• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,93% -0,11
  • EURO

    41,07% -0,16
  • GRAM ALTIN

    3809,01% 1,10
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Şahin’den Gaziantep Et Borsası ve Et Hali’ne ziyaret

GÜNDEM 24.01.2023 16:30:22 0
Şahin’den Gaziantep Et Borsası ve Et Hali’ne ziyaret

Şahin’den Gaziantep Et Borsası ve Et Hali’ne ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkanı Fatma Şahin, GBB ile Gaziantep Ticaret Borsası iş birliğinde yakın zamanda hizmete başlayan Et Hali ve Et Borsası’nın çalışmalarını görmek amacıyla teknik ekibi ile birlikte ziyarette bulundu.
Programa Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Kasaplar ve Celepçiler Odası Başkanı Bekir Özsert katıldı. Özsert, Başkan Şahin ile et hali hakkında güncel verileri paylaştı. Şahin, teknik kadrosuyla beraber hizmet veren dükkanları tek tek ziyaret etti, esnafın düşüncelerini dinleyerek istek ve taleplerini not aldı ve eksiklerinin giderileceğini belirtti. Ziyaretin ardından istişare toplantısı yapıldı.

Gaziantep Et Borsası ve Et Hali, 32 bin metrekare toplam alan üzerine kuruldu ve sektörde Türkiye’nin en büyük ve en modern kompleks yapılanın başında geliyor. Kent ekonomisine önemli katkılar sunacak olan Et Borsası ve Et hali, AB standartlarına uygun modern ve teknolojik alt yapısıyla Gaziantep’i bu alanda cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyor.
19 bin metrekare kapalı alan üzerinde hizmet vermeye başlayan tesiste, Et Borsası idari hizmet binası, 52 adet kasap dükkanı, 14 adet sakatat dükkanı, 4 adet kuyruk saklama deposu, 450 metrekare et teşhir ve satış salonu, 4 adet soğuk hava deposu, 1 adet et parçalama ünitesi ve 14 adet ticari dükkan yer alıyor. Tesiste, etler veteriner hekim kontrolünden geçirildikten sonra et teşhir salonunda satışa sunuluyor. Alıcı ve satıcıların biraya gelmesini ve kümelenmesini sağlayan tesiste, toptancı kasaplar tarafından alınan etler soğuk zincir kırılmadan monoray hattı ile kasap dükkanlarındaki soğuk hava depolarına kadar taşınıp işlemlerin her aşamasında sağlık ve hijyen hep en ön planda tutuluyor.
[gallery ids=',81753,81754,81755,81756']

İzmir açıklarında düzensiz göçmen operasyonu

Bakan Işıkhan: Kanser tedavilerinde ilave ücret almıyoruz

Gazze'de şehit sayısı 50 bin 399'a yükseldi

Bakan Fidan, Fransa'ya resmi ziyaret gerçekleştirecek

İstanbul barajlarında su seviyesi yükseliyor

Gazze'de her gün 100'den fazla çocuk şehit oluyor veya yaralanıyor

Myanmar'daki depremde ölü sayısı 2 bin 700'ü geçti

Filistinli gazeteci ve ailesi şehit edildi

Bayram tatilinin ilk 3 gününde 27 kişi hayatını kaybetti 3 bin 619 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da kaza: 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

LGS başvuruları yarın başlıyor

Şanlıurfa’da silahlı kavga: 3 kişi yaralandı

Kur'an kursu öğrencilerinden Gazze'ye anlamlı destek

Şanlıurfa’da bayram günü silahlı saldırı: İki kardeş hayatını kaybetti

Kış lastiği zorunluluğu sona erdi

Şanlıurfa'da trafik kazası: 2 sürücü yaralandı

Akrabalar arasında kız alıp verme kavgası: 1’i ağır 8 yaralı

Şanlıurfa’da silahlı kavga: 1 Ölü

Gazze’de çocuklar ve aileler felaketin eşiğinde

Brent petrolün varili 74 dolar seviyesinde

Akdeniz’de fırtına uyarısı

Siyonist rejim Gazze’yi aralıksız bombalıyor

Altın fiyatlarında son durum

Dolar kuru bugün ne kadar?

Kaza orucu bulunanların bilmesi gereken "11 Mesele"

Kurumlar vergisi beyan ve ödeme dönemi başladı

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

İşgalciler, Cenin halkının bayramda sokağa çıkmasını engelledi

İnternet alışverişlerinde yeni dönem: Ürün güvenliği için yeni düzenlemeler yürürlükte

Çöpe domates döken pazarcı ve hal esnafına 17,2 milyon TL’ye kadar ceza

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ