• BIST 100

    10551,34%0,80
  • DOLAR

    41,97% 0,01
  • EURO

    48,78% 0,13
  • GRAM ALTIN

    5452,27% -2,06
  • Ç. ALTIN

    9333,62% -3,82

Şahin’den miting gibi seçim irtibat ofisi açılışı

17 Şubat 2024, Cumartesi 18:00
17 Şubat 2024, Cumartesi 18:00
Şahin’den miting gibi seçim irtibat ofisi açılışı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şahin’den miting gibi seçim irtibat ofisi açılışı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, binlerin katılımı ve coşkuyla miting havasında Seçim irtibat ofisi açılışı yaptı. Şahin’in yaptığı açılışa Gazianteplilerin ilgisi bir süre önce Şanlıurfa’da Yeniden Refah Partisi adayı Kasım Gülpınar’ın yaptığı büyük mitinge olan katılımla kıyaslandı.
Katılım ve ilgiyi işaret eden Şahin, “31 Mart’ta şu meydan bize ‘10’da 10 yapmaya hazır kararlıyız’” mesajı verdiğini söyledi. Ustalık dönemi olarak nitelendirdiği yeni dönem adaylığı için kolları sıvayan Fatma Şahin, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için çalışmalarını yürüteceği merkez olan Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.
Şanlıurfa’da yapılan parti mitingini gölgede bıraktı
Büyükşehir Belediyesi karşısında eski GAZDAŞ Müdürlüğü Binası’nda açılan merkezin açılış programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi, aynı saatlerde Şanlıurfa’da gerçekleşen diğer partilerin mitinglerini gölgede bıraktı. Vatandaşların yoğun ilgisini gören açılış programında Başkan Şahin sahneye çıktığında dakikalarca slogan ve alkışlarla karşılandı.
“Rabbime şükrediyorum sizin gibi meydanları dolduran yol arkadaşları verdiği için”
Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Fatma Şahin, alanı dolduran katılımcılara teşekkür ederek şunları dile getirdi: “2002’de yola çıktığımızda ‘Önce insan’ dedik. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedik. İşimiz hizmet, gücümüz millet. İlk günkü aşkla. 22 yıl sonunda ilk günkü aşkla bir seçim bürosu açılışını mitinge dönüştüren, bugün gelenlerden, cumhur ittifakının bütün temsilcilerinden biz razıyız Rabbimde razı olsun. ‘Yarın değil hemen şimdi’, ‘İnandığın yolda yürü’ dedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, Devlet Bahçeli’nin yürüdüğü yol, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek bizi biz yapan bütün değerlerle bir medeniyet yolculuğundayız. Allah’ıma hamd olsun Rabbime şükrediyorum sizin gibi meydanları dolduran yol arkadaşları verdiği için. 18’inci kez milletin terazisine hazırlanıyoruz. 31 Mart’ta şu meydan bize ‘10’da 10 yapmaya hazır kararlıyız’ diyor. Fatma bacınızı Türkiye birincisi yapmaya, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittiğimizde ‘Cumhurbaşkanım biz geldik, Cumhur ittifakının en yüksek oy oranıyla geldik’ demeye hazır mıyız. Gayret bizden zafer Allah’tan olsun. Zafer inananların olsun, çok teşekkür ediyorum.”
Açılış programında Başkan Adayı Fatma Şahin’e eşlik eden AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Eyüp Özkeçeci, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, TBMM İdari Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Cumhur İttifakı olarak 10’da 10 yapılması için çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirterek, Fatma Şahin’e sonuna kadar destek vereceklerinin altı çizildi.

Yapay zeka entegrasyonlu dronlar yer altındaki kaçak trafoları tespit etti

Batman-Diyarbakır Karayolu'nda tır kazası: 1 yaralı

Gaziantep'te 18 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Tunus açıklarında göçmen faciası: En az 40 ölü

Yeşilyurt Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Malatya'da "Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı" yenileniyor

Gaziantep’te 73 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te ruhsatsız silah ve kumar operasyonu: 4 gözaltı

Tunceli'de kaya parçası faciasından son anda kurtuldu

Adana’da suç şebekesine operasyon

Madenden tezgâha: 40 yaşında köşkerliğe başladı, şimdi ustalara taş çıkartıyor

Bingöl’de seyir halindeki araç alev aldı

HAMAS: Ben Gvir’in tutuklulara yönelik tehditleri, işgalcinin faşist zihniyetinin göstergesidir

Meta, WhatsApp’ta genel amaçlı yapay zeka sohbet botlarını yasakladı

Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan "O'nu Oku O'nu Yaşa" siyer yarışması daveti

Küçük yüreklerden büyük umut

“Narkokapan-Konya” operasyonunda 424 tutuklama

Tunus açıklarında göçmen teknesi battı: 40 ölü

Şanlıurfa’da "Dünya Osteoporoz Günü"nde farkındalık çağrısı

"Yapay Zekâ Uygulamaları Etik Kurulu Yönergesi" yayımlandı

Su böceklerinin gizli mekanizması, arama-kurtarma robotlarına ilham verdi

Brent petrol 64,37 dolara yükseldi

Batman'da fuar sevinci: 400 bin ziyaretçi, 30 milyonluk alışveriş

Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuruları başladı

Biyonik Görme Teknolojisi Körlüğe Çözüm Olabilir

İzmir'de asayiş uygulaması: 136 tutuklama

İşgal medyası: israil içten çöküş sürecinde

OpenAI’in matematik becerisi “Bu gerçekten utanç verici” yorumuna sebep oldu

Piyasa değerleri dudak uçuklatan 10 araca el konuldu

EPDK elektrik yönetmeliğinde değişikliğe gitti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Yapay zeka entegrasyonlu dronlar yer altındaki kaçak trafoları tespit etti

Batman-Diyarbakır Karayolu'nda tır kazası: 1 yaralı

Gaziantep'te 18 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Tunus açıklarında göçmen faciası: En az 40 ölü

Yeşilyurt Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Malatya'da "Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı" yenileniyor

Gaziantep’te 73 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı