GÜNDEM 9.02.2024 17:00:04 0

Şahinbey Millet Camii ilk Cuma namazında doldu taştı

Şahinbey Millet Camii ilk Cuma namazında doldu taştı
Haberi Sesli Oku

Şahinbey Millet Camii ilk Cuma namazında doldu taştı

Geçtiğimiz günler içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde ilk Cuma Namazı heyecanı yaşandı. Cuma Namazını kılan vatandaşlar Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ne akın etti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde Cuma Namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti.
Şahinbey Millet Camii’nde ilk cuma namazı kılındı
Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılan Türkiye’nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde ilk Cuma Namazı kılındı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşlar Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na yoğun ilgi gösterirken bol bol fotoğraf çektirdiler.
“Vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her hafta bir camide vatandaşlarla Cuma Namazını eda ettiklerini belirterek, “Bu hafta Cuma Namazımızı geçtiğimiz hafta sonu açılışını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde kıldık. Her hafta farklı camilerde vatandaşlarımızla bir araya gelirken, bu hafta Türkiye’nin en büyük ikinci camisinde bir araya geldik. Onlarla birlikte Türkiye’nin en büyük ikinci camisinde Cuma Namazını kılmak benim için büyük bir mutluluk. Tüm vatandaşlarımızın Şahinbey Millet Camisi’ne gelmesini ver görmesini istiyorum” dedi.
“Allah başkanımızdan razı olsun”
Cuma Namazını Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde kılan vatandaşlar, “Böylesi devasa bir camide namaz kılmak bizleri çok mutlu etti. Caminin İşlemeleri ve uhrevi havası bizleri çok etkiledi. Şehrimize böyle bir camiyi kazandırdığı için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştular.

Çanakkale açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Doritos, Skittles ve M&M’s ürünlerinde "İnsan tüketimi için önerilmez" etiketi zorunlu olacak

Macron, Grönland'ı ziyaret edecek

Han Yunus işgalci askerlere mezar oldu!

Aydın'da trafik kazası: 5 yaralı

Çad, ABD vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı

Kanada'da orman yangınları kontrolden çıktı

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

Ukrayna'dan esir takası açıklaması: Rusya anlaşmaya uymayan farklı listeler sundu

Almanya'da aracın çarptığı 5 kişi yaralandı

Tüp patlayan evin çatısı çöktü: 6 ölü, 2 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 772'ye yükseldi

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gazze'ye yardım götüren Özgürlük Filosuna güvenli geçiş sağlanması çağrısı

Rusya'ya ait Su-35 savaş uçağı düşürüldü

Rusya ve NATO'dan Baltık Denizi'nde eşzamanlı tatbikat

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Yetimler Vakfı: Kurban bağışlarını bayramın 4'üncü gününe kadar kabul ediyoruz

İran: israil'in nükleer projeler ve tesislerine dair stratejik belgeleri ele geçirdik

Yardım kuruluşları Diyarbakır'da kurban kesimine başladı

İzmir'de ormanlık alanda yangın

Mardin’de “kiraz” gölgesinde ifsat edici festivale tepki

Seyir halindeki kamyonette yangın

Rusya: Ukrayna esir takasını erteledi

iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelilere kurban eti ulaştırdı

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

Yunanistan'da 5,2 büyüklüğünde deprem

Yükleniyor