• BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Sabah namazında buluşup Kudüs için yürüdüler

GÜNDEM 5.01.2025 10:29:11 0
Sabah namazında buluşup Kudüs için yürüdüler

Filistin'de yaşanan siyonist soykırıma sessiz kalmayan gençler, sabah namazında duada buluşup Kudüs için yürüyüş gerçekleştirdi.

HÜDA PAR İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen program kapsamında Beşiktaş Küçük Mecidiye Camii'nde bir araya gelen yüzlerce parti üye ve gönüllüsü, sabah namazını cemaatle kıldıktan sonra Yıldız Parkı'nde "Kudüs Yürüyüşü" temasıyla bir yürüyüş gerçekleştirdi.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Mehmet Eşin ve il yönetiminden çok sayıda kişinin de katılım sağladığı yürüyüşte bir araya gelen gençler, Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında ve zulüm altındaki tüm beldelerde YAŞANAN ZULMÜN SON BULMASI için dua etti.

Yürüyüşün ardından İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Mehmet Eşin, "HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak gençlerimizi sosyal aktivitelerde buluşturmak adına bu sabah bir etkinlik gerçekleştirdik. Sabah namazını cemaatle eda ettikten sonra caminin hemen yanı başında bulunan parkta "Kudüs Yürüyüşü" adıyla bir yürüyüş gerçekleştirdik. Kudüs ve Mescid-i Aksa gündemimizde olmalı ve hayatımızın tüm alanlarına sirayet etmeli ki gençlerimizde Kudüs bilinci oluşsun. Şu anda Kudüs'ün siyonist işgal altında olduğunu, Gazze'de büyük bedeller ödenerek verilen mücadeleyi anlamak, orada verilen mücadelenin Kudüs'ün, ümmetin özgürlüğü için olduğunu anlatmak amacıyla bu yürüyüşü yaptık. Bazı gençlerimiz 50 kilometre öteden buraya geldiler. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah il başkanlığı olarak bu tür sosyal aktivitelerimiz devam edecek ve gençlerimizi madde, manen daha ileriye taşımak amacıyla hep birlikte çalışacağız." dedi. (İLKHA)

Ağrı'da yüzlerce çiftçiye tohum desteği

Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü

Rusya Donetsk’ta ilerliyor

Hindistan'da 4 katlı bina çöktü: 4 ölü

Avrupa'da şap hastalığı alarmı

Erkenek Tüneli'nde kömür yüklü tır'da yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Horoz dövüşü alanına silahlı saldırı: 12 ölü

Rusya ile Ukrayna arasında esir takası

Yeni Yüzyıl Partisi Hızla Yükseliyor: İl Başkanları Toplantısında Birlik Mesajı

Filipinler’de 5,9 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler yine sivillere saldırdı: 7 şehit, çok sayıda yaralı

Çığ altında kalan 1 kişi öldü

Midibüs ile otomobil çarpıştı: 12 yaralı

Rusya tüm askeri operasyonları durdurdu

Avustralya kıyılarını dev dalgalar vurdu: 5 ölü, 2 kayıp

Gazze'deki soykırım Malatya'da protesto edildi

Çin uzaya 6 uydu gönderdi

Boykotlu işletme önünde Gazze protestosu: "Yemezsen ölmezsin, yersen ölürler"

Ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Batman'dan direniş çağrısı: Gazze için ayağa kalk!

İngiltere'de uzun süreli yağış uyarısı

Çorlu'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Kolombiya’da sarıhumma nedeniyle acil sağlık durumu ilan edildi

Peygamber Sevdalıları: Halkımızın hasretle beklediği büyük güne hazırız

Rusya, Barents Denizi İşbirliği Anlaşmas'ını feshetti

ABD'de uçaka kazası: 3 ölü

Emek, Dijitalleşme ve Sosyal Adalet Uluslararası Kongresi Ankara’da gerçekleştirildi

Bağlar esnafı lokum ikramında bulunarak halkı Mevlid programına davet etti

Bursa’da 2 bin kişiye uygulamalı trafik eğitimi verildi

Gaziantep'te suç örgütlerine operasyon: 7 tutuklama

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ