayımlandı

Gaziantep'te asayiş uygularında 20 bin kişi sorgulandı

Toplam ciro endeksi yıllık bazda yüzde 41,5 arttı

LGS'de 719 öğrenci tüm soruları doğru yanıtladı

Şanlıurfa'da bir günde 33 kaçak trafo tespit edildi

İstanbul’da FETÖ operasyonu: Eski İstihbarat Şube Müdürü tutuklandı

Kiralar uçtu, işletmeler kapanıyor: Esnaf devletten çözüm bekliyor

Mardin'de Koroner BT Anjiyo (Sanal Anjiyo) çekimleri başladı

Dünya yeme bozukluklarıyla mücadele ediyor

Otomobil kaza sonrası alev aldı: 2 kişi yanarak hayatını kaybetti

Srebrenitsa katliamının 30'uncu yılı: Avrupa'nın ortasında soykırım

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

BM’den işgalin Gazze’de sivilleri hedef almasına "kınama"

Brent petrol 68,56 dolardan işlem görüyor

Direniş güçleri, Gazze'de siyonist rejime ait gelişmiş casus cihazı ele geçirdi

Pakistan'da otobüs yolcuları kaçırıldı: 9 ölü

LGS sonuçları açıklandı

Batman Üniversitesi uluslararası öğrenci başvuru sonuçları açıklandı

Direniş, işgalcileri bir kez daha vurdu: 2 siyonist asker öldü, 6'sı ağır yaralı

Batman'da "İhtida Merasimi" düzenlendi: Alzbeta Balazsova Müslüman oldu

Batı Şeria'da 24 saatte 15 direniş eylemi

Bursa’da kızıl geyik görüntülendi

Gazze soykırımında 644'üncü gün: Son 24 saatte en az 82 şehit

Altın fiyatları güne yükselişle başladı

21 il merkezli "Siber" operasyonu: 99 tutuklama

Döviz kurlarında son durum

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Yangın merdivenine bırakılan eşyalar alev aldı, facia son anda önlendi

Çeşitli suçlardan araması bulunan 2 kişi yakalandı

Araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Gaziantep'te ruhsatsız silah ele geçildi

LGS "tercih ve yerleştirme kılavuzu" yayımlandı

Gaziantep'te asayiş uygularında 20 bin kişi sorgulandı

Toplam ciro endeksi yıllık bazda yüzde 41,5 arttı