• BIST 100

    9484,39%-0,31
  • DOLAR

    38,80% -0,09
  • EURO

    44,00% 0,31
  • GRAM ALTIN

    4120,60% 0,34
  • Ç. ALTIN

    6670,45% 0,67

Şahinbey Ampute kendi evinde galip: 4-1

GÜNDEM 20.12.2023 16:35:10 0
Şahinbey Ampute kendi evinde galip: 4-1

Şahinbey Ampute kendi evinde galip: 4-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 4-1 mağlup etti.
Son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligdeki çıkışını sürdüren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde her iki takımda birbirine başarılar dilerken, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, fair-play örneği göstererek rakip takım yöneticileriyle yakından ilgilendi, rakip takım oyuncularını da soyunma odasında ziyaret edip başarılar diledi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, 2., 7. ve 10. dakikalarda Yussıf Yahaya’nın golleriyle 3-0 öne geçerken, dördüncü golü ise 13. dakikada İbrahim Halil Esen kaydetti. Rakip takımın tek golü ise 45. dakikada Patrick’ten geldi. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı bu zorlu karşılaşmadan da 4-1 galip ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürdü.

'Centilmence bir maç oldu'
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetle ligdeki çıkışlarını sürdürdüklerini belirterek “Pendikspor bizim kardeş kulübümüz. Karşılaşma öncesi de iyi oynayan kazansın dedik. Centilmence gecen bir karşılaşma oldu. İki takımın oyuncularını da tebrik ediyorum. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı olarak destan yazmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımıza da bizleri desteklediklerini için teşekkür ediyorum” dedi.

'Şampiyon olmak istiyoruz'
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncularından İbrahim Esen ise iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, “Ligin ikinci sırasındaki takımla karşılaştık. İlk yarıda skoru elde ettik. Skoru elde ettikten sonra biraz rahat oynadık. Önümüzde zorlu maçlar var. O maçları da kazanarak sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Dondurma tüketiminde diş hassasiyetine dikkat

Hindistan’da şiddetli yağış ve sel: 3 kişi öldü

Endonezya'daki Dukono Yanardağı'nda patlama

İSKİ'ye 3 milyon TL'lik ceza

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü

Belediye Başkanı Taşkın: Çarşı merkezinde kısa sürede teslimatlar başlayacak

Gaziantep İl Müftülüğü, görme ve işitme engellilere yönelik etkinlik düzenledi

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Bursa'da ipekböcekçiliği eğitimi başladı

"İşgali destekleyenlerin konser vermesi hem bizi hem de Filistinli kardeşlerimizi üzer"

TUS tercihleri başladı

Çukurova Üniversitesi öğrencileri, Gazze ile dayanışma yürüyüşü düzenledi

İşgalin Lübnan'da saldırısında bir kişi şehit oldu

Batman Havalimanı’nda uygulamalı yakıt sızıntısı eğitimi gerçekleştirildi

Endonezya'da sel: 10 ölü 10 kayıp

Malatya'da "3. Uluslararası İmam Hatip Öğrencileri Sempozyumu" düzenlendi

Şanlıurfa’da anız yakmak yasaklandı: Kurallara uymayana ağır yaptırımlar

Bakan Kacır: Yerel Kalkınma Hamlesi teşvik mekanizmamızın temel yapı taşlarından biri

Batman'da iki katlı evde yangın çıktı

Eğitimci Coşkun: LGS sürecinde aile desteği başarıyı artırıyor

58 ilde siber suç operasyonu: 170 tutuklama

Diyarbakır'da trafikte makas atan sürücüye 54 bin TL ceza

Malatya'da silahlı kavga: 1 yaralı

DSİ'nin araç filosu genişledi

Sivil Diplomasi Merkezi Başkanı Özdemir: Batı medyasında siyonist propaganda yapılıyor

Siirtli ailenin feryadı sonuç verdi: 2,5 aylık Poyraz bebek sevk edildi

DGS başvuruları başladı

Milli Güvenlik Kurulu yarın Beştepe'de toplanacak

Çin Dışişleri Bakanı, Pekin'de Afganistan Dışişleri Bakanı ile görüştü

Adıyaman'da izinsiz kazı yapan 6 kişi yakalandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ