Şahinbey Belediyesi Sarıkayalı çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı

Tarih: 03.03.2024 16:50
Şahinbey Belediyesi Sarıkayalı çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Şahinbey Belediyesi Sarıkayalı çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Sarıkaya Köyünü ziyaret ettiğinde çocuklara vermiş olduğu sözü yerine getirerek minik Sarıkayalıların Şahinbey İlçesinde eğlenceye doydukları bir gün yaşattı.
Geçtiğimiz günler içerisinde Sarıkaya Köyünü ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sarıkayalı çocukların isteklerini kırmayarak köye gönderdiği iki otobüsle çocukları evlerinden aldırıp unutamayacakları bir gün yaşattı. Sarıkayalı minik çocuklar Türkiye’nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ni ziyaret edip hem camiyi gezdiler hem de oradaki oyuncaklarla doyasıya eğlendiler. Çocuklar daha sonra Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’ne giderek orada ata binip ilk defa ok atmanın keyfini yaşadılar.
“Uzak yakın demeden vatandaşımızın yanındayız”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Sarıkayalı çocuklara verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirterek, “Geçtiğimiz günler içerisinde Sarıkaya Mahallemizi ziyaret etmiştik. Oradaki çocuklarımız Şahinbey’i gezip eğlenmek istediklerini söylediler. Uzak yakın demiyoruz, istekleri yerine getiriyoruz. Sarıkayalı çocuklarımıza Şahinbey İlçemize kazandırdığımız dev eserleri gezdirdik ve onları eğlendirdik. Sözümüzü tuttuk hafta sonu tatilinde çocuklarımızı köyden getirip ilçemizde ağırladık. Çocuklar Türkiye’nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ni gezdiler daha sonra ise Şahinbey Belediyesi Geleneksel Spor Merkezi’ni ziyaret ettiler. Gittikleri her yerde doyasıya eğlendiler. Onların mutluluğu karşısında bizler de çok mutlu olduk” diye konuştu.
“Başkanımıza teşekkür ederiz”
Şahinbey Belediyesinin hizmetlerini görmekten büyük mutluluk duyan Sarkayalı çocuklar, “İlk defa bu kadar büyük bir cami gördük. Camide oyuncaklarla oynadık. Daha sonra ata binip ok attık. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizler için çok güzel yerler yapmış. Çok güzel bir gezi oldu çok mutlu olduk. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Mardin’de kaynak yaparken elektrik akımına kapılan kişi öldü

Batman'daki STK'lardan, "Gazze'yi gündemden düşürmeyin" çağrısı

Hindistan'da muson yağmurları: 34 ölü

Gazze'de şehit sayısı 56 bin 500'e ulaştı

Aşura orucu nedir, ne zaman tutulur? Faziletleri nelerdir?

Tahran metrosunda Mossad ajanı şüphesi bir kişi gözaltına alındı

HÜDA PAR: Milletimizi, çocuklarını Kur’an’la buluşturmaya davet ediyoruz

Antalya'da biri otel, 3 iş yeri alevlere teslim oldu

Mersin’de “Aileler Parkta Buluşuyor” etkinliği düzenlendi

Bilecik’teki yangınlarında 23 ev yıkıldı

Osmaniye'de orman yangını çıktı

Bakan Şimşek: Kamu harcamalarında yapay zekâ dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Pakistan’a başsağlığı dileği

Hacılar: Oradan ayrılmak istemiyorduk ağlayarak döndük

Gölpazarı Açık Cezaevi boşaltıldı

Mabetler ve medreseler şehri Mardin’e ibadethanelerin bitişiğinde içki ve meşru olmayan eğlence mekânları yakışmıyor

Kabine Toplanıyor: Gündemde emekli maaşları ve kamu işçilerinin zam pazarlığı da var

Bilecik'teki orman yangınları kontrol altına alındı

Malatya'da silahlı kavga: 1ağır yaralı

İzmir'de 3 polis tutuklandı

Tanzanya’da otobüs kazası: 38 ölü, 28 yaralı

Yazar Baran: Hazreti Hüseyin'in misyonu ne ise Şeyh Said Efendi'nin kıyamının misyonu da o idi

Bakan Altun: Pakistan’daki saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz

Bakan Tunç: Orman yangınlarıyla ilgili 17 kişi gözaltında

Balıkesir'de kaza: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Toprak yanıyor, geleceğimiz tehlikede

Kısa'dan Hisse Kısa Film festivali başvuruları başladı

Uluslararası Aile Fuarı 3. gününde dopdolu etkinliklerle devam ediyor

Bakan Yumaklı'dan devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklama

Sivas'ta kene vakası: 30 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Yükleniyor