• BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Rıza Çalımbay: 'Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli'

22 Ocak 2023, Pazar 04:45
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Rıza Çalımbay:
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Rıza Çalımbay: 'Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli' dedi. Uğur Çiftçi’nin Galatasaray’a transferi ile ilgili de konuşan Çalımbay, 'Biz sol bek almadan Uğur’u vermeyeceğiz' ifadelerini kullandı.
DG Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Zorlu maçı Yatabare ve Caner’in attığı gollerle 2-1 kazanan Sivasspor, puanını 18’e yükselterek alt sıralardan kurtulma adına kritik bir galibiyet aldı. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zor bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.
Çalımbay, ligde 3 puana çok ihtiyacı olduğunu ifade ederek, 'Avrupa, lig ve kupa aynı anda oynamak zor oluyor. Avrupa ve kupada iyi gidiyorduk ama bunu lige yansıtamıyorduk. Ligin ikinci yarısına başlarken buradaki tek hedefimiz galibiyetti. Başka bir düşüncemiz yoktu. Oyunun başından sonuna kadar gayet iyi oynadık. Maç içerisinde yakaladığımız pozisyonları atabilseydik çok rahat bir galibiyet olacaktı. İkinci yarının sonlarına doğru Gaziantep takımı büyük bir baskı kurdu üzerimizde. Oyuncu değişikleriyle o baskıyı savuşturarak iyi bir galibiyet aldık. Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli. Bu puanları ilerisi için de çok çok önemli. Eksiklerimize rağmen takımımızdan memnunuz, Gerekli takviyeleri yaptıktan sonra da daha iyi bir takım olacağız' ifadelerini kullandı.

'Biz sol bek almadan Uğur’u vermeyeceğiz'
Takımın başarılı oyuncularından Uğur Çifçi’nin Galatasaray’a transferi ile ilgili de konuşan Rıza Çalımbay, 'Şu anda biz sol bek almadan Uğur’u vermeyeceğiz. Tabiki bu yönetimin kararı ama işin gerçeği de bu. Mutlaka bir sol bek alındığı takdirde o zaman Uğur’un önü belki açılabilir ama şu anda sol bek almadan bunun olma şansı yok' dedi.

'Teknik direktörlere böyle davranılmaması gerekiyor'
Gaziantep tribünlerinin Teknik Direktör Erol Bulut’a yönelik tepkileriyle ilgili de konuşan Çalımbay, 'Bence teknik direktörlere böyle davranılmaması gerekiyor. Anlaşmalar da ayrıklar da iyi şekilde olmalı. Bunlar iyi şeyler değil. Erol hoca benim milli takımdan da öğrencimdi. Kendisini de çok severim ama ayrılık olacaksa da iyi bir şekilde olmalı ama inşallah ayrılık olmaz. Bu işte iyi günler de var kötü günler de var. Her şeyi teknik direktörlere yüklememek gerekiyor' şeklinde konuştu.

Fransız polisinden göçmen botuna insanlık dışı müdahale

Balıkesir'de feci kaza: 6 yaralı

Suriye Lazkiye'de orman yangını

Çanakkale Bozcaada'da 3.9 büyüklüğünde deprem

Mardin’de akaryakıt yüklü tankerin dorsesi düştü

Rusya'da askeri havaalanına saldırı düzenlendi

Malatya'da otomobil dereye uçtu: 2 yaralı

Gaziantep'te kaçak kazıya 9 gözaltı

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü aşure ikramında bulundu

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep il Temsilciliği: Zam oranları hayal kırıklığına neden oldu

Malatya'da yaralı halde bulunan leylek koruma altına alındı

Malatya'da yangın: Ev, odunluk ve besi çiftliği zarar gördü

Yan yatan otomobilden sürücü yara almadan kurtuldu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Brezilya'ya gidecek

Başbağlar Katliamı'nın 32'nci yılında İstanbul'da anma programı düzenlendi

Kalkışa hazırlana uçakta yanlış yangın alarmı: 18 yaralı

ABD'de silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Mardin’de otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Gazze felaket boyutunda bir su sıkıntısıyla karşı karşıya

Pakistan'da çöken binada ölü sayısı 16'ya yükseldi

Malatya'da drift atan sürücünün ehliyeti süresiz olarak iptal edildi

Diyarbakır'da saman yüklü kamyonet yandı

Hz. Ömer Camii’nin yıkım anı kameralara yansıdı

EBS Malatya Şube Başkanı Söylemez: Gazzeli çocukların karnesi kanlı elbiseleri oldu

7 yaşında başladığı terzi mesleğini 64 yıldır sürdüren Ekrem Usta: Hiçbir zaman rızık korkusu yaşamadım

Batman'da durdurulan araçtan kokain çıktı: 2 kişi tutuklandı

İstanbul Silivri'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Siyonist rejim, HAMAS'ın ateşkes yanıtını değerlendiriyor

Gazze'de şehit sayısı 57 bin 338'e yükseldi

Tarsus Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere ev eşyası desteği

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Fransız polisinden göçmen botuna insanlık dışı müdahale

Balıkesir'de feci kaza: 6 yaralı

Suriye Lazkiye'de orman yangını

Çanakkale Bozcaada'da 3.9 büyüklüğünde deprem

Mardin’de akaryakıt yüklü tankerin dorsesi düştü

Rusya'da askeri havaalanına saldırı düzenlendi

Malatya'da otomobil dereye uçtu: 2 yaralı