• BIST 100

    16001,32%1,20
  • DOLAR

    43,36% 0,01
  • EURO

    51,59% 0,59
  • GRAM ALTIN

    7102,73% 2,28
  • Ç. ALTIN

    11647,77% 2,83

Şahin’den miting gibi seçim irtibat ofisi açılışı

17 Şubat 2024, Cumartesi 18:00
17 Şubat 2024, Cumartesi 18:00
Şahin’den miting gibi seçim irtibat ofisi açılışı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Şahin’den miting gibi seçim irtibat ofisi açılışı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, binlerin katılımı ve coşkuyla miting havasında Seçim irtibat ofisi açılışı yaptı. Şahin’in yaptığı açılışa Gazianteplilerin ilgisi bir süre önce Şanlıurfa’da Yeniden Refah Partisi adayı Kasım Gülpınar’ın yaptığı büyük mitinge olan katılımla kıyaslandı.
Katılım ve ilgiyi işaret eden Şahin, “31 Mart’ta şu meydan bize ‘10’da 10 yapmaya hazır kararlıyız’” mesajı verdiğini söyledi. Ustalık dönemi olarak nitelendirdiği yeni dönem adaylığı için kolları sıvayan Fatma Şahin, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için çalışmalarını yürüteceği merkez olan Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.
Şanlıurfa’da yapılan parti mitingini gölgede bıraktı
Büyükşehir Belediyesi karşısında eski GAZDAŞ Müdürlüğü Binası’nda açılan merkezin açılış programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi, aynı saatlerde Şanlıurfa’da gerçekleşen diğer partilerin mitinglerini gölgede bıraktı. Vatandaşların yoğun ilgisini gören açılış programında Başkan Şahin sahneye çıktığında dakikalarca slogan ve alkışlarla karşılandı.
“Rabbime şükrediyorum sizin gibi meydanları dolduran yol arkadaşları verdiği için”
Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Fatma Şahin, alanı dolduran katılımcılara teşekkür ederek şunları dile getirdi: “2002’de yola çıktığımızda ‘Önce insan’ dedik. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedik. İşimiz hizmet, gücümüz millet. İlk günkü aşkla. 22 yıl sonunda ilk günkü aşkla bir seçim bürosu açılışını mitinge dönüştüren, bugün gelenlerden, cumhur ittifakının bütün temsilcilerinden biz razıyız Rabbimde razı olsun. ‘Yarın değil hemen şimdi’, ‘İnandığın yolda yürü’ dedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, Devlet Bahçeli’nin yürüdüğü yol, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek bizi biz yapan bütün değerlerle bir medeniyet yolculuğundayız. Allah’ıma hamd olsun Rabbime şükrediyorum sizin gibi meydanları dolduran yol arkadaşları verdiği için. 18’inci kez milletin terazisine hazırlanıyoruz. 31 Mart’ta şu meydan bize ‘10’da 10 yapmaya hazır kararlıyız’ diyor. Fatma bacınızı Türkiye birincisi yapmaya, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittiğimizde ‘Cumhurbaşkanım biz geldik, Cumhur ittifakının en yüksek oy oranıyla geldik’ demeye hazır mıyız. Gayret bizden zafer Allah’tan olsun. Zafer inananların olsun, çok teşekkür ediyorum.”
Açılış programında Başkan Adayı Fatma Şahin’e eşlik eden AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Eyüp Özkeçeci, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, TBMM İdari Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Cumhur İttifakı olarak 10’da 10 yapılması için çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirterek, Fatma Şahin’e sonuna kadar destek vereceklerinin altı çizildi.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Kocaeli’de 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

ABD ile Ukrayna ve Rusya arasındaki müzakereler 1 Şubat'ta devam edecek 

DMM, Suriye ordusuna Türkçe talimat verildiği iddiasını yalanladı

İzmir açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı

Avustralya'da rekor sıcaklık uyarısı

Ankara’da drift atan sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edildi

Tekstil sektöründe kriz derinleşiyor: İhracat neredeyse durma noktasında

Mardin’de iki motosiklet çarpıştı: 3 ağır yaralı

Türkiye-Almanya eğitim iş birliği müzakerelerinde kritik eşik aşıldı

Umut Kervanı: Suriye'ye acil yardım tır'larımız yola çıkıyor

Siyonist işgalcilerin Gazze'de alıkoyduğu 9 Filistinli esir serbest bırakıldı

Belçika'da demir yolu çalışanları greve gitti

AB'den Grok hakkında "ahlaksızlık" soruşturması

ABD'de göçmen polisine tepkiler dinmiyor

Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyetiyle görüştü

DMM’den Sivas’taki linç iddiasına ilişkin açıklama

Endonezya'daki toprak kaymasında 34 ölü, 46 kayıp

ABD’de şiddetli kar fırtınasında en az 11 ölü, 800 binden fazla hane hala elektriksiz

Muğla’da 1 kilogram skunk ele geçirildi: 2 tutuklama

Kazakistan'da Nipah virüsü alarmı

Gazze Şeridi'nde can kaybı 71 bin 660'a yükseldi

Isparta'da scooter ve motorların trafiğe çıkışı yasaklandı

Ankara’da ticari araçta takograf manipülasyonu tespit edildi

Buzlanma nedeniyle Berlin tramvay seferleri durdu, Almanya genelinde ulaşım aksadı.

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı'nda volkanik hareketlilik

Rusya Kamışlı'daki üssünü boşaltıyor

Mardin’de gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarına 5 günlük yasak

ABD'nin tarife tehdidine Çin'den tepki

Yunanistan'da patlama: 4 ölü bir kayıp

İran: Herhangi bir saldırıya "kapsamlı ve pişmanlık uyandıracak" bir yanıt vereceğiz

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kocaeli’de 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

ABD ile Ukrayna ve Rusya arasındaki müzakereler 1 Şubat'ta devam edecek 

DMM, Suriye ordusuna Türkçe talimat verildiği iddiasını yalanladı

İzmir açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı

Avustralya'da rekor sıcaklık uyarısı

Ankara’da drift atan sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edildi

Tekstil sektöründe kriz derinleşiyor: İhracat neredeyse durma noktasında