• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Sabah namazında buluşup Kudüs için yürüdüler

GÜNDEM 5.01.2025 10:29:11 0
Sabah namazında buluşup Kudüs için yürüdüler

Filistin'de yaşanan siyonist soykırıma sessiz kalmayan gençler, sabah namazında duada buluşup Kudüs için yürüyüş gerçekleştirdi.

HÜDA PAR İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen program kapsamında Beşiktaş Küçük Mecidiye Camii'nde bir araya gelen yüzlerce parti üye ve gönüllüsü, sabah namazını cemaatle kıldıktan sonra Yıldız Parkı'nde "Kudüs Yürüyüşü" temasıyla bir yürüyüş gerçekleştirdi.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Mehmet Eşin ve il yönetiminden çok sayıda kişinin de katılım sağladığı yürüyüşte bir araya gelen gençler, Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında ve zulüm altındaki tüm beldelerde YAŞANAN ZULMÜN SON BULMASI için dua etti.

Yürüyüşün ardından İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Mehmet Eşin, "HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak gençlerimizi sosyal aktivitelerde buluşturmak adına bu sabah bir etkinlik gerçekleştirdik. Sabah namazını cemaatle eda ettikten sonra caminin hemen yanı başında bulunan parkta "Kudüs Yürüyüşü" adıyla bir yürüyüş gerçekleştirdik. Kudüs ve Mescid-i Aksa gündemimizde olmalı ve hayatımızın tüm alanlarına sirayet etmeli ki gençlerimizde Kudüs bilinci oluşsun. Şu anda Kudüs'ün siyonist işgal altında olduğunu, Gazze'de büyük bedeller ödenerek verilen mücadeleyi anlamak, orada verilen mücadelenin Kudüs'ün, ümmetin özgürlüğü için olduğunu anlatmak amacıyla bu yürüyüşü yaptık. Bazı gençlerimiz 50 kilometre öteden buraya geldiler. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah il başkanlığı olarak bu tür sosyal aktivitelerimiz devam edecek ve gençlerimizi madde, manen daha ileriye taşımak amacıyla hep birlikte çalışacağız." dedi. (İLKHA)

DSÖ'den "Gazze'nin sağlık sistemi çöküyor" uyarısı

Çanakkale açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Doritos, Skittles ve M&M’s ürünlerinde "İnsan tüketimi için önerilmez" etiketi zorunlu olacak

Macron, Grönland'ı ziyaret edecek

Han Yunus işgalci askerlere mezar oldu!

Aydın'da trafik kazası: 5 yaralı

Çad, ABD vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı

Kanada'da orman yangınları kontrolden çıktı

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

Ukrayna'dan esir takası açıklaması: Rusya anlaşmaya uymayan farklı listeler sundu

Almanya'da aracın çarptığı 5 kişi yaralandı

Tüp patlayan evin çatısı çöktü: 6 ölü, 2 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 772'ye yükseldi

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gazze'ye yardım götüren Özgürlük Filosuna güvenli geçiş sağlanması çağrısı

Rusya'ya ait Su-35 savaş uçağı düşürüldü

Rusya ve NATO'dan Baltık Denizi'nde eşzamanlı tatbikat

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Yetimler Vakfı: Kurban bağışlarını bayramın 4'üncü gününe kadar kabul ediyoruz

İran: israil'in nükleer projeler ve tesislerine dair stratejik belgeleri ele geçirdik

Yardım kuruluşları Diyarbakır'da kurban kesimine başladı

İzmir'de ormanlık alanda yangın

Mardin’de “kiraz” gölgesinde ifsat edici festivale tepki

Seyir halindeki kamyonette yangın

Rusya: Ukrayna esir takasını erteledi

iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelilere kurban eti ulaştırdı

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ