• BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

Şahin ve Haluk Levent gazi şehirlilerle şarkı söyledi

17 Eylül 2022, Cumartesi 11:55
17 Eylül 2022, Cumartesi 11:55
Şahin ve Haluk Levent gazi şehirlilerle şarkı söyledi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şahin ve Haluk Levent gazi şehirlilerle şarkı söyledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’nin (GastroAntep) ikinci günü Anadolu Rock’un güçlü temsilcisi Haluk Levent, verdiği konserde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gazi şehirlilerle beraber “Bir Şarkısın Sen/Samanyolu” şarkısını söyledi.
Gaziantep Mutfağı’nın dünya sahnesine çıktığı GastroAntep Festivali’nin ikinci gününde Festival Park’ta düzenlenen Haluk Levent Konseri’ne Gazi şehirliler adeta akın etti. Yoğun ilgiyle karşılaşan Haluk Levent Elfida, Yollarda Bulurum Seni gibi sevilen şarkılarını vatandaşlarla beraber söyledi.
Sanatçı, sevilen şarkılarının yanı sıra türküler söyledi
Konser sırasında seyircilerin arasına giren Haluk Levent, kameramanların bulunduğu platformda çıkarak, GastroAntep coşkusunu alanda bulunanlara yaşattı. Konserin devamında Haluk Levent, vefat eden annesinin kendisine türkü söyleme ricasının hikayesini anlatarak, sevilen türküleri seslendirdi.
Ağaca tırmanan gençleri şarkıyla uyardı
Konserde Haluk Levent, kendisini dinlemek için tehlikeli bir şekilde alanda bulunan ağaca çıkan gençleri uyarmak için vatandaşlarla beraber uyarı niteliğinde bir şarkı yazdı. Binlerce Gaziantepli ve Haluk Levent, yeni yazdığı şarkıyı hep beraber söyleyerek gençleri ağaçtan inmek için uyarması eğlenceli anlara sahne oldu.
Haluk Levent, kalabalığa alanı doldurduğu için teşekkür ederek vatandaşlarla “İçimde Ölen Biri Var” şarkısını beraber söyleyerek telefonla alanı kaydetti, bu kaydı sosyal medya hesaplarına paylaşacağının sözünü verdi. Konserin sonunda bütün şehitleri ve Kurtuluş Savaşı’nın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını andı.
Haluk Levent Gaziantep’e çok yakışıyor
Konserde sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sanatçı Haluk Levent ve ekibine günün anısına baklava ikram etti.
Şahin, Haluk Levent’in Adanalı olmasına değinerek, “Haluk Levent Gaziantep’e çok yakışıyor. Bizde komşuluk hakkı var. Kendisi bizim fahri hemşerimiz. GastroAntep çok özel bir festival. Michelin yıldızlı, ünlü şeflerimiz burada, şehrimizin kardeş şehirleri burada. Ama en güzeli gençler, Gaziantep burada. Bir başkan olarak sizden ‘Genç Gaziantep Mobil Uygulaması’ nı indirmenizi istiyorum. Bütün ücretsiz kültür ve sosyal etkinliklere ulaşabiliyor, 11’inci ve 12’inci sınıflara verdiğimiz eğitim desteklerinden yararlanabiliyorsunuz. Biz sizler için eğitim, bilim, spor ve genç dostu Gaziantep için çalışıyoruz” diye konuştu.
[gallery ids=',41105']

Cağaloğlu Kitapçılar Sokağı hizmete açıldı

Mersin'deki trafik kazasında ölü sayısı 4'e yükseldi

Macaristan: AB’nin Ukrayna'daki krizi tırmandırmaya yönelik adımlarını engelleyeceğiz

ABD'den Tayvan’a 330 milyon dolarlık silah satışı

Kar yağışı sonrası işçi servisi yola devrildi: 14 yaralıl

Güney Kore'de çöken santralin altında kalan 7 işçinin cesedi enkazdan çıkarıldı

İngiltere'de Claudia Fırtınası alarmı

Azerbaycan'da 456,8 kilogram eroin ele geçirildi

Şırnak'ta kayganlaşan yolda otomobil takla attı: 2 yaralı

Rusya, Zaporijya'da bir yerleşim biriminde daha kontrolü ele geçirdi

Hindistan'da polis karakolunda patlama: 9 ölü

Rusya'dan Ukrayna'ya hipersonik füze saldırısı

Şırnak'a yılın ilk karı düştü, Beytüşşebap'ın yüksek kesimleri beyaza büründü

Rusya'da trafik kazası: 7 ölü, 12 yaralı

Arjantin'de sanayi bölgesinde patlama: 20 yaralı

Hazım Kasım, Arap Birliği’nden Gazze’deki felaketle ilgili bir tavır ortaya koymasını istedi

Harabe evde yaşam mücadelesi veren aile yardım bekliyor

Endonezya'da heyelan: 6 ölü, 17 kayıp

Refüje çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Şırnak'ta baltalı saldırı: Koca öldü, eşi yaralandı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: Halk eğlence değil hizmet bekliyor

Malatya'da kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı

Çileye dönen yol çalışması Siverek'te vatandaşları isyan ettirdi

Şanlıurfa’da 16 Kasım’da geniş kapsamlı elektrik kesintisi

Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonu

Afganistan İslam Emirliği: ABD'ye ait İHA'lar hava sahamızı ihlal ediyor

İlkokulda Gazze yararına kermes: 5 saate 400 bin lira toplandı

Şanlıurfa’da iki aile arasında kavga

Devrim Muhafızları Donanması: Umman Denizi’nde kural ihlali yapan tanker durduruldu

Mersin'de orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Cağaloğlu Kitapçılar Sokağı hizmete açıldı

Mersin'deki trafik kazasında ölü sayısı 4'e yükseldi

Macaristan: AB’nin Ukrayna'daki krizi tırmandırmaya yönelik adımlarını engelleyeceğiz

ABD'den Tayvan’a 330 milyon dolarlık silah satışı

Kar yağışı sonrası işçi servisi yola devrildi: 14 yaralıl

Güney Kore'de çöken santralin altında kalan 7 işçinin cesedi enkazdan çıkarıldı

İngiltere'de Claudia Fırtınası alarmı