• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,96% 0,06
  • EURO

    40,95% 0,00
  • GRAM ALTIN

    3807,60% 0,22
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Şahin’den geleceğin şampiyonalarına moral ziyareti

SPOR 18.07.2024 13:08:25 0
Şahin’den geleceğin şampiyonalarına moral ziyareti

Şahin’den geleceğin şampiyonalarına moral ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yaz Spor Oyunları ve Eğitim Merkezleri’nde yoğun bir katılımla devam eden eğitim programlarını ziyaret etti. İlk dönemde 11 farklı branşta 28 merkezde 340 antrenörün gözetiminde 18 bin 544 kişiye eğitim veren merkezler, ikinci dönem için 25 bin 100 ön kayıtla rekor bir başvuru aldı.
Başkan Şahin, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’ndeki futbol sahasında düzenlenen etkinlikte 15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda başarı elde eden sporculara madalya takdim ederek, geleceğin şampiyonalarını motive etti. Sporcuların heyecanını paylaşarak, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, karate, tekvando, floor curling, jimnastik, masa tenisi, tenis ve okçuluk branşlarında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi ve teknik ekipten detaylı bilgi aldı.
Yaz Spor Oyunları ve Eğitim Merkezleri’nin 1-27 Temmuz 2024 tarihleri arasındaki ilk döneminde, 11 farklı branşta 28 eğitim merkezinde 340 antrenörün gözetiminde 18 bin 544 kişiye eğitim veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 29 Temmuz-24 Ağustos 2024 tarihlerini kapsayacak ikinci dönem için ise 25 bin 100 ön kayıt alarak rekor bir başvuru sayısına ulaştı.

“Gaziantep, geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor”
Başkan Şahin, program esnasında yaptığı konuşmada Spor Şehri Gaziantep’in bugün ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirdiğini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
“Spora ve sporcuya olan desteğimiz artarak devam ediyor. Modern tesislerimiz ve ekipmanlarımız, sporcularımızın hizmetinde. Hocalarımız, şampiyonlarımızın başarısı için özveriyle çalışıyor. Spor Şehri Gaziantep’te bugün ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye kararlıyız. Yeni yüzyılda, yaz okullarımızda yüz bin evladımıza eğitim vereceğiz. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize güvenip evlatlarını emanet eden tüm anne ve babalara minnettarım. Tüm sporcularımıza başarılı, sağlıklı ve eğlenceli bir yaz dönemi diliyorum.”

Batman Belediyesi huzurlu bir bayram için sahadaydı

Doğal gazda kademeli tarife dönemi başlıyor

Altın rekor kırmaya devam ediyor

Mola veren yolcuların bayramı kutlandı

Bayramın 1. günü 70 binin üzerinde ücretsiz yolcu taşındı

Vali Canalp, Batmanlılarla bayramlaştı

Gazze’de tüm fırınlar kapandı: Un ve yakıt stoku tükendi

LGS başvuruları e-Okul üzerinden yapılacak

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Bakan Bolat'tan boykot açıklaması: Maddi kaybı olanlar tazminat davası açabilir

Yahudi çeteler Filistinli köylülere saldırdı

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 18 yaralı

Yerlikaya: Ana muhalefetin fütursuz çağrılarını keyifle izleyenlerin başında siyonist israilin gelmesi nasıl bir tezahürdür?

Ensarullah ABD uçak gemisini vurdu

İşgalci ABD Yemen’de sivillere saldırdı: 4 şehit, 2 yaralı

Rusya: Donetsk'te Razliv yerleşim yerini ele geçirdik

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Azerbaycan'da

TESK Genel Başkanı Palandöken'den boykot açıklaması

Gazze'de açlık krizi derinleşiyor

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ