GÜNDEM 6.09.2023 15:00:09 0

Rektör Kelleş, gazetecilerle bir araya geldi

Rektör Kelleş, gazetecilerle bir araya geldi
Haberi Sesli Oku

Rektör Kelleş, gazetecilerle bir araya geldi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi.
Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Yönetim Kurulu üyesi ve Güne Bakış Gazetesi İmtiyaz sahibi Mustafa Yücekaya ve Işık Gazetesi İmtiyaz sahibi Bilal Işık ile birlikte Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Keleş’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, üniversite özelinde Adıyaman’ın genel durumu konuşuldu.
AGAD Başkanı İbrahim Aslan,'Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mehmet Kelleş hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 6 Şubat depreminde ağır hasan alan memleketimizin en büyük sorunlarından biri olan eğitim sorununu Rektörümüz ile istişare ettik. Üniversite bir şehrin vizyonu ve yüzüdür. O yüzden Adıyaman Üniversitesinin tekrardan eğitim öğretimine devam ederek Adıyaman’ı ayağa kaldırmamız gerekiyor. Rektör hocamıza burada büyük bir iş düşüyor. Basın konusunda üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Mehmet Keleş’e hocamıza tekrardan hayırlı olsun diliyoruz' dedi.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Kelleş ise konuşmasında, 'Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Güzel temenniler bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah el ele vererek 6 Şubat depreminde büyük yaralar alan Adıyaman’ımızı ve Üniversitemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Özellikle Üniversitemizin Türkiye’nin yükseköğretim alanında örnek alınan bilim yuvalarından biri haline gelmesi en önemli hedeflerimizdendir. ' ifadelerini kullandı.

DSÖ'den "Gazze'nin sağlık sistemi çöküyor" uyarısı

Çanakkale açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Doritos, Skittles ve M&M’s ürünlerinde "İnsan tüketimi için önerilmez" etiketi zorunlu olacak

Macron, Grönland'ı ziyaret edecek

Han Yunus işgalci askerlere mezar oldu!

Aydın'da trafik kazası: 5 yaralı

Çad, ABD vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı

Kanada'da orman yangınları kontrolden çıktı

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

Ukrayna'dan esir takası açıklaması: Rusya anlaşmaya uymayan farklı listeler sundu

Almanya'da aracın çarptığı 5 kişi yaralandı

Tüp patlayan evin çatısı çöktü: 6 ölü, 2 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 772'ye yükseldi

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gazze'ye yardım götüren Özgürlük Filosuna güvenli geçiş sağlanması çağrısı

Rusya'ya ait Su-35 savaş uçağı düşürüldü

Rusya ve NATO'dan Baltık Denizi'nde eşzamanlı tatbikat

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Yetimler Vakfı: Kurban bağışlarını bayramın 4'üncü gününe kadar kabul ediyoruz

İran: israil'in nükleer projeler ve tesislerine dair stratejik belgeleri ele geçirdik

Yardım kuruluşları Diyarbakır'da kurban kesimine başladı

İzmir'de ormanlık alanda yangın

Mardin’de “kiraz” gölgesinde ifsat edici festivale tepki

Seyir halindeki kamyonette yangın

Rusya: Ukrayna esir takasını erteledi

iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelilere kurban eti ulaştırdı

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

Yükleniyor